Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idaho Ida

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parancsnoki híd minden Star Trek sorozatban és mozifilmben sarkalatos pont. A hajót alkotódíszletek, (különösen a híd részletei) a színészek mellett egy külön egyéniséget formálnak. A háttér kidolgozása kiemelten nagy figyelmet érdemel, hiszen a következő évadokban sorsfordító jelenetek játszódnak…..
A leginkább szembetűnő újdonság a Star Trek: Discovery-ben, hogy nem a kapitány szemszögéből látjuk a történéseket, hanem az első tiszt, Michael Burnham van a középpontban, akit Soneqa Martin-Green játszik. Ahogy kiderült, Burnham két kapitányt is szolgál az első évadban, először a USS Shenzou…..
Aki nem szeretne új fajokat megismerni, és nem tud elképzelni nőket a parancsnoki lánc tetején, az meglehetősen rossz helyen jár. Mindenki másnak viszont erősen javasolt a Star Trek: Discovery megtekintése! A főszereplő, Sonequa Martin-Green a múlt csütörtökön az amerikai CBS csatorna reggeli…..
A Variety magazin legújabb címlapján a Star Trek: Discovery szerepel, és nem csak új információkat, hanem néhány képet is bemutat, köztük a címszereplő hajó eddig még nem látott hídját! Bryan Fuller távozásának eddig nem hallott részletei mellett kitérünk a költségekre, valamint néhány érdekességre…..
Tekintsetek velünk ismét a Discovery kulisszái mögé! A sorozat főszereplői ezúttal galaktikus vitát folytatnak a legismertebb sci-fi rajongói kérdésekről, majd a klingonokkal való napi munkáról árulnak el néhány meghökkentő részletet. Az interjúkat magyar felirattal mutatjuk...
Ha hiszitek, ha nem, még mindig nem fejeztük be a San Diego-i Comic Con anyagainak átválogatását. Most a TrekMovie nyomán egy exkluzív interjút hozunk nektek magyar nyelven az amerikai FOX csatornára szeptember 10-én, vasárnap érkező The Orville című sci-fi komédia készítőivel és színészeivel. A…..
A TrekMovie nyomán az Űrszekerek jóvoltából egy exkluzív interjút hozunk nektek magyar nyelven az amerikai FOX csatornára szeptember 10-én, vasárnap érkező The Orville című sci-fi komédia készítőivel és színészeivel. Seth MacFarlane-en kívül nyilatkoznak a Trek-veterán executive producerek...
A Star Trek Las Vegas (STLV17) négy Discovery paneljének egyikén a nyomtatott megjelenéseknek szenteltek figyelmet. A színpadon Kirsten Beyer Star Trek regényíró, az új sorozat egyik írója, valamint Sarah Gaydos, az IDW képregénykiadó szerkesztője, Ed Schlesinger, a Pocket Books…..
A San Diego-i Comic Conon a sorozat főszereplőjét, a Michael Burnham parancsnokot alakító Sonequa Martin-Greent az inspirációról, míg az alkotókat, Gretchen Berg és Aaron Harberts showrunnereket, illetve az executive producer Heather Kadint a klingonokról faggatták...
A Gucci videóüzeneteket fogott a naprendszerünk távoli részeiből, melyekből kiderült, hogy ebben a szezonban a kollekciót egy párhuzamos univerzumba transzportálják, ahol emberszabásúak, idegenek, robotok és földlakók fognak össze a Gucci inváziója érdekében egy messzi-messzi…..
A Star Trek: Discovery kész rá, hogy elmerészkedjen a héten a San Diego-i Comic Conra, számtalan különféle programmal, hogy a Trek rajongók betekintést nyerhessenek a közelgő sorozatba. A sorozat paneljén túl lesz galéria, bringataxi, és játékos kihívás is!..
Tudjátok, mi a közös a Hazatérés (The Voyage Home) című negyedik Star Trek filmben, és a mozikban jelenleg futó Pókember – Hazatérésben (Homecoming)? A válasz Kirk Thatcher, aki Leonard Nimoy asszisztenseként és társ-producereként dolgozott a TOS gárdával forgatott időutazós moziban, valamint ő…..
Vasárnap véglegesítették a San Diego-i Comic Con végleges programját. Tavaly itt mutatták be a USS Discovery botrányos tesztrepülését, ám idén a rengeteg Star Trek kiállítás és vásár mellett a legérdekesebb a Star Trek: Discovery panel lesz. Az eseményeket mi is élőben követjük majd, és…..
Kate Mulgrew (Janeway) a Star Trek: Voyager sorozatból a hétvégi Denver Comic Conon közel egy órán keresztül beszélt egyebek mellett a kihívásokról, amit az első női csillaghajó kapitányának szerepe jelentett, szót ejtett Janeway szexualizálásának elutasításáról, valamint arról, hogy miért…..
Az Entertainment Weekly-ben szinte naponta jelennek meg újabb információk a Star Trek Discovery-vel kapcsolatban, és a legutóbbi cikkben néhány olyan részletet is megemlítenek, amiről még nem volt szó a korábban. Megtudtuk a klingon vezető célját, hogy milyen lesz a Rainn Wilson által alakított…..
A Star Trek: Discovery írója és társ-producere Ted Sullivan még június 20-án sok időt töltött a torontói repülőtér várótermében, és azzal ütötte el az időt, hogy a Twitteren válaszolt a rajongók kérdéseire. Ted ezúttal egyedül utazott, Kirsten Beyer pedig Torontóban maradt, hogy figyelemmel kísérje…..
Az Entertainment Weekly magazin legújabb számában egy három oldalas interjú jelent meg a Star Trek: Discovery producereivel, Gretchen Berggel és Aaron Harberts-szel, akik az EW riporterével, James Hibberddel beszélgettek a sorozat stábjáról és forgatásáról. Azon kívül, hogy elmondták, a sorozat…..
Az interjú első részében említésre került a most készülő The Circuit (A Körforgás) című sci-fi antológia, illetve a munka a kilencvenes évek Star Trek "gyárában". A második részben szó esik Geneviève Bujoldról és arról, hogy a Star Trek: Discovery mit tanulhatna a Voyagertől, valamint hogy a Delta…..
Néhány napja jelent meg a brit Metro újság online kiadásában egy interjú Kate Mulgrew-val (Janeway, Voy). A hatvankét esztendős színésznő a Star Trek mellett beszélt még az Orange Is The New Black sorozatról, Írországról, a főzésről és arról, hogy szeretne szerepelni a Peaky Blinders című angol…..
Manu Intiraymi (Icheb, Voy) a vezető producere annak a most készülő tíz részes The Circuit (A Körforgás) című sci-fi antológiának, melyhez olyan színészek adták a nevüket, mint például Walter Koenig (Chekov, TOS), Terry Farrel (Dax, DS9), Armin Shimerman (Quark, DS9), Ethan Philips (Neelix, Voy),…..