Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tttthhh (törölt)

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorúan olvastam a hírekben, hogy az isteni Jack valószínűleg visszavonul a filmezéstől, mert már kezd romlani a memóriája. Nos, valójában már 2010 óta nem forgatott, tehát már egy ideje élvezi a nyugdíjas életet. Na persze, amúgy Jack-esen: kosárlabdameccsek, bulik, nők. Mit…..
tttthhh (törölt) 2013.09.15 18:41:19
1. Miniszter úr, a kormány célja, hogy az adók inkább a fogyasztást terheljék, mint a fizetéseket. Nem esünk át a ló túlsó oldalára? Már most is sokan külföldi oldalakról rendelnek fényképezőt, mobiltelefont, mert ott alacsonyabb az áfa. A hírek szerint a világrekorder 27%-os…..
tttthhh (törölt) 2013.08.15 09:02:58
@Fazakas László: mit ėrtesz baloldali komcsirajongó alatt? azokat a baloldaliakat, akik a fideszért rajonganak? ugyanis náluk komcsibb párt nincs felénk mostanában.
"témákon csámcsogás": a csámcsgás szót elég pejoratívnak érzem, ezért érthetetlen számomra, hogy miért ezt használtad. ezek nem vádak, csak egyszerű kérdések egy tudatos állampolgár részéről. te talán nem szoktál kérdezni?
általában az érzi vádaknak, támadásnak, szembesítének stb. az ilyesmit, aki nem tud elfogadható választ adni.
tttthhh (törölt) 2013.08.15 09:14:46
@Fazakas László: ne fáradj, senki nem hiszi el hogy van még ember, aki magától olyan hülye, hogy védi ezeket. te se vagy hülye, biztos fizetést kapsz
90's Napfogyatkozás az űrből 2013.08.11 16:46:28
Éppen ma 14 éve, hogy teljes napfogyatkozás volt kis hazánkban.Emlékszem, mennyire vártam, és arra is, hogy nagyon lenyűgözött, ahogy a virágok bezárják a szirmaikat, vagy ahogyan a madarak, a méhek aludni tértek. Felnagyítva láthattam, ahogyan a Nap, ez a felfoghatatlan méretű…..
tttthhh (törölt) 2013.08.12 01:26:49
@NeeeI Armstrong: csomó embernél viszont volt kamera, az ő felvételeiken vissza tudod nézni. szerintem inkább örülj, hogy nem a keresőn keresztül nézted végig
Mivel nagyon szerettek kiakadni azon a jelenségen, hogy bizonyos emberek mások levetett gönceiben járnak tizedannyi pénzből mintha fast fashion üzletekből tennék, úgy gondoltam, itt az ideje a Háda Angol Használtruha turi egyik kirendeltségét megnéznem közelebbről. Tényleg olyan…..
tttthhh (törölt) 2013.08.12 00:10:22
@szájhúzó kutya: én úgy tudom, hogy nem a ruhákat szánják a szegényeknek, hanem a pénzt, amiért eladják őket (az angliai charity shopokban legalábbis)
A Tolerancia diktatúrája címen a Heti Válaszban megjelent cikk arra figyelmeztet minket, hogy az elszemtelenedett meleg kisebbség már a többség jogait veszélyezteti.  A lap a diktatúra szót használja annak érzékeltetésére, milyen elnyomás alatt élnek a nyugati világ…..
"Te sorban állsz, te pedig fizetsz..." Anélkül, hogy egymást ismerték volna, az öt fiúnak egy dologban közös volt a sorsa: mindegyik a barátja volt a 22 éves lánynak. Meg kellett jelenniük a családtervezési klinikán, az Anyasági és Gyermekvédelmi Kórház bejáratánál Yantai…..
tttthhh (törölt) 2013.07.16 21:40:12
A jelenlegi kormánytöbbség közismerten szereti kitölteni a jogszabályi környezet kínálta kereteket. Így aztán senkit sem érhetett meglepetésként, hogy az alaptörvény hírhedt negyedik módosítása által teremtett lehetőséggel is azonnal éltek, és a lehető legsürgősebben…..
tttthhh (törölt) 2013.06.21 15:20:00
@afazekas: jahh, a nyelvszakos bölcsészek például valóban képtelenek boldogulni külföldön, persze...
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
tttthhh (törölt) 2013.06.18 19:28:37
@rcfan: ezt hol olvastad? meg sem szólalt
Havast már rohadtul nem érdekli a pénz, harsogja a mai Blikk. A hasnyálmirigy-operáción nemrég átesett, mostanában csak az ATV műsorán látható tévés a lábadozás alatt döntött úgy, hogy könyvet ír a médiában tett ámokfutásáról. Részletek erre. Egy másik, tévében…..
tttthhh (törölt) 2013.06.12 02:23:31
@Vittore.: mi a baj az életrajzával? elvégezte az egyetemet, és játszik a zenekarában. vagy a Zeneművészetit végzett embereknek nem ezt kell csinálni?
  Pop-up könyvtár a Művelődési Szinten minden este Elkérhetem a könyved? - hagyta el a számat a bátortalan kérdés és rándultam egyből a minden-válaszra-felkészült reménykedővé. Ugyanis F barátnőm nem szórja csak úgy a könyveit kölcsön, meg olvasásra- azt ki kell…..
tttthhh (törölt) 2013.05.29 10:38:09
PRINTSCREEN - ...legalábbis a kormányzati információs portál legújabb egyperces abszurdja, a családoknak szóló energiaegyensúly-táblázatok alapján. Ami energiát a 100 kilós apuka nagy hévvel tévé előtti hereverészésre fordít, azt anyuka két és fél óra főzésre. Amíg a…..
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..
„Nem látom, miért ne lehetne Széll Kálmán Oroszország fővárosa” - nyilatkozta a Nemzeti Tankönyvkiadó igazgatója a tervezett változtatásokról. Nem csak a budapesti közterületek neveit, de az egy hónap alatt megújuló tankönyveket is átírná a kormány - jelentette be…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
tttthhh (törölt) 2013.01.28 18:49:40
@bogardus: én nem hiszem, hogy buta, nem tehet róla, hogy a mostani magyar politikai kommunikáció és a kormánypárti újságírás olyan szinten van, hogy egy hírcsárdaszerű szöveg nem sokban tér el a valóságtól, ezért akár komolyan is lehet venni.
Na mit kapunk, ha sorra vesszük a következőket: választási regisztrációtól való elállás, rezsicsökkentés, további rezsicsökkentés, tizenharmadik havi nyugdíj újra bevezetése, zéró felmutatható kormányzati eredmény? Egyrészt büdös nagy populizmust, másrészt a Fidesz…..
tttthhh (törölt) 2013.01.11 06:20:28
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: nem a billión volt a hangsúly, látom sikerült felfogni a lényeget
Miközben egy gyerek cseperedik, olyan hatások érik, amelyekről az őt körülvevő felnőttek néha nem is tudnak. Vagy nem veszik észre, hogy mit adnak át a gyereknek, vagy egyszerűen azt hiszik, hogy a gyerek úgysem érti meg a dolgokat. Pedig ahogy a mondás tartja: nem hülye, csak…..
Pézsma Kocsmafilozófia 2012.12.16 08:39:25
Orbán Viktor Brüsszelből hazaérkezve váratlanul egy kis csoport diákkal találkozott, amely élmény hatására fordítva kezdett beszélni. Vagy inkább folytatja, amit eddig, csak más akcentussal.  Mano a mano Kedves Orbán Viktor, a tárgyias elemzés előtt először szeretném…..
tttthhh (törölt) 2012.12.16 19:46:06
@zotyesz11:
"Ez a Humánplatform is valami önjelölt diák vezetők szűk kis köre. "
rosszul tudod, mert inkább erről van szó:

"A kultúra, az oktatás, a szociális és egészségügyi ellátás területén dolgozók oroszlánrészt vállalnak a társadalom működtetésében, az életminőség javításában, a társadalmi felemelkedés előmozdításában. Mi, alapító szervezetek a Humán Platformot azért hoztuk létre, hogy felismertessük a közvéleménnyel a szféra jelentőségét, és közös erővel próbáljuk kiharcolni szakmai működésünk feltételeinek javítását." humanplatform.blog.hu/
+ nézd meg az alapítók listáját
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
tttthhh (törölt) 2012.11.26 20:54:31
@bastian: "adott egy hölgy, aki már itthon sem dolgozott..."

ez nem igaz, a posztban ez van: "mindketten multinacionális cégnél dolgoztunk Budapesten"
Az ötvenes években a  Ludas Matyi szerkesztősége tudatosan törekedett arra, hogy  vidéki városokat és fontosabb termelőüzemeket humoros riportokban bemutasson. Ez a feladat nem lehetett egyszerű, mert a humor nem ilyesformán helyspecifikus.  1956-ban Sopronra került a…..
tttthhh (törölt) 2012.11.24 00:19:28
@ZöldszemM2: gigabursch azt írta, hogy "...ma sem jobb". vagyis mostanában járt oda egyetemre és a kreditrendszerben nincs évismétlés.
Nesze!szer Mire gondolt a költő? 2012.11.21 15:32:23
Random fotóztuk ezt a Mammutban. Téli dekoráció,  vitrinben a folyosón - hátul az utcát látod. Eléggé nevetünk ezen egy ideje... érdekes dísz, az egészen biztos. Mi járhatott a dekoratőr fejében éppen, amikor megalkotta ezt a kompozíciót így? Nem, nem szeretnénk tudni a…..
tttthhh (törölt) 2012.11.21 23:52:11
@beautyka: fuhhh... tényleg? és ezt vajon miből kellene tudni?
(mondjuk nem ismerem a blogot, így a "szofisztikált" humorát sem, biztos ez a baj)
MaNDA Huszonötöt Paul Cézanne-ra 2012.11.08 14:17:04
Az alábbiakat a Szépművészeti amúgy vérprofi kiállításán látottak hatására voltam kénytelen papírra vetni. Egyszerűen nem tudtam benntartani, pedig megpróbáltam. Arról van szó, hogy a király meztelen, Cézanne a kipakolt munkáiból kiindulva egy tehetségtelen valaki volt, aki…..
tttthhh (törölt) 2012.11.08 18:47:36
@hopptarisznya: milyen az idézőjel nélküli műremek szerinted?
tttthhh (törölt) 2012.11.08 18:53:16
@hopptarisznya: a feje is túl nagy ha jobban megnézed, mert szándékosan úgy lett kitalálva, hogy alulnézetből adja ki a megfelelő arányokat. Az általad linkelt fotón viszont nem a földön álló ember szemmagasságából látszik.
A Budapest Fashion Weeken láttuk élőben a Je suis belle 2012/13-as őszi-téli kollekcióját, így első kézből mondhatjuk, hogy a tervezőpáros csodás, élettel teli, ragyogó kollekciót rakott össze a hidegebbik szezonra. Imádtuk a színeket, a málna, a lazac és a mélyrózsaszín…..
tttthhh (törölt) 2012.11.03 21:17:08
@Az index is elesett: linkelj már egy képet légyszi egy neked tetsző nőről és ruháról.
(mondjuk a 4. képen képen szereplő modell arca nekem se tetszik, elég férfias, de az alakja szép)
A Stella Tennant (aki a képen egy borús hangulatú húszévesnek néz ki, nem pedig 40 éves, négygyermekes anyukának, mint a valóságban) 33 centis derekúra fűzve, orrbavalóval pózol a Vogue Italia szeptemberi számának címlapján, melyet az avantgárd -és azon belül is Ethel Granger-…..
tttthhh (törölt) 2012.09.29 20:08:00
@sophia1110:
dehogynem. a body art-ról nem hallottál?
Színházi előadás közben az első sorban hangoskodik egy férfi, folyamatosan kommentálja a darabot, megzavarja az előadást, és tanácsokat osztogat a színészeknek. Rászól pár néző, hogy maradjon csendben, mert zavarja az előadást, mire a férfi: - De én a rendező vagyok,…..
tttthhh (törölt) 2012.07.12 12:10:17