Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akhmed Há CIA terrorista

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tények azóta, hogy a kormány seggéből csak nagy néha engedik ki levegőt venni, a hazai tévézés egyik legviccesebb vadhajtása lett, amiben rész- és félinformációk, valamint alternatív tények (azaz konkrét hazugságok és álhírek) is elég kiemelt szerepet kapnak, akkor meg pláne, ha Soros “anyagyilkos…..
Akhmed Há CIA terrorista 2017.06.28 16:30:39
- Az egyik német vezető konzervatív újság azt tanácsolja, hogy Nyugat-Európa csak ne legyen olyan nagyképű a keleti tagokkal szemben, noha azok tényelg nem sokra becsüli a közös értékeket, lásd a civil szervezetekről hozott magyar törvényt - A Spiegel azt ajánlja, hogy Brexit nyomán menjenek az…..
A Magyar Nemzet rászállt a fideszes lopógépre és minden nap több sztorit hoznak le arról, hogyan visznek haza fideszes politikusok és rokonok, barátok, üzletfelek a közös pénzből. ..
• Macron könnyebb helyzetben van, mint Merkel, amikor a jogállamiságot kell számonkérni a keleti tagokon • A lengyelek segítséget várnak Brüsszeltől az oroszokkal szemben, ugyanakkor a magyarokkal és a csehekkel együtt hallani sem akarnak a menekültekről • Macron pacekban megmondta a V4-eknek, mi…..
Orbán Viktor Magyarország identitásának alapjához tartozó kérdésnek tartja a menekültkvótáról hozott döntés be nem tartását. Ha más nem akarja betartani – az általa erőltetett – jogszabályokat, azt elképzelhetetlennek tartja...
Amióta Boross Péter nyomdokain haladva méltán utált vezérünk is belemászott Horthy és a szélsőjobbos lelkületű szavazók seggébe, korábbi sejtésem bizonyossággá vált: ezt a randa fasiszta rendszert nekem kell megdöntenem, ha már a pártok semmiképp sem hajlandók megtenni ezt…..
Akhmed Há CIA terrorista 2017.06.24 15:01:18
Remélhetőleg a titkosszolgálat figyelemmel követi az ilyen felforgató, migránsbeengedő, káoszbrigádokat, akik a többségre hivatkozva legutóbb 150- en össze is gyűltek.

Nem szabad legközelebb ennyire kesztyűs kézzel bánni az erőszakos, romkocsma- forradalmárokkal:

coub.com/view/t7zgl

coub.com/view/tpto5

Ezekért minimum azonnali letartóztatás és 10 év börtön, ha még egyszer előfordul.

Választást kell nyerni elvtársak,
Macaronnak is sikerült 16%- kal 70% fölé nyernie magát a francia nemzetgyűlési választáson.
Innentől kezdve a diktatúra meg töbség ellen c. kamudumák teljesen értelmetlenek.
Előre a lényeg: valahogy módosította a parlament a plakáttörvényként elhíresült szöveget - a meccs azonban még messze nem ért véget. Orbán és az elhunyt Rubovszky György szavazata garantálta volna a fideszes győzelmet...
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
Akhmed Há CIA terrorista 2017.06.23 07:18:23
@menjünk a moziba be:

Nézd, az a gerontofil, aki nagymama korú nőt vesz el feleségül, és már 15 évesen egy 40 éves nő után ácsingózik...
Egy kibaszott Rothschild- bankár, bukott Olónd bukott pénzügyminisztere, egy tipikus NSA- báb.

Amúgy érdekes, ahogy a CIA, akarom mondani CEU- rektum orosz ügynök
Mikhajil Ignatyef megint kavarja a szart, ismét megjelentek a blogfelülteken nagyszámban a zorbánozó kamuprofil, mocskosszájú, CEU, akarom mondani, CIA- trollok. A 100% cenzúrázó, Szarosz- ügynök 444- ről jönnek biztos.
Akhmed Há CIA terrorista 2017.06.23 07:41:07
@Pop40:
Milyen gazdádnak szaros a segge?
Mikhajil Ignatyef orosz ügynöké?

A napi.hu, mint a felsőoktatási intézmények hiteles rangsorolója :DDD
Remek egyetem a CEU:
kiváló orvosokat, mérnököket, fizikusokat, biológusokat képeznek-

JA, NEM :DDD
Csak amerikai liberális ideológiát adnak el tudomány címen :DDD
Ne játssza senki sem a mimózát, mert az unión belül helye van az őszinte szónak - közölte a német kancellár A többsebességes Európa lehetősége miatt repedezik a cseppet sem gránit szilárdságú visegrádi tömb A kormányhű sajtó még a parndorfi perben sem mondhatja, hogy 71 halott áldozat volt..
Akhmed Há CIA terrorista 2017.06.23 09:49:15
@saro444:

Neked inkább egy kemény cokifaf kéne, ahogy látom.
A kedvenc "nem- terrorista" migriceidtől.
Washington kettős mércével mér, de megtévesztette a gaz, sorosisták által befolyásolt nemzetközi média. Most már elég a magyar és a lengyel jogsértésekből! - hangsúlyozza a Bloomberg vezércikke. Orbán a "Diktátorok kézikönyvéből" puskázik, de az ilyen tekintélyelvű politikusok ellen igen…..
Akhmed Há CIA terrorista 2017.06.22 08:10:25
index.hu/kultur/media/2017/06/22/botrany_fegyverkereskedovel_uzletelt_a_patinas_lap_rovatvezetoje/

"az AP megjelentetett egy cikket, amelyben egyebek mellett arról esik szó, hogy Jay Solomonnak egy iráni születésű mágnás, Farhad Azima tízszázalékos tulajdoni részesedést ajánlott fel egyik cégében.
Azima a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) számára bonyolít le fegyverügyleteket. Az AP riportja szerint hosszú éveken keresztül Azima volt a külpolitikai újságíró egyik tájékoztató forrása is."

Mondtam én, hogy a nemzetközi CIA- csicskasajtó bűnözők, terroristák gyülekezete.

Ezektől szemléz a kedves Szelestey úr.
Az Országgyűlés elnökének a külföldi egészségügyi miniszterek találkozójának gálavacsoráján sikerült bődületes ökörségeket mondani. Biztos arra gondolt, azok úgyse jártak mostanában magyarországi kórházban, simán elhisznek neki bármilyen vad dolgot mond be...
Akhmed Há CIA terrorista 2017.06.19 15:09:01
@morpho:

Aha Mészáros Lőrinc lopta el az EÜ- járulékokat- vagy az orvosok?
Majd a 200 kg- os altatógépet csakúgy hazaviszi a magánrendelésre, mi?
Meg a kézfertőtlenítőt :DD

Most akkor az orvosok lopják el a pénzt- már vagy 60 éve- vagy a Zorbán miatt nincs pénz az egészségügy- szintén már vagy 60 éve?

Öcsisajt, az elempés idióta puytinozó b@rmok is felkészültebbek nálad...
Az európaiak egyre nagyobb része elfogadja, hogy Európa kétsebességes legyen. Európai állam kell, mert jelenleg Brüsszel semmit sem tud tenni például a magyar és a lengyel jogsértések ellen. Az osztrák zöldek vezetője óvja a Néppárt vezetőjét, hogy az orbáni úton haladjon tovább. ..