Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opmah

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóváhagyásra vár a kormány mesterséges intelligencia stratégiája. A magyar vezetők kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a huszonegyedik század egyik legígéretesebb innovációjának, amivel nekünk is ideje megbarátkoznunk. De hogyan könnyítheti meg a használata a mindennapjainkat? A mesterséges…..
Egy újabb recept Bicsár Attilától, Malacfül saláta, könnyű és gyors elkészítés!    Malacfül saláta Hozzávalók: -4 db malacfül -4 gerezd fokhagyma -1 db vöröshagyma -4 db babérlevél -Só, egész feketebors -2 db paradicsom -2 db lila vagy sonkahagyma -1 db jalapeno paprika -2 db…..
360m Már nem trendi a sex a parton 2020.02.03 13:00:48
Felhősi Attila kreatív bartender szerint átalakulóban van a koktélvilág! Ki ne hallott volna a klasszikus Sex On The Beach koktélról, vagy a Tequila Sunrise-ról? Bár ezek az italok sosem mennek ki a divatból, az biztos, hogy olyan új trendek jelentek meg a koktélok világában, melyek teljesen…..
Itthon is egyre nagyobb teret hódítanak a reggelik és brunchok. Végigjártunk párat és a legjobbakat elhoztuk nektek, legyen az villás reggeli vagy éppen egy gyors laza croissant és capuccino. Ez a hat hely mindegyikre megoldás.    1. Vesta Bistro   A Vesta Bistro a belvárosban, a Parlament…..
Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című halhatatlan musicalt, melynek dalait a mai napig ismeri szinte mindenki országhatáron belül és kívül egyaránt. A Ringasd el magad, a Menni kéne vagy a Valaki mondja meg zászlóshajói…..
Mára már szinte közhelynek számít kijelenteni, hogy a cégeknek nem elég pénzzel motiválni a munkavállalókat. Nincsen HR-menedzser, aki ne tudná, hogy a hosszú távú megtartóerő minden cégnél az elégedettség – ez pedig nem mindig mérhető pénzben! Hozzájárulnak a munkahely által biztosított extra…..
360m Édes Anna újra gyilkol! 2020.01.07 17:31:27
Ha valami kockázatosnak tűnhetett elsőre, akkor ez a produkció mindenképpen annak indult: modern, már-már XI. századi zenei hangzás, modern táncok, meglepő fordulatok és Kosztolányi világhírű regényének újra-gondolása: ez az Édes Anna musical. A bemutató óta eltelt négy év, a több mint ötven…..
Közelednek az ünnepek, és mint tudjuk, nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül! A klasszikus második rész évről évre felidézi New York adventi hangulatát. Díszkivilágítással még lenyűgözőbb a város, ami felhőkarcolóival és felfoghatatlan méreteivel egyébként is mindenkit rabul ejt. Európából…..
Kezdetét veszi a Fiatal Vállalkozók Hete - Karrier&Üzleti Show budapesti programja. November 20-án szerdán a "Vállalkozz az Életre!" napon mások mellett Kulcsár Edina, a világ második legszebbjének választott üzletasszony is részt vesz. Az influenszer ügynökséget vezető híresség Szabó András…..
A Dívák Karácsonyán lép először közösen színpadra Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni és Király Linda december 20-án a BOK csarnokban. A dívák amellett, hogy tehetségesek és gyönyörűek, mások megsegítését is szívügyüknek érzik. Művészetről, karrierről és valóra vált álmokról kérdeztük Radics Gigi…..
2020. február 09. Este 7 óra Budapest Sportaréna A Magyar Örökség és Hungarikum - díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma. A 35 esztendeje született világhírű társulat klasszikus szimfonikus zenekarként működő…..
Szeress a szavakon túl! – mondja Szveta, a Völgy Fitness szíve-lelke. A fitneszteremben október 20-án nyílt napot tartanak, és akinek van hozzá kedve még egy ingyenes jógaórán is részt vehet. De vajon mire jó a jóga, és kinek jó egyáltalán? A jóga szülőhazája a messzi India, de már Európában is…..
Nem mindegy, hogy hol kezdjük a reggelt, hiszen ez az élmény kíséri végig az egész napot. Most olyan helyeket ajánlunk , ahol biztosan a reggel lesz a napotok legjobb része.     1. Maison Grand Budapest Ha valaki szeret reggelizni, akkor a Maisont ki kell próbálnia, hogy részese lehessen egy…..
Gyönyörű óvárosával, Ausztria legnagyobb rózsakertjével, híres termálfürdőivel, Beethoven dallamaival, és Mátyás király kastélyával kihagyhatatlan őszi és téli látnivaló Bécs előkelő elővárosa, Baden bei Wien. Összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes felfedezni a Magyarországhoz meglepően közeli…..
 18 év, több, mint 100.000 követő YouTube-on, saját nevével jegyzett desszertek és a Costes Down Town cukrásza is volt. A meglepő, hogy a 18 év, nem a szakmájában eltöltött évek száma, hanem az életkora.   Magyar Barbi a fiatalok példaképe is lehet, hiszen pimasz kora ellenére olyan karriert…..
  Horváth Tomi a májusi koncert sikere miatt, bátran hirdette, hogy augusztusban ismét vár minden rajongót a Budapest Parkban egy karneváli buli erejéig. Mondani se kell, hogy erre is teltház lett és eladták rá az összes jegyet már másodszor  is.  Augusztus 17-e előtt pár nappal a facebook…..
Budafok központjában helyezkedik el, a Promontor Kertvendéglô, ami a helyiek “vendéglője “ , de változatos ételsorai és kellemes környezete miatt egyre népszerűbb lett azon budapesti és környező településeken lakó emberek számára, akik a belvárosi minőségre vágynak de a belváros zajától picit…..
Van egy jó hírem a pizza rajongóknak, idén sok új pizzázó nyílt amiket érdemes kipróbálni. Igyekeztünk megnézni az összeset, és jó a kedvünk mert nagyon sok jó van az újak között. Lassan Budapesten teljesen eluralkodik a nápolyi stílusú pizza, de azért akad más kiváló pizza is.     Kemencés…..
Szerdán este Ed Sheeran belecsap a húrokba, de hogy ez valódi élmény legyen, érdemes már kora délután megérkezni a Szigetre. Ha lehet, semmi esetre sem autóval! Az idei Sziget legnagyobb sztárjának koncertjére már elfogytak a jegyek, így jó eséllyel egy fantasztikus koncertre számíthatunk, ahol…..
2019.08.17-én a Budapest Parkban újra koncertezik Horváth Tamás a májusi telt házas koncertje után! De most nem akármilyen hangulatot fog varázsolni nekünk. Egészen különleges Karnevál lesz Majkával vendégként! 2019.05.25-én Horváth Tomi koncertjére elkelt az összes jegy, nem véletlenül hisz…..
360m Szabadtéri programok 2019.07.29 10:21:07
Hatalmas sikerrel startolt el Budapest új szabadtéri élményszínháza a Budai Szabadtéri Színház! A június eleji megnyitó óta Csillebércen ismét zajlik az élet, egymást követik a jobbnál jobb színházi előadások, koncertek, gyermek programok. A színház vezetősége nem véletlenül elégedett: vannak…..
Mi lehetne jobb program egy laza nyári estén, mint a szabadtéri mozizás? Már a Corvin Plaza tetőteraszán is csillagfényben, fröccsel és popcornnal a kezünkben élvezhetjük a premier filmeket. Budapest legújabb szabadtéri mozija, a Kultik Sky Cinema 160 kényelmes nyugággyal és takarókkal várja a…..
Tejbegríz, mákos guba, eperturmix, vagy éppkrumplipüré, esetleg egy cappuccino. Elképzelhetetlenek tej nélkül? Pedig mindegyiketelkészíthetjük finom, tápláló, tejtermékmentesváltozatban is, ha növényi alapú italokat használunkhozzájuk. Sőt, a hazai ízeken túl külföldi konyhákegzotikus fogásainak is…..
2019. augusztus 17-én, szombaton 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Luis Fonsi. Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya vadiúj, és persze régebbi mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba.   A Puerto Rico-i énekes, dalszerző vitathatatlanul…..
360m VOLT Fesztivál 2019 2019.06.30 15:35:22
Vasárnap hajnalban ért véget a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb múltú turisztikai eseményére idén 143.000-en látogattak el Sopronba. A legnagyobb érdeklődés az első napon fellépő rock bandákat kísérte. A headlinerek mindegyike, a Slipknot, Slash, a Black Eyed Peas és…..