Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalszív33

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozzetetel-ix2.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii7.html..
angyalszív33 2017.12.13 20:20:30
@(101010101): Ezt az írást ajánlanám te neked, hogy olvasd el, mert talán segíthet neked is jobban átlátni és megérteni az isteni tervet, ill. a Föld valódi rendeltetését, ami felé tart a mi civilizációnk. Amúgy mindenki másnak is érdemes lehet elolvasnia ezt a belső földi üzenetet.

www.foldimennyorszag.hu/Uzenetek_-_TELOS_Isten_Terve_Mindannyiunk_Szamara.html

Én hiszem, hogy az itt leírtak igazak, és hogy egy szép jövő vár a Földre.
A most következő fordításunkban az ufológiai kutatások egy újabb szereplőjét szeretnénk bemutatni. A tanárnőként és gyászszakértőként tevékenykedő Suzanne Hansen 40 éve kutatja az ufo-jelenségeket. Az általa alapított kutatóhálózat, az UFOCUS NZ (UFO Focus New Zealand Research Network) vezetőjeként…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii3.html      ..
Egyik honfitársunk nemrégiben ellátogatott a Spanyolországban megrendezett Ufológiai Világkongresszusra, és abba a szerencsés helyzetbe került, hogy személyesen is találkozhatott és beszélhetett Corey Goode-dal, továbbá az exopolitika területén tevékenykedő más előadókkal, kutatókkal, köztük Michael…..
angyalszív33 2017.10.27 21:36:06
Igen, a (fény)szeretet energia az egy alaprezgést és minőséget képvisel az Univerzumban, ami egyszerre csatorna is a Mindenség felsőbb szintjeivel és szintjeihez, és egyben az élet fenntartó-megtartó, és működtető ereje.
Kapcsolódni a felsőbb dimenziókhoz(a Forráshoz) csakis a szeretet által, a szeretet mélyebb megismerésén keresztül lehetséges.
Az anyagi világ az nem más, mint összesűrűsödött-besűrűsödött kozmikus fényenergia, azaz a szeretetenergia lecsökkenése és lekorlátozódása egy alacsonyabb szintre-minőségre, illetve létállapotba.

Leírnák ide egy rövid gondolatsort a földi evolúció menetéről-természetéről.

4 Evolúciós alapelv:

1. A földi ember létének célja a fizikai, mentális, és érzelmi fejlődés.
2. Minden lény magában hordozza a fényből és szeretetből álló isteni lényeget, melynek alaptermészete a jóság.
3. A szabad akarat abszolút érvényű univerzális joga mindeneknek, ám a tökélesedés lehetősége abban rejlik, hogy a saját szabad akaratunkat hittel és bizalommal alárendeljük az isteni akaratnak.
4. Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb Én szükségleteit.

Meg annyit még elmondanék, hogy az összes létező a fény felé törekszik (tudatosan vagy tudattalanul), hiszen minden lélek a Teremtés fényéből származik, és oda is tér majd vissza, a Forrás fényébe/szeretetébe.
A földalatt élő lények (pl.vakond, giliszta) is időnként feljönnek a felszínre, mivel a fény az vonzza a létezőket. A növények is a napfény irányába hajlanak-hajladoznak, a fák is az ég felé törnek.
Az árnyékban/sötétségben eltöltött időnk az csupán ideiglenes, vagy úgy is mondhatnánk illúzió, mivel minden teremtett dolog az Isteni fényhez eredeztethető és vezethető vissza, hiszen a szeretet a létezés alaptermészete.
angyalszív33 2017.10.27 21:47:43
@athena 28:
Igen, igazad van velem kapcsolatban, hogy nálam is előszokott fordulni az olykor, hogy nem megfelelően értelmezem egy adott személy mondandóját, ezalól én sem vagyok kivétel természetesen, de azért igyekszem jól és helyesen viszonyulni mindenkihez és mindenhez, minősítgetés nélkül.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii2.html    ..
angyalszív33 2017.10.14 17:20:33
@xyron: Én meditálni változó időközönként szoktam, a számomra legmegfelelőbb időpontban (általában este fele).

Az illumináti rituális szokásairól nem sokat tudok (mondjuk nem is nagyon érdekel), de nyilván meg vannak nekik is erre, az ő nem kimondottan pozitív szándékú és irányultságú ténykedéseiknek a rendszeres és szokványos időközeik (ilyen időszak pl. a halottak napja, hallowen is).
angyalszív33 2017.10.14 20:33:50
@xyron: Nem, sajna én energetikailag igencsak blokkolva lehetek ezen a téren, mivel meditáció alatt sem tudom fölvenni rendesen a kapcsolatot a felsőbb énemmel, sem pedig más szellemi entitással.
Érzékelni szoktam néha, hogyha a közelemben(az aurámhoz közel) kerül egy bizonyos asztrális lény vagy energia. Volt olyan pl., hogy nagyon erős és nyomasztó aurát érzékeltem a környezetemben, ami igen erőszakos és támadó jellegű volt, és erről az entitásról határozottan azt éreztem, hogy valamilyen negatív hüllő lehetett, és mintha pár pillanatra még egy vörösen világító szempárt is láttam volna. Ekkor elkezdtem az angyali szférák(Mihály) segítségét kérni, hogy űzzék el ezt a démoni entitást, és ennek rövid időn belül meg is lett az eredménye szerencsére. :)

De volt már olyanban is részem többszőr is, hogy nagyon erőteljes pozitív és felemelő energiákat éreztem magam körül, amelyek belém áramlottak és feltöltöttek, felhangoltak engem.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii32.html    ..
angyalszív33 2017.10.01 16:36:51
@xyron: Hogy én miért olvasok ilyen spirituális írásokat és üzeneteket; hát lényegében azért, amit te is leírtál, vagyis azért, hogy spirituálisan, illetve érzelmileg és mentálisan fejlődjek, valamint hogy ezáltal jobban megértsem és megismerjem a körülöttem levő világ, és a Mindenség természetét, illetve működését.
És igen, az én számomra sokat jelentenek érzelmileg is az ilyen tipusú szellemi tanítások és fényüzenetek, és fel is töltődöm energetikailag pozitivitással ezeket olvasva vagy hallgatva.
És abban egyébként igazad van, hogy nem attól lesz hiteles vagy igaz egy szellemi üzenet, vagy ezoterikus tanítás, mert hogy oda van mellé billesztve a szeretet és áldás jelzők; hanem az ami igazzá-valódivá, és értékessé teszi őket, az a szellemi energia és érzelmi töltés, amely belélyük van kódolva, és amely átitatja az adott üzenetet vagy információt. Az én számomra átjönnek, és érezhetőek is ezek a magasabb vibrációk egy-egy ilyen üzenetben, amely mélyen megérinti a lelkemet.
Én a magam részéről csak azt a fényközlést fogadom el hitelesnek, amelyhez és amellyel érzelmileg kötődni és azonosulni tudok. Azon persze lehetne vitatkozni, hogy ezek a szeretetteljes és emelkedett érzelmi energiák, amelyeket én kiérzek belőlük, azok mennyire valósak, illetve hogy azok valóban egy felsőbb szellemi entitástól származnak-e, vagy esetleg az az energiaminőség, amit én átveszek, az egy hamis fénylény vagy entitás illuzórikus szemfényvesztése csupán. Erre nem könnyű érdemleges választ adni; ezért én is csak a saját belső megérzéseimre tudok hagyatkozni, ami szerint igaznak vagy hamisnak minősítek egy információ közlést.
Én mindenesetre úgy hiszem, hogy Isten vagy a Mi felsőbbik Énünk, az elsősorban a szívünkön át próbál meg üzenni mi nekünk, és az érzelmeken keresztül szólít meg bennünket. Ez nem azt jelenti, hogy az elménket, illetve az értelmünket ne szólítaná meg a lelkünk, azonban én a szívintelligencia fejlesztését előrevalóbbnak tartom az intelektuális fejlődésünknél; mivel az én felfogásom szerint mi mindannyian szeretet vagyunk, vagyis a szeretet a mi valódi tudati és lelki állapotunk....ha pedig már mindannyian egyesültünk az egyetemes-univerzális fényben és szeretetben, utána már nem igazán van jelentősége a különbözőségeinknek, és az eltérő gondolkodásmódunknak, mivel ez után már mindent az Isteni szeretet és egység szemén át látunk és értelmezünk. Tehát a létezésünk legfőbb célja véleményem szerint az abszolút szeretet állapotának az elérése és megélése....hiszen nem létezhet ennél magasztosabb cél, legalábbis szerintem. :)

Ami az anyagi létünket, illetve az anyag természetét illeti; az 5D-s létsíkon éppannyira valóságos, megfogható és tapintható az anyagi világ-környezet, mint ahogyan a 3D-ben vagy a 4D-s közegben is. A különbség az lényegében annyi lehet, hogy az 5.dimenziót a 3D-vel szemben már finom anyagi energia alkotja, ami annyit jelent, hogy a mi érzékelésünket ez meghaladja, hogy a fizikai érzékszerveinken keresztül érzékelni tudjuk az 5D-s anyagi minőséget. Ilyen értelemben amúgy a 3D-ről is el lehetne mondani azt, hogy az nem számít fizikai valóságnak, mert hogy azt már nem vagyunk képesek felfogni és érzékelni a jelenlegi tudatunkkal. Azonban mivel az Univerzum alapjában véve multidimenzionális szerkeztű és természetű, ezért a mi multidimenzionális tudatunkkal/szellemünkkel (önvalónkkal) már képesek lehetünk egyszerre és egy azon pillanatban-dőben több helyen és formában is jelen lenni akár, ez a lelki fejlettségi szintünktől függ.
Szóval a lényeg az, hogy az 5D is az anyagi létezés és valóság részét képezi, de mindeközben meg is haladja azt. A szellemi világ-dimenziók, azok szerves részét képezik a sűrűbb-alsó létsíkoknak is, vagyis egy 5D-s létező is képes lehet megtestesülni a 3D-ben fizikai formában is, bizonyos feltételek és megfelelő körülmények mellett. A 4.dimenzió is egyszerre magában foglalja a fizikai-mentális-érzelmi testünket is, valamint az asztrál sík is ide-bele tartozik.......
angyalszív33 2017.10.02 21:06:03
@gamerattitude: Megnéztem ezt az aratásos írást, amit ajánlottál. Vannak benne jó, és érdekes elgondolások, ám az én felfogásom és hitvilágom az merően eltér attól, ami ebben van. Érdekes ez a betűkkel, szavakkal, és számokkal való játék, és eszmefuttatás, amit ebből az aratás szóból elindít és kikövetkeztet a szerző; azonban én túl sok jelentőséget nem tulajdonítok mindennek, mert szerintem ez nem igazán visz bennünket közelebb a tágabb megértéshez, és a teljesebb igazsághoz, de azért egy olvasást megér ez is. :)
angyalszív33 2017.10.02 21:13:06
@xyron: Nem igazán értem, hogy mi köze annak, amit leírtál, ahhoz amit én írtam le, de remélem, legalább te érted; amiként én is értem azt, amit én írtam. :)
AZ ATLANTISZI LÉLEKLOPÁS ÉS A KARMA A világ egyik legnagyobb ősi csalása A társadalom mostani káoszának a gyökere A sötét minta   Atlantiszban egy hatalmas csalás történt. Amikor ez a birodalom még létezett, egység mentén működött minden. Nem voltak kétségek. A kétségeket és a félelmet egy…..
angyalszív33 2017.10.01 19:26:52
Nagyon jól meg lett írva ez a cikk, és sok igazság is van benne; én azonban azért hozzáfűznék még néhány gondolatsort kiegészítés gyanánt.

Azzal én magam is abszolút egyetértek, hogy a földbolygó jelenleg a sötét mátrix befolyása alatt áll, és hogy le kell bontani a régi-hibás gondolati és érzelmi energiákat, és helyére fel kell, vagy inkább újjá kell építenünk a fény mátrixot.

A karmát nem egy rossz és ördögtől való dologként kellene felfognunk szerintem; hanem inkább elfogadással és megértéssel kéne lennünk a karma (ok-okozat) törvénye felé. Az én megértésem szerint a karma az egy tanító-okító erő, amely a mi egyéni és kollektív fejlődésünket szolgálja, feltéve ha képesek és hajlandóak vagyunk tanulni, és helyrehozni, feloldani a karmikus leckéinket.

Ami a negatív-sötét ragadozó entitásokat (pl.reptiliánok) illeti, ők is okkal kerültek ide és vannak itt a mi naprendszerünkben. Nem véletlenül kellett a világunknak összetalálkoznia a ragadozó hüllő lényekkel, mivel a genetikai és energetikai, lelki-szellemi összekapcsolódásunknak, és keveredésünknek annak van egy felsőbb isteni oka és célja is; ami véleményem szerint az, hogy ily módon az univerzum, illetve a Teremtés ellentétes oldalú-polusú aspektusai, illetve megnyilvnulásai, azok összehangolódjanak és feloldódjanak egymásban, ezáltal egységet és harmóniát teremtve a Mindenségben. A nagy egészet tekintve az lehet a Teremtés végső célja, hogy végül minden egyes Lélek szeretetben és fényben egyesüljön egymással, és a nagy egésszel, a teremtő Forrás fényének és szeretetének a végtelen óceánjában.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii31.html      ..
angyalszív33 2017.09.21 22:20:30
A vallási tanokról nekem az a véleményem, hogy legalább annyira jótékony hatásúak, mint amennyire károsak. Az egyéni szellemi fejlődésünkben mindenesetre fontos szerepet játszanak a vallások is, és mindegyik vallásnak meg van a maga értékes, hasznos oldala és előnye; én magam sok hasznos szellemi és erkölcsi tudást vettem át ezekből a tanokból, de tény és való, hogy rengeteg árnyoldala is van a vallásoknak, mivel rendkívül kártékonyak és manipulatívak is tudnak lenni a vallásos dogmák, ha nem vagyunk a megfelelő szellemi fejlettségi szinten hozzá, hogy megtudjuk különböztetni az igazságot a hazugságoktól.

Egyébként szerintem nem az egyistenhittel van a baj, amit a nyugati kereszténység állít, hanem az, ahogyan vagy amiként beállítják, és amilyennek mutatják Istent; mivel a bibliában egy eltorzult, és hamis istenképet állítanak elénk, ami csak részben tükrözi vissza az igaz Egy Isten szellemét és arculatát.
Mert én úgy hiszem, hogy Isten nem egy rajtunk külön és kívülálló létező, hanem jelen van és benne van minden egyes teremtett lényben és dologban; egyszóval mindahányan magunkban hordozzuk a teremtő Forrás fő és lényegi alapelemét (lélekszikráját), tehát hogyha tudatára ébredünk eme alapigazságnak, hogy a teremtő szellem és isteni lényeg az mi bennünk van, akkor onnantól kezdve képessé is válhatunk felfogni, megérteni, és tudatosítani magunkban a Teremtés lényegét; mert az isteni forráskód vagy program, az már belénk van ivódva és kódolva a teremtésünk pillanatától fogva.......
angyalszív33 2017.09.21 23:15:52
@Image Nation: Nagyon jó és lényegretörő gondolatok ezek, amiket leírtál.
A lényeget tökéletesen átlátod és érted is szerintem, és szépen meg is tudtad fogalmazni. :)

Amit én másképpen gondolok, az az anyagi univerzumból való kilépésünk, az a feltevés, miszerint csak lázadás útján lehetne kitörni és felülemelkedni a fizikaiságon. Mert az igaz, hogy az elszakadásunk és különválásunk a Forrástól, az részben egyfajta lázadásnak is tekinthető, és azzal is egyetértek veled, hogy az itteni létünk az nagyrészt a bipolaritás megéléséről és megtapasztalásáról szól; a célból, hogy ezáltal mélyrehatóbban megismerjük és felfedezhessük a Mindenséget, illetve a Teremtést magát.
Én úgy vélem, hogy a lelki/szellemi fölemelkedésünket és üdvösségünket, azt csakis mélységes megértéssel-felismeréssel, elfogadással, valamint megbékélés útján érhetjük el, oly módon, hogy elérjük a teljes belső béke, nyugalom, és harmónia állapotát, amely a szív, illetve egység tudatossá válásunkból fakad.
Mert a szívünk (szívcsakránk) az a mi középpontunk, miként a legfelső Teremtő is a világegyetem szíve és központja. A szívnek egyesítő-összekötő ereje és szerepe van, illetve a szeretet a legerősebb kötőerő az univerzumban.

Azt egyébként nem hinném, hogy Isten magányosnak érezné magát...sőt, én szerintem pont azért döntött úgy a Végtelen Szellem, hogy a Tudatát több részre osztja széjjel, hogy ily módon új ismereteket és tapasztalatokat szerezzen a Létezésről, illetve hogy olyan eddig számára ismeretlen érzelmeket éljen át, mint amilyen mondjuk a hiány, a magány, üresség.
És tulajdonképpen a mi összes alacsonyabb minőségű érzelmünk és gondolatunk, azok mind a Forrástól, illetve az egységből és teljességből való külön válásunk, és elszakadásunknak a következménye........
„Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Teljes Közzététel és a Felemelkedés folyamatát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii29.html    ..
angyalszív33 2017.08.22 20:52:47
@Lacza01: Minden jót kívánok neked Lacza!
Igyekszem majd mindig magamat adni, és nem többet se nem kevesebbet. :)

A húsevőkkel amúgy nekem sincsen semmi bajom (se az állatokkal, sem az emberekkel), mert ez itt még a Földön normálisnak és megszokott dolognak számít.
Amit én rossz szemmel nézek és helytelenítek, az a természettel és állatokkal való durva bánásmód, ami főleg a társadalom felturbózott és csúcsra járatott termelési és fogyasztási szokásából és életviteléből adódik.
De ami valóban a lényeg és ami számít, az a tisztelet és az alázat megléte mindenkivel szemben, mert anélkül nem lehet szellemileg tovább lépni és fejlődni.

Godspeed! :)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii25.html    ..
angyalszív33 2017.08.18 18:54:17
@Lacza01: Igen, tisztában vagyok vele, hogy érkeznek ide európába afrikai migránsok is, azonban az oltások nem jelentenek megfelelő védelmet azokkal szemben a vírosokkal, melyeket behoznak esetleg...még akkor sem, ha te ebben hiszel:)
Anathea jól mondja, hogy sok olyan vírus is van, amelyek nem természetes úton jöttek létre, hanem mesterségesen fejlesztették ki őket. Ilyen pl. az aids-hiv vírus, melyet népesség csökkentés céljából állították elő! És ide tartoznak még a hn1 vírus, a madárinfluenza-sertésinfluenza és társaik is, és ha jól tudom Afrikában az ebolát is szándékossan terjesztették el. Tudom, hogy ez már a magas összeesküvés elméletek részét képezi, de ez az igazság sajnos.
Egyébként szerinted csak a véletlen műve lenne az, hogy a rendszeren belül minden szinten agyon vagyunk szennyezve és mérgezve? Az ételeink, a gyógyszereink, a termőföldek, a vizeink, és a levegő mind-mind agyon vannak szennyezve a különféle vegyszerekkel, és mesterséges-szintetikus adalék anyagokkal...sőt még érzelmi és szellemi szinten is szennyezve vagyunk! Ez puszta véletlen csupán, vagy pedig tényleg létezik a cabal, az illumináti, a titkos árnyékkormány, akik mindezért felelősek. És ezzel nem akarom elhárítani a felelősséget az átlag lakosságtól sem, mert bizonyos mértékig mindannyian felelősek vagyunk a kialakult helyzetért, és ezért a megoldást is mi nekünk, közösen kéne megtalálnunk.

A vakcinák és a tömeges állatölés, azok mind negatív-sötét programok, melyeket belénk neveltek és oltottak, én nekem ez határozott meggyőződésem.
Számomra az a kijelentés, miszerint az oltások azok hasznosak és védenek, az olyan mintha valaki azt állítaná, hogy a chemtrailnek is jótékony hatásai vannak...vagy te még a chemtrail jelenség létezésében se hiszel?
Amúgy, ha részletesen belenéznél az általam fentebb linkelt anyagokba, utána már biztosan más véleménnyel lennél ezekről a dolgokról!
Érdemes volna megnézned Ghislaine Lanctot (Ghis) Szabadságot a léleknek videóját, vagy David Icke the Lion sleeps no more előadását, mert azokból sok hasznos infó kiderül.....

Neked is csak azt tudom mondani, mint Kutatónak, hogy "Wake Up Neo" :D
Spirituálisan már ébren vagy, de sok tekintetben viszont még nem.
angyalszív33 2017.08.18 19:17:35
@UFO Kutató: Abban igazad van, hogy a problémáinkat elősszőr is fejben kellene megoldanunk, mert pont ez lenne a lényeg. A betegségeinket általában mi magunk hozzuk létre és teremtjük meg a tudatunk által, a tudatunkon keresztül. Mivel a körülöttünk lévő világ/valóság az nem más, mint a mi közös kollektív tudatunknak és akaratunknak a kivetülése, illetve visszatükröződése!
A betegség az minden esetben egy jelzés, hogy felborúlt a szervezetünk természetes egyensúlya, illetve hogy valamit rosszúl csinálunk, és valamin változtatnunk kellene az életünkben.
Nekem például korábban magas vérnyomásom volt, és komolyabb allergiás tüneteim is voltak, sokat fulladoztam pollenszezon idején...miután azonban leálltam a húsevéssel, és elkezdtem egészségtudatosabban élni, megszünt az allergiám és normalizálódott a vérnyomásom is kb. olyan 80%-osan elmúltak ezek a tünetek nálam! Szóval nem a szintetikus gyógyszerekben és vakcinákban kellene bízni, hanem minden esetben a teljeskörű gyógyulást, azt csakis életmód és gondolkodásmód váltással tudjuk elérni.
Albert Einsteinnek volt egy remek mondása, amely valahogy így hangzik:
"egy adott problémát, azt nem lehet azzal a tudatossággal, azon a tudatállapoton megoldani, amely létrehozta azt"!
angyalszív33 2017.08.19 17:41:05
@Lacza01: Látom, hogy a kék pirulát választottad...nem baj, a te döntésed. :)

Én sem csak feketén-fehéren szemlélem a világot, hanem igyekszem a lehető legszélesebb körben átlátni és megérteni a történéseket, a dolgok mögé látni és minden oldalról megvizsgálni a dolgokat.
A középút megtalálása, valamint az egyensúly megteremtése és meglelése rendkívül fontos az életünkben, én szerintem is.
Azonban, hogyha körülnézek a világban, sehol nem látom az egyensúlyt, a békességet, az egységet-egészséget, és a harmóniát....hanem épp ellenkezőleg, disharmonia, zűrzavar, bizonytalanság, és betegség uralkodik ezen a világon.
Elárulok egy titkot, a jelenlegi civilizációnk az egy elképesztően kifordult, és szélsőségesen működő civilizáció. Ezért ennyire rosszak és szélsőségesek az életkörülmények ebben a világban, és ezért van ilyen sok betegség is...és ez nagyban a sötét erők hatásának és befolyásának a következménye.
És amúgy meg szó sincs arról, hogy én mindenért a cabalt, vagy az oltásokat tenném felelőssé....a vakcinák azok csupán kis részei ennek a folyamatnak (negatív programoknak), én személy szerint a haszonállattartást és húsfogyasztást sokkal kártékonyabbnak vélem az oltásoknál mondjuk. És azt nem mellesleg hozzátenném, hogy a vágóhidak-mészárszékek, azok meleg ágyai mindenféle rosszindulatú és ártó bacilusnak és vírusnak, de ami ennél is lényegesebb, az a tengernyi negatív félelem energia, ami ezeken a helyeken felgyülemlik, és megfertőzi a mi energiamezőnket is. Arra azért kiváncsi lennék, hogy ha elmennél egy ilyen vágóhídra, akkor hogy ott milyennek látnád és érzékelnéd az állatok auráját, merthogy nem tiszta és világos fehér aura és energia lengi körül ezeket a helyeket, arra mérget vehetsz.

És még annyit az oltásokról meg a húsevésről/állatölésről, hogy ezek mind félelem energián alapszanak, és semmi közük a békéhez, biztonsághoz, harmóniához, és szeretethez, hanem csupán megzavarják és lenyomják az élővilág vibrációját, vagyis beteggé tesznek minket!
Mert bárki, aki az oltásokat vagy a húsevést preferálja és támogatja, az félelemből cselekszik...mert senki sem azért oltatja be magát, mert annyira élvezné és szeretné, hogy injekciós tűvel szúrkálják. Az a szomorú, hogy az emberek jobban megbíznak a rendszer mesterséges, elmealapú technikai módszerében és törvényeiben, mint a Természet, az Anyaföld természetes gyógymódjaiban, és működésében. Megszakadt a természetes kapcsolat és egyensúly az emberiség és az élővilág között, valamint a fizikai lényünk, és a szellemi énünk között...ebből ered minden problémánk.
Szóval a vakcinákról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy védelmet és egészséget nyújtana mi nekünk. Ha igazán értenéd és átlátnád a földi rendszer működését és mechanizmusát, akkor nem védenéd ennyire ezt a beteg egészségügyet, amely szinte teljesen figyelmenkívül haggya a gyógyításnál a betegség lelki-érzelmi vetületeit, és csupán materialista tudásra és ismeretekre korlátozódik. Ez egy borzasztóan egoista rendszer, amiben mi most élünk, és ennélfogva szélsőséges is, mert hiányzik belőle a szívtudatosság, és kevés szeretetrezgés van benne jelen.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii22.html    ..
angyalszív33 2017.07.30 16:55:02
@xyron: Arra kiváncsi lennék, hogy te a szeretetet hogyan írnád le, vagy mutatnád be tudományos módon.
Én szerintem a szeretetet azt főleg csak érezni lehet, és érezni kell, persze valamilyen formában nyilván a tudomány nyelvén is meglehet határozni a szeretet fogalmát, de csak körülhatárolt, és pontatlan módon. Az anyag nyelvén elsősorban szerintem csak a fizikai szintű létezést és valóságot tudjuk meghatározni. A Teremtés, a Mindenség lényegét azt nem lehet bonyolult matematikai számításokkal, és kémiai képletekkel megérteni és megmagyarázni. A kvantum fizika egyébként pontosan arra keresi a választ, hogy mi van, illetve mi húzodik meg az anyag mögött, vagyis hogy milyen rendező elv működteti, és vezérli az anyagi világot. És egy bizonyos ponton rá kell jönnünk arra, hogy Isten jelenléte, illetve egy felsőbb teremtő erő/Tudat létezése az megkerülhetetlen ahhoz, hogyha teljesen meg szeretnénk érteni a Világ működését. Minden létező dolog mögött egy isteni-teremtő gondolat és szándék áll! A materiális szemléletmóddal csakis az anyag szintű valóságot ismerhetjük meg, ami azon túl van, az már az ezotéria területe, de egy bizonyos szinten az anyagi valóság az egybe-összeforr a szellemi valósággal, és onnantól kezdve a kettő Egyé válik. :)
angyalszív33 2017.07.31 22:05:47
@xyron: Igen, azt jól hiszed, hogy nincs doktorim se diplomám matekból, sem pedig fizikából, de ettől még van némi rálátásom ezekre is.
Én amúgy nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem lehet definiálni a létezést és a teremtést számokkal, és fizikai képletekkel, mert hát miért ne lehetne. Én azonban úgy gondolom és érzem, hogy az élet legfontosabb kérdéseire nem az eszünkkel, hanem a szívünkkel kaphatunk csak választ, de ez nem azt jelenti, hogy lekicsinyleném a materiális tudományok jelentőségét és szerepét, mert jól mondod, hogy a tudomány és spiritualitás, azok elválaszthatatlanok egymástól.

Egyébként kölcsönhatások és energia csere mindenhol van a világon, szellemi és fizikai szinten egyaránt, mert tulajdonképpen minden, amit csinálunk és teszünk, az energia csere köztünk és a környezetünk között. Az élet nem szól másról, mint hogy miként tudunk összekapcsolódni és kapcsolatot létesíteni egymással. Most is éppen ezt tesszük azzal, hogy így leírjuk és megosztjuk egymással a gondolatainkat és energiánkat, ily módon, ezáltal energetikai kapcsolat, gondolat-energia csere történik és megy végbe közöttünk, már amennyiben el jut és el ér az információ mi hozzánk, a tudatunkba.
Az angyalok amúgy fény nyelven kommunikálnak, nem pedig számokkal, illetve matematikai képletekkel is tudnak üzenni mi nekünk, azonban ilyes formán csak korlátozott módon és formában tudnak kommunikálni velünk az angyalok. Az Univerzum amúgy szent geometriai mintákból és alakzatokból áll és épül fel, ezt én is tudom, tehát a matematika az valóban szoros kapcsolatban áll és összefüggésben van az egész világegyetemmel, én ezt nem vitatom.:)

A fénylények, azok akármilyen formát képesek magukra ölteni, amihez csak kedvük van, szóval nem lepődnék meg azon nagyon, ha megjelenne előttem egy angyal, legyen annak bármilyen külső megjelenése is, nekem elég nagy képzelőerőm van egyébként. A fénylények olyan formát vesznek föl, ami megfelel a környezetüknek, és amivel pozitív benyomást keltenek bennünk. A démonokkal-árnylényekkel pedig pont fordítva van a helyzet, ők olyan külsőt választanak maguknak, amellyel félelmet tudnak kelteni mi bennünk. Amúgy meg honnét tudod, hogy az a megjelenési forma, ahogyan te látod a szellemi lényeket, az a valódi kinézetük. Nyilván te előtted is úgy mutatkoznak meg az angyali létezők, ami épp megfelel a te felfogó képességednek.
Azon amúgy már én is sokat gondolkoztam, hogy nekem még miért nem jelentek meg angyalok. A válasz erre az lehet, hogy én nekem nincs szükségem arra, hogy lássam őket, mert anélkül is hiszek az ő létezésükben, veled ellentétben mondjuk. Nem azt mondom, hogy nem volna jó, ha láthatnám közvetlenül is a fénylényeket, azonban itt a karantén Földön rengeteg a befolyásoló-zavaró tényező, és energetikai blokkok, melyek akadályt jelentenek ebben. És az, hogy te ilyen szerencsés vagy, hogy nálad mindenféle próbálkozás, ima, és szándék nélkül elő jöttek ezek látó képességek, azért légy hálás, és örüljél neki, mert nagyon ritka adottság-ajándék ez ebben a világban. Egyébként pedig nagyon sok hívő, spirituális embernek is vannak ilyen látomásai-jelenései, az hogy te nem ismersz ilyen személyeket, az egy dolog. :)
angyalszív33 2017.08.04 21:23:07
@xyron: Még jó, hogy ez a Georgi Stankov mindenkinél többet, és jobban tud...és emellett még szerény is. Mert, hogyha helyesen értelmezem az általa elmondottakat, akkor a fénymunkások 90%-át azt simán lehülyézi, és semmibe veszi azok hitét, és tudását, ami azért elég nagy egóra utal véleményem szerint.
Azt gondolom mondanom sem kell, hogy én személy szerint nem rokonszenvezek túlzottan Stankov-val, sem az ő egó-elme-logika alapú világszemléletével. Abban amúgy én nem kételkedek, hogy Stankov nagyon is fejlett tudatossági és szellemi szintet ért el élete során, meg hogy komoly spirituális tapasztalattal és ismerettel rendelkezik, érzelmileg/szívügyileg, azonban véleményem szerint még lenne hová fejlődnie...és nem csak neki, hanem neked is Xyron, de felteszem, te neked más a véleményed erről. :)

Azért remélem, hogy mostanra már elért valami a megvilágosodás fényéből Stankovhoz is, vagy csak még rosszabb lett? :)
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
angyalszív33 2017.07.29 21:30:31
@(101010101): Nem szeretném Leonárdot rosszínben, és valamiféle gonosz személyként feltüntetni, azonban én óvatosságra intenék mindenkit vele kapcsolatban, mert véleményem szerint nem tiszták, és őszinték az ő szándékai. Ajánlott belenézni Leonárd régebbi video-iba is, mert azokból több minden kiderül az ő látásmódjából, ami én szerintem eléggé zavaros. A földi emberiség múltjáról és történelméről például egy elég bizarr és kifordult képet alkot, mivel elmondása szerint az emberiséget a reptiliánok teremtették genetikai kisérletezési úton, a célból, hogy munkaerő gyanánt szolgáljanak a hüllők számára. Tehát Leó az ember teremtéséből kihaggya az Isteni eredetet és minőséget, és ezzel az emberi létezőt mint egy alacsonyabb fizikai lénnyé degradálja, legalábbis én ezt szűrtem le az ő elbeszéléséből. Egyébként állítása szerint, őt korábban már fölkeresték a szűrkék(asztrál szinten), és a reptiliánok(fizikai formában), akikről Leó meglehetősen pozitív véleménnyel van, ami számomra nagyon gyanús.
De mindenki döntse el szabadon, hogy miként kezeli és értelmezi az általa elmondottakat.

Amúgy szerintem nem jó megoldás az, ha teljesen kizárjuk magunkból, és elhatárolódunk a jó és a rossz kettőségétől, hanem ehelyett inkább magunkba kéne tudnunk integrálnunk az ellentétes pólusokat. És ez alatt nem azt értem, hogy baj lenne a semleges hozzáállással, mert az nagyon helyes, hogyha igyekszünk egy semleges nézőpontból tekinteni a világra, és a középpontunkban, a lélekmagunkba vagyunk. Ami problémát okozhat és jelenthet, az az, hogyha úgy próbáljuk elzárni magunktól/magunkból a sötét-negatív energiákat, hogy nem veszünk róluk tudomást, mert akkor egy idő után újból vissza fognak térni mi hozzánk, és előtörnek azok a negatív elemek, amelyeket megpróbáltunk elfolytani.
angyalszív33 2017.07.30 16:27:23
@anathea: Én a magam részéről azért nem tartom normálisnak a Földön kialakult helyzetet, mert szerintem a mostani civilizációnk az nem természetes úton vált ilyenné, amilyen, hanem a háttérhatalom nyomása, manipulációja, befolyása, illetve programja miatt fejlődött és alakult ilyenné. Persze tudom, hogy a Föld evolúciójában rengeteg sok minden közrejátszik, a fény és sötét erők egyaránt hatással voltak és vannak a társadalmunkra, meg persze részben, félig-meddig az emberek szabad akaratukból választották, és döntöttek emellett az életmódot mellett, azonban a negatív oldal befolyása az tagadhatatlan véleményem szerint.
Az viszont nézőpont, és felfogás kérdése, hogy miként, és hogyan értékeljük a jelenlegi helyzetet, de ahogyan azt te is mondod, fontos, hogy egy tiszta és semleges tudatállapotból szemléljük és elemezzük a dolgokat, mert csak így tudjuk tisztán értékelni magunkat és a környezetünket.
Mondjuk a semleges tudat helyett, szerintem pontosabb az egység-szív tudatos megfogalmazás, mert hogyha szívtudatosan hozzuk a döntéseket, akkor már nem ítélkezünk mások felett, és minősítünk másokat. Mert nem elég csak pusztán semlegesnek lennünk, hanem magunkban tudatosítanunk és összegeznünk kell azokat a gondolati és érzelemi fajtákat és minőségeket, melyekkel találkozunk, és ez alapján, ezután tudunk csak tisztán-ítélkezésmentesen értékelni és véleményt formálni.
Szerintem amúgy a húsevéssel kapcsolatban mindenféleképpen kellene véleményt alkotnunk, mert az sem jó megoldás, hogyha egyáltalán nem foglalunk állást a témával kapcsolatban, és teljesen semlegesek maradunk, mert azzal nem változik meg semmi. Tehát valahogyan úgy kéne véleményt mondanunk, hogy semlegesek maradunk érzelmileg, de közben elemezzük és értékeljük a dolog negatív és pozitív oldalát, magyarán felhozzuk példának, és szemléltetjük a húsevés előnyeit és hátrányait is egyben, és mindemellett még alternatívával is tudnunk kell szolgálni a húsevés ellenében, ami mondjuk lehet a vegán táplálkozás.

Arra egyébként kiváncsi lennék, hogy a reptiliánok, azok milyen fajta táplálkozással tudnák helyettesíteni az (ember)húsevést. :)
Lehetséges ez egyáltalán, hogy leszokjanak a hüllők a húsevésről, vagy a testfelépítésük és az anyagcseréjük miatt nem is lennének képesek teljesen felhagyni a hús fogyasztással. Az biztos, hogy egy több millió évre visszamenő életmódon, és szokásokon nem egyszerű változtatni, de ez legyen a reptiliánok problémája, ne a miénk. :)
Amúgy azt megkérdezhetem tőled, hogy te kivel, és hogyan találkoztál drákonidával, vagy drákonidákkal? Telepatikusan beszéltél velük, vagy személyesen, közvetlen formában találkoztál drákonidával? Az mondjuk jó jel, hogyha tényleg vannak köztük olyanok, akik már teljesen leszoktak a húsalapú étrendről, és átálltak tisztább táplálkozásra. Az is egészen biztos, hogy a bolygószintű felemelkedés, az csakis a teljes életmód és táplálkozásmód váltással érhető el, mivel a táplálkozás az a létezésünk egyik alapját képezi, "az vagy, amit megeszel/azzá válsz, amire gondolsz".
Ahhoz pedig, hogy át tudjunk váltani az újra, ahhoz előbb el kell tudnunk engedni a régi energia mintákat és szokásokat, ami nem megy egyszerűen, ahogy azt te is említetted. Az élet az voltaképpen nem más, mint energiák állandó és folytonos cseréje és áramlása. És azon múlik minden, hogy energetikailag hogyan kapcsolódunk egymáshoz, mert hogyha kiegyensúlyozott és harmonikus az energia csere az élővilágban, akkor az életünk is békés, nyugodt, és örömteli lesz, ha viszont erőszakos, diszharmonikus az energia áramlás a környezetünkben, akkor zavarossá, erőszakossá, és nehézkessé válik az élet.
angyalszív33 2017.07.31 20:43:31
@anathea: Igen, én is konstruktívként értékelem a kettőnk eszmecseréjét, függetlenül attól, hogy néhány dologban nem értünk egyet, amiből kisebb vita alakult ki köztünk, ami nem feltétlenül rossz dolog, mert a vitának lehet pozitív, építő szerepe is. Annyi biztos, hogy a beszélgetésünk után most már valamivel jobban megértem a Cobrával kapcsolatos állásfoglalásodat, úgyhogy ennyi előnye már mindenképpen volt.:)
Mondjuk azt hozzátenném, hogy én továbbra is hitelesnek tartom Cobra személyét, és beszámolóit, viszont megértem és elfogadom azt, hogyha mások nem. Én csak annyit szeretnék kérni mindenkitől, hogy legyünk nyitottak mindenki és minden irányában, és ne zárkozzunk el semmilyen eshetőség elől, mivel most még nincs igazán rálátásunk a nagy egészre, azonban minél többen osztjuk meg egymással az elképzeléseinket, és véleményünket, annál teljesebb képet kaphatunk a valóságról. Cobráról még annyit mondanék, hogy szerintem ő igazán és őszintén hisz azokban a dolgokban, amiről beszél, és szerintem már önmagában az ő erős és tiszta hite mi ránk is átragadhat, amennyiben osztozni tudunk az ő látásmódjában. És véleményem szerint sokakra jótékony hatással van és lehet Cobra személye, és sokan erőt meríthetnek az ő hitéből.
Egyébként Corey Goode-ról is hasonló véleménnyel vagyok, mint Cobráról.

A spiritualitás egyébként nem egy verseny, nem a versengésről szól, hogy melyikünk fejlettebb spirituálisan, és hogy melyikünknek van igaza, mert a maga módján mindenkinek igaza van, de általában mindegyikünk azt tartja és hiszi igaznak, ami közelebb áll a mi saját igazságunkhoz. És persze igazság és igazság között különbség van, az viszont főleg a mi szemléletmódunktól függ, hogy mit hiszünk igaznak.
Még az érzéseinkről és a gondolatainkról annyit, hogy igen, a gondolataink és az érzéseink, azok kölcsönösen hatnak egymásra. Előfordulhat olyan, hogy valamilyen zavaró külső inger hatására indulatossá válunk, és elveszítjük a fejünket, vagy pedig a szívünket, és nem látunk vagy érzünk tisztán.
Ilyenkor az segíthet, ha lecsendesítjük az elménket, és lenyugszunk, és ha megpróbálunk egyensúlyba hozni magunkat, mind elme és szívügyileg.
Amikor eluralkodnak rajtunk a negatív érzelmek, olyankor valóban sokat segíthet, hogyha az elménkkel-értelmünkkel próbáljuk megérteni és lenyugtatni az érzéseinket, vagy pedig fordítva, hogyha a fejünk zavaros, akkor a szívünk segíthet megtisztítanunk a gondolatainkat.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii27.html      ..
angyalszív33 2017.07.16 17:04:19
@UFO Kutató: Igen, amit elmondasz az így igaz, nagyjából. Amiket Drábik János elmond, annak is komoly igazságtartalma van, és súlya van annak, amit ő mond, mert valódi tudás és tapasztalat áll mögötte, ezt érezni is lehet a beszédéből, és amikről beszél, azt meggyőző érvekkel és hiteles írásos dokumentumokkal és bizonyítékokkal támasztja alá.
Drábik János szerintem elég következetesen építi föl a mondandóját, és mélyrehatóan ismeri és átlátja a politikai-pénzügyi rendszer működését.
Ő egyébként nem azt állítja, hogy 300 fő bankár kezében van a pénzrendszer, hanem hogy a pénzhatalmi elit az 300 fő irányító családból áll, akikről amúgy Cobra is tett már említést, a 300-ak tanácsáról, akik a cabal tagjai, illetve akik az árnyékkormányt alkotják. És ez nem pusztán spekuláció, hanem valódi bizonyítékok támasztják alá a pénzuralmi elit létezését. Drábik Jánoson kívül amúgy még sokan mások is tudnak és beszámoltak a titkos elit létezéséről és tevékenységéről. Ezek közé az ultra gazdag családok tagjai közé tartoznak többek közt a rockefellerek és a roltchildok is(remélem helyesen írtam le a nevüket), és ők irányítják-mozgatják az egész globális politikai, pénzügyi és gazdasági rendszer szálait, és manipulálják és szűrik azokat a híreket, melyeket a fősodrású média közöl. Ez vonatkozik a földönkívüli élet létezésével kapcsolatos információkra is, a cabalnak ugyanis nem érdeke az, hogy a többség tudjon, illetve higyjen a földönkívüliekben, ezért hát minden erejükkel igyekeznek elhitelteleníteni minden ezzel kapcsolatos személyt és beszámolót, melyek a földöntúli dolgokkal foglalkoznak. A különböző titkosszolgálati szervek is azért lettek létrehozva, hogy eltüntessék és elhallgassák a leleplező bizonyítékokat a nyilvánosság elől. Számtalan UFÓ-val és földönkívüliekkel való találkozásról szóló beszámoló és feljegyzés készült, melyek igazolják a földöntúli élet létezését, ezek közé tartoznak a közismert gabonakörök is, amelyek többsége minden bizonnyal valódi.
Itt van egy nagyon jó beszámoló a volt kanadai védelmi minisztertől, aki szintén egy élő példa rá, hogy a kormányok titokban együttműködtek idegen lényekkel:

m.youtube.com/watch?v=98sM14521sk

Még a pénzről szeretném azt elmondani, hogy a valódi probléma az nem a pénz hiánya miatt van (mivel annyit nyomtathatnak ki belőle a központi bankok, amennyit csak akarnak) hanem a pénz elértéktelenedése jelenti a fő gondot. A jelenleg forgalomban levő pénz mögött ugyanis nincsen valódi tőke, nincs aranyfedezete a pénznek, hanem helyette hitel, illetve adósság van. A jelenlegi pénzrendszerünk az egy adósságalapú pénzrendszer, és ezért tudja a népességet adósrabszolgaságban tartani a hatalmi elit. Ha valaki megnézi a Pénz mint adósság dokufilmet, akkor érteni fogja, hogy miről beszélek. És amúgy az egész világ, és az összes kormány és nemzet nyakig el van adósodva és tartozik a pénzügyi elit felé, akik ily módon a befolyásuk alatt tartják a világ politikai vezetőit is. A politikusok is csak bábok, akik úgy táncolnak, ahogy azt a pénzhatalmi elit szeretné, szóval nem őket kell elsősoron felelősségre vonni, mert az egész politikai és bank rendszer korrupt, és hibásan működik. És ez alól nem kivétel Németország sem, mert hiába erősebb a német gazdaság a mienknél, attól még ők is ennek a rossz és korrupt pénzügyi rendszer befolyása és nyomása alatt állnak, amely csak folyamatosan szivatjúzza a pénzt a lakosságtól, és szívja az emberek vérét. És mindaddig ez így is fog maradni, amig a mostani elnyomó, és a világot ilyen alárendelt helyzetbe kényszerítő rendszert fel nem váltja egy igazságos, a közjó érdekeit szolgáló rendszer. Ez reményeim szerint még valamikor a közeljövőben meg fog valósulni, mert már láthatóak az erre utaló jelek. A jelen civilizációnk az egy önpusztító civilizáció, egy evolúciós zsákutca úgy is mondhatnánk, szóval tetszik vagy sem, de a változás az elkerülhetetlen. És már most benne vagyunk ebben a változásban, egy globális méretű átalalakulási folyamatnak vagyunk a részesei, és fokozatosan közelítünk az áttörés pillanata felé, ami után a régi rendszert és a földi életmódunkat fel fogja váltani egy jobb és újabb. Csak az a kérdéses, hogy a változás az mikor és miként is fog majd pontosan végbemenni, az áttörés megtörténhet akár 5-10 év leforgása alatt is, de lehet, hogy még több évtized is kell hozzá. A világunk átalakulási folyamatához, illetve annak mértékéhez és tempójához nagyban közrejátszik az emberiség tömegtudatossága, vagyis, hogy milyen hatékonyan tudjuk magunkba fogadni és integrálni az új energiákat-információt-technológiát és tudást.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii20.html    ..
angyalszív33 2017.07.01 14:46:57
@Domaházy Ákos: Én nem hinném, hogy itt bárkinek is vezetőre lenne szüksége, elsősorban mindenkinek saját magát kell tudnia vezetnie, és uralkodnia saját magán.
angyalszív33 2017.07.01 15:41:55
@UFO Kutató: Igen, azzal én is egyetértek, hogy Ákosnak nem kellene ekkora vehemenciával és indulatosan reagálnia a kommentekre, hanem neki is több tisztelettel és alázattal kéne lennie a többi fórumozó iránt. Ákosban sok rejtett agresszió van még szerintem, és ezért lehet ez, hogy időnként ennyire agresszíven és támadóan reagál. Viszont ő csak arra vágyik szerintem, hogy mások is meghalgassák és komolyan vegyék azt, amiben hisz, és hogy ne nézzék nevetség tárgyának őt. Ez amúgy teljesen érthető és helyénvaló elvárás a részéről szerintem egy ilyen blogon.
Amúgy Ákos valóban olyan néha, mintha két személyisége lenne egyszerre, egy földi és egy földöntúli. Ákosnak van az itteni földi énje, ami még kissé éretlen és tapasztalatlan, míg emellett van a felsőbbik énje, ami viszont már jóval fejlettebb és tapasztaltabb a földi énjénél. Ákos szerintem azért is viseli rosszul és nehezen, ha nem értik őt meg és kritizálják, mert előző életében jóval magasabb-vezető pozocióban lehetett, és hozzászokott ahhoz, hogy tisztelik és megbecsülik őt. Ettől persze még lehetne ő is egy kicsit megértőbb és elnézőbb másokkal szemben, és nem kéne ilyen támadóan fellépnie, mert itt senki sem az ő ellensége, és neki sem kellene ellenségként tekintenie másokra, mert így nincs miért csodálkoznia azon, ha őt is ellenségesen kezelik.
Ákos amúgy, mikor a negatív energiatámadásról beszélt, akkor ő az elitre gondolt, hogy ők támadtak meg energiafegyverrel és fenyegették meg, nem pedig az ufók. Úgyhogy ezt félreértetted szerintem.

A troll kifejezés alatt nem tudom mit értetek pontosan, én nem ismerem ezt a kifejezést, de gondolom azokra mondják ezt, akik félreakarnak vezetni másokat. Ákos viszont nem ilyen, ő valóban átélte és hisz azokban a dolgokban, amikről mesél. És, ha nem is minden egészen úgy van és igaz abból, amit ő állít, attól még az ő számára nagyon is valóságosak a látomásai és asztrál élményei, amiket átél, és valóságként éli meg ezeket.
A valóság az pedig relatív, viszonylagos, és látszólagos, tehát egyikünknek sincs joga és alapja megkérdőjelezni az ő valóságát, mert az is lehet, hogy neki van igaza sok mindenben. És az, hogy mi számít normálisnak és valósnak, az megint csak nézőpont és felfogás kérdése, éppen ezért nincs jogunk megkérdőjelezni és megítélni mások valóságát és hitvilágát. A szabad véleménykinyilvánítás viszont mindenkinek alap joga, csak arra kéne odafigyelnünk, hogy ha lehet, akkor ítélkezés és indulatoktól mentesen mondjunk véleményt, mert vitatkozni és eszmét cserélni lehet kultúrálisan is.
angyalszív33 2017.07.02 12:14:00
@UFO Kutató: Köszi a részletes fogalomismertetést, most már tudom, hogy ki minősül trollnak. De én még ennek ismeretében is állítom, hogy Ákos nem troll. És bár az igaz, hogy Ákos túlzottan erőteljesen és kissé egyoldalúan írja le az ő személyes meggyőződéseit és elképzeléseit, de ezt nem rossz indulatból vagy ártó szándékkal teszi, hogy bárkit is provokáljon vagy, hogy zavart keltsen itt a fórumon, hanem egyszerűen ő ilyen hirtelen és heves természetű. És azt is biztosan ki merem állítani, hogy nem áll szándékában neki senkit se félrevezetni és becsapni, hanem ő azt mondja el, amit valóban átélt és megtapasztalt, és amiben ő valójában hisz. Az más kérdés, hogy ezt tehetné jóval megfontoltabban és tapintatosabban is.

Amúgy Anathea mondandójával, illetve véleményével is maximálisan egyetértek. :)
Szeretnénk veletek megosztani három oldalt, ahol több év alatt egy igen terjedelmes gyűjtemény jött össze képekből, fotókból, pdf-ekből ufó, ingyen energia, helyi pénz témában. Az Exopolitika Magyarország blog kérésére tesszük közzé: hozzátette, hogy a képek szabadon letölthetők, felhasználhatók,…..
angyalszív33 2017.07.01 16:01:30
@UFO Kutató: A 2008-as pénzügyi válsághoz hasonló szerintem sem lesz már több, viszont a gazdasági változás jelei globális szinten is megmutatkoznak a világban, elég ha csak Anglia kilépését nézzük az EU-ból, mi sem bizonyítja jobban, hogy komoly változásokra és átalakulásra lehet számítanunk valamikor a közeljövőben. De ugyan csak ezt támasztja alá az amerikai elnökválasztás is, hogy Trump és a republikánus párt nyerte a választásokat, ami szintén egy világos jelzés arra, hogy az emberek változást követelnek a világban, és már nem elégedettek a jelenlegi rendszerrel, ami hosszútávon már nem életképes tovább, mert ingatag lábakon áll. Szóval a változás az már nagyon érik, csak idő kell még hozzá, hogy kibontakozzon ez a hétköznapi életünkben is. A színfalak mögé nem látok be, azonban biztos vagyok benne, hogy sokkal több minden történik és zajlik le a hátunk mögött, mint amire bepillantásunk van.