Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jam25

3 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
 Folyik a nagy nyugdíjügyi adok-kapok. A nép egyszerű fiai felháborodnak, hogy a kormány lenyúlta a pénzüket, a kormány meg úgy tesz, mintha éppen az elherdálástól mentette volna meg a polgárok félretett garasait. Az ellenzék igyekszik meglovagolni a kormányellenes hangulat…..
Jam25 2010.11.30 18:17:19
@xcrow: a varhato elettartamnak kerlek nezz utana, mert ez igy ebben a formaban nem igaz. A demografiai adatok azt mutatjak, hogy a ket vilaghaboru alatt csokkent nagy mertekben a varhato eletkor es a masodik vilaghaboru ota novekszik. Elotte nem volt nagy kulonbseg.
Love or hate? Előre bocsátom, én imádom! Igazi finom és elegáns luxus termék. Hordom is.         Egy igazi ikontáska, amelyen a Louis Vuitton megmutatta, hogy nem feltétlenül kell feltűnő monogrammos táskát hordanunk ahhoz,…..
Januárban visszatér kedvenc írónk, Hank Moody, hogy megint látványosan beleszarjon mindenbe. A vendégsztárlista is impozáns, a bemutatott jelenetek viccesek, ezt a másfél-két hónapot meg fél lábon is kibírjuk. >..
Jam25 2010.11.23 17:17:00
@Hamlet:
Talan azert mert szinte sajat magat kell jatszania. Amennyiben jol emlekszem meg sex elvonon is volt, alkohol problemai is voltak :)

Egyik legjobb sorozat.
 Lázasan nyomom az ágyat, két napja.Az elmúlt héten Francavillában ( Olaszország ) voltam egy klub megnyitóján, Alexával és Adriana Russóval. Ismét sok sztárral találkoztam. ( Chikita, Edelweis, Beatrice Reyes, Carmen Rise, Stb. ) Hatalmas  buli volt, az olasz party tv…..
Jam25 2010.10.02 16:28:25
 Jajjjjjj!Hol kezdjem???Rég jártam itt. Elromlott a számítógépem. Vettem egy vadonat újjat, amibe sikerült beleöntetem egy pohár narancslevet. Most előkapartam a régi " asust" de ez meg olyan pici mint egy telefon...szóval! Egy jó nap is bele kerülhet mire leírom amit…..
Segítsetek ti is! Nekem jó érzés másnak adni... Ugye nem kell komment a képhez!?           Alexával megpróbáltunk a magunk módján segíteni...vissza szeretnék utalni egy decemberi beszámolóra...Keressétek vissza és olvassátok…..
 Puszi! Ismét itt vagyok! Kicsit kikapcsolódtam a mesés Kos- szigeten! Úgy döntöttem jár egy kis pihenés, vettem egy jegyet, és irány Görögország! Sikerült teljesen feltöltődnöm energiával!Nagyon jól vagyok! A legfontosabb jó dolog, ami történt velem az,…..
Jam25 2010.07.02 00:05:59
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
Anti-MLM Beépülés 2007.08.29 17:01:00
Sokan kritizáltak azért, hogy én ugye nem tudok semmit, nem voltam soha MLM-ben. Mit akarok én itt a véleményemmel.Ennek most vége. Gyorsan felhívtam egy régi ex-mlm ismerőst, hogy szervezzen össze nekem egy MLM-es kezdeti agymosást, furcsán nézett rám, hiszen már ő is utálja, és…..
Jam25 2010.03.25 19:28:27
@maxsteel88_FLP:
azert en megnezznem azt a deot es az osszetetelet. Triclosan!!! keress ra a googleba. Nem minden az aminek latszik!!!!
de sorolhatnam a mergezo vegyuletek hadat az FLP,AmWay, NuSkin stb. termekekben!!!

Ha valakit erdekel, akkor leirom. uff
MLM Fórum Enigro - olvasói levél 2009.12.19 12:55:00
 Egy, talán még nem annyira közismert MLM cég, az Enigro kritikáját fogalmazta meg Zoli az alábbi olvasói levélben.A cég holnapja a http://www.enigro.hu címen érhető el.      Nem értem miért akarják az emberek minden áron ismeretleneknek adni…..
Jam25 2010.03.25 18:58:19
@tavasz2: A TVI egy kokemeny piramis. A PSZÁF is vizsgalja. A kiadott kartyakat egyik partner sem fogadja el... itt a cikk rola:
www.mr1-kossuth.hu/hirek/orok-slager-a-piramisjatek-nyomoz-a-rendorseg-.html

Enigrorol csak annyit (hogy a temahoz is hozzaszoljak) nagyon ketseges egy uzlet. Azt mondjak 20 millio euros beruhazas all mogotte. Hat a honlapon nem latszik... Sok ember meg az internetben hiszi a csodat. Az internetet egy fajta misztikumnak tekinti es erre alapoz az Enigor. Jelenleg szintiszta piramis, belso reszvenyforgalommal. Aztan siman be is johet. Ki tudja. Bar en 1-2 evet adok neki aztan vagy bedol, vagy a sok ember aki berakta a penzet es nem keres semmit, mert nincsen termekforgalom tovabb all egy masik konnyu penzkeresethez. Viszont akik most szalltak be es behoznak egy csomo embert, azok nagyot szakitanak.
Jam25 2010.03.25 19:17:53
@Mlmjoc:
ugyhallom a wellstar szetesoben van. Ket top vezeto is eljott onnan. mi lehet ennek az oka???
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
WRC2009 / Wales Rally / 2. nap  A ködös párás idő ellenére, egyre határozottabban kezd kirajzolódni a világbajnok személye. A második nap elején Loeb állt az élen, de Mikko hátránya mindössze 5.3 másodperc volt a franciával szemben. Az első szakaszon a finn megrázta magát…..
Jam25 2009.10.25 15:00:55
Meguntad már szedegetni a kutyád után a parkban elhullajtott piszkot? Dobj rá egy hevedert, a seggéhez egy zacsit, és máris tisztán végezheti a dolgát a kis kedvenc. A teljes adag a tasakba érkezik, amit utána egyetlen mozdulattal könnyedén el lehet távolítani. Ezt tudja a…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..
Jam25 2009.02.18 20:14:22
@Acmee:
:D:D

Lenyeg a lenyeg, h a hollandok mar keszitettek egy tanulmanyt a zoldsegrol. Naluk ugy eleg regota hasznaljak es kovetkezore jutottak:
(pontosan nem tudom idezni, DE a lenyeget leirom)
A fu hatasara nagy mennyisegu dopamin szabadul fel, annyi amennyit a szervezet magatol nem tudna felszabaditani. Na mar most a hetkoznapi eletben ez a hormon szabadul fel, ha jot kajalsz, ha jot szexelsz stb, ezert is hivjak boldogsag hormonnak.
A nagy mennyisegu es hosszu tavu fuvezes hatasara a dopamin, ilyen "hetkoznapi" tevekenyseg soran olyan kis mertekben szabadulnak fel, h semmi oromet nem fogsz erezni, egyfajta depresszio lesz urra az emberen.

Szerintem a fuvet nem kell legalizalni Mo-n. Mondjuk az alkohol a cigaretta is ugyanolyan karos dolog, es azokat sem ertem akik bagoznak...
Mekkora egy baromsag amit irnak, hogy a szereknek koszonheti, nem a tehetsegenek a sikereit.BAROMSAG BAROMSAG BAROMSAGKezdjunk mar el "szerezni" egy atlagos embert, mi lesz vele, lesz e belole tehetseg???NEM NEM NEM Ezek az emberek, hosszu evek kimagaslo munkajaval szamtalan rostan estek…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Jam25 2009.01.30 19:39:10
@szubjektiv:
azert nem dolgozik, mert tobb segelyt kap, mint ha elmenne es egy bejelentett munkaja lenne. A nagymama mellet lakik egy cigany csalad, 135 ezer Ft a csaladi potlek es a segely. Dolgozni??? minek
Jam25 2009.01.30 19:48:26
@bryan:
7 gyerek van es most jon a nyolcadik :D komoly family :)
Az Ügyfél című filmben valami hasonló történt Az ember már azt hiszi, semmin se tud csodálkozni."Bankrablás? Aha - bólogat.- Túsz? Húhh! - szisszen fel.- Elmenekült, de elengedte a túszt? Na, anyukám, mi is lesz ma vacsorára?"Ellenben, amit a kedd esti…..
Jam25 2009.01.15 17:04:18
Volt egy kis időm és megint billentyűzetet ragadtam. Amiről ma írok az a testépítés és egy nagyon empatikus figura, akit Tóth Dánielnek hívnak.Na szóval kezdjük ott a történetet, hogy Super Body 2008. Nagyon sokan próbálták idén temetni és sikeresen rászervezni ugyan arra a…..
Az RTL Klub mai sajtótájékoztatóján bejelentették a tavaszi műsorrendbe érkező új sorozatok és filmek címét, megtudtuk, melyik régi kedvenc tér vissza, ismét lesz olyan szépségverseny, amiben egyszerre három királynőt is választanak és beszállt a cég egy utazó kiállítás…..
Sziasztok!   Történt tegnap este, hogy a TV csatornák közötti szörfölés közben megálltam egy pillanatra az ATV műsorán. Az esti Frizbiben, aminek a műsorvezetője Hajdú Péter (aki mindig olyan arcot vág, mint aki savanyú szőlőt evett) a fogyasztó király és magát fitnesz…..
Megvolt az olimpiai megnyitó, és lement már az első 1-2 nap az olimpiából.Szerintem senkinek nem kérdés, hogy eljártak azok az évek felettünk, amikor a kínai cucc egyet jelentett a szutyokkal, a mindent pirosra festő pólóval vagy a teljes igénytelenségbe burkolózó műszaki…..