Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Závodszki Dániel

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, hol is kezdjem? Talán jó lesz az elején is... Szóval, hiába vagyok vízszerelő engem is utolér otthon, hogy szeretnék egy csaptelepet lecserélni. Ebben a pár sorban a saját otthoni szerelésről és a termék tapasztalatról fogok írni! Történt egy lakásfelújítás ha jól emlékszem 3 vagy talán van az…..
Egy korábbi blog posztomban azt írtam le, hogy egy felújítás során milyen szomszédokba futhatunk bele. Úgy gondoltam, hogy ne csak szakmunkás szemszögből közelítsük meg a témát, hanem gondoljunk bele abba is, hogy egy megrendelő milyen típusú szerelőket foghat ki, akár egy kisebb vagy akár egy…..
Závodszki Dániel 2018.01.17 16:30:09
@enpera: nem lehet minden tokeletes :) de azert 1 kiemelest megert az index reszerol.
Závodszki Dániel 2018.01.17 16:33:30
@Bolshevik: ha esetleg valami szar akkor mi is szoktuk mondani, vagy megy a fejvakaras, hogy ezt meg is hogy? De mi tudunk dicserni is ha valami jol megvan csinalva, es ezt is szoktuk mondani, hogy ez igen, szepen megvan csinalva.
Most "végre" van egy kis szabadidőm, se munka, se család, mert éppen vendégségben vannak valahol, így gondoltam írok pár sort. De most kivételesen most nem szakmai cikk lesz, vagy valamilyen terméknek a bemutatása, hanem megpróbálom összegyűjteni, hogy lakásfelújítás során milyen szomszédokba…..
Závodszki Dániel 2018.01.14 22:06:50
@Arcade Macho: az esetek 95%-ában egy teljes tatarozáson nincs ott velünk a Tulajdonos, max reggel és késő délután. Mi mindig szólunk előre, hogy legyen kiírva, hogy mikor és meddig lesz hangosabb munkavégzés, és, hogy hol. A legtöbb esetben a leírás alján ott van a tulaj neve és telefonszáma! A munka adóink 99%-a teljesen normális hétköznapi emberek, és nincs velük probléma. Nekünk szerencsére nem volt olyan munkánk amelyiken eddig fajult volna 1 felújítás.
Nézzük ezeket a szépségeket! Ahhoz képest, hogy minden be van építve a fal mögé, meglehetősen könnyen lehet szerelni a Geberit és a Grohe tartályokat! Ameddig nem a nyomólap alól vagy a WC csészén kívül folyik a víz, meglehetősen "gazdaságosan" lehet javítani, ezeket a tartályokat! A videóban a…..
Závodszki Dániel 2018.01.02 16:33:07
@Nincskedvem1:
igazán nincs mit!
Ebben a lakásban felújítást kellett csinálnunk, egy szakszerűtlen szerelés miatt! A szakszerűtlen vízszerelésnek az lett a végeredménye, hogy az alsó lakó lakása szétázott, majdnem, hogy lakhatatlan lett, a felújított lakást meg szét kellett újra verni! Kulcsos idomokat tettek az oldalfalba és a…..
Egy ideje nem írtam ide, szerencsére volt más dolgom, mert akadt némi munka is! De most így a hétvégére készülve, egy gyöngyszemmel készültem nektek! Igaz nem ebben az évben találtuk szemben magunkat ezzel a munkával, de ezt most ki kell írnom magamból :) A hiba amivel megkerestek bennünket, hogy…..
Még mielőtt valakit túl nagy csalódás érne, nem úgy tanulunk kenderezni, hogy repülő pónilovakat fogunk látni, és rózsaszín elefántokat :) , inkább komoly szakmai oktatás következik, hisz a vízszerelés az egyik alapja, hogy a menetes kötéseket meg kell tanulni szakszerűen tömörré tenni! Szóval van…..
A Geberit a WC tartályok tekintetében úgy gondolom, hogy az egyik favorit! A videóban bemutatott AP112-ből van szerintem a legtöbb használatban a magyar piacon. A Minősége megfizethető, nem mérik arany árban, Ez is szerelhető mind a 3 magasságban alacsonyra, közép magasra és magasra, hungarocell…..
Akkor nézzük a következő dömötör tartályocskát, ha lehet ilyet mondani egy WC tartályra, akkor ez a legpuritánabb tartály amit a pályafutásom során megismertem, DE tegyük hozzá, hogy egyszerűségében a nagyszerűsége! Olcsó, és meglepő mód egész jól használható, és még víztakarékos IS! A geberit…..
A videóban azt mutatom be, hogy kibontás után, miként épül fel a Dömötör LUX WC tartály, milyen szerelési lehetőségek rejlenek a dobozban/egységcsomagban! - Kezdésnek a tartály levétele okozhat gondot egy kezdő számára, vagy ha ilyen tartály van felszerelve, és még nem próbálkozott ilyennel,…..
Kedves Olvasók!   Mint ahogy egy könyvnek is van eleje, talán kezdjük Mi is az elején, és pár sorban bemutatkozom, hogy tudjátok, hogy kinek is a blogját olvassátok! Závodszki Dániel vagyok épületgépész technikus! Családi vállalkozás keretein belül Édesapámmal dolgozom, Závodszki Zoltánnal.…..