Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK6

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bebukott az a stratégia, hogy kedvezményekkel növelik a gyerekvállalási kedvet. Most majd büntetésekkel próbálkoznak...
Amíg a Fidesz gesztusokkal igyekszik magához édesgetni a szélsőjobbos szavazókat, addig az ellenzéki oldal a független sajtó felélesztésére tesz kísérletet. Teljesen más irányban indultak el a hazai politikai élet szereplői, ami persze valahol érthető, de két évvel a következő parlamenti választás…..
A Századvég már méri, mennyien támogatnák ezt - állítja egy belső körös kormányember. ..
Hogy már megint hazudtak, azon senki nem lepődik meg. ..
FCUK6 2019.12.10 22:00:25
@morph on deer: a felsorolt háromból egyik sem ért hozzá, szóval hülye a kérdés. Mint aki feltette. A kétharmad fog közösen irányítani: az önkormányzat és az állam. Egyik sem dönt egyedül. Ez lesz. De akkor miért álltatok tegnap az utcán mint a farkak?
Így néz ki Magyarország fővárosának egyik központja és legszebb része, az Andrássy út 2019. november 7-én délben. Az embereket nem engedik az utcára, mert az autokratáknak kell a város. (via)..
Nem áldozza be Győrt Budapestért. ..
FCUK6 2019.10.12 12:26:00
@morph on deer: ne szívj ennyit, zavarja a látásod
Eddig úgy tűnt, hogy jelentéktelen helyi csetepaték sorozataként fogja fel az állampárt a közelgő helyhatósági választásokat. A miniszterelnök magához rendelt ugyan néhány vidéki polgármester-jelöltet a sajátjai közül, el is készült egy-egy gyors fotó Orbán Viktorral állva, ülve, zászlóval, zászló…..
Simonka György csupán egy eldeformálódott bokréta a Fidesz hetyke kalapján, vagy a magyar ügyészség végre a politikusok akaratától függetlenül végzi a dolgát? Nem az a meglepő ugyanis, hogy vádat emeltek egy kormánypárti képviselő és társai ellen, hanem az, hogy éppen most, az önkormányzati…..
A kormányoldalnak is lett Falus Ference, de még mindig nem késő lecserélni. ..
Hazaárulás, a választói akarat semmibe vétele - ezt harsogják az állampárt és csatlósai napok óta. A jelek szerint úgy gondolják: mindenki, aki részt vett az EP-választásokon, az rájuk szavazott. Akkor is, ha nem...
Szándékosan kicsit másként fogalmaztam meg a címet, mint az eredeti orwelli idézet, mert véleményem szerint a gyermek születése után járó különböző juttatások nem tekinthetők kevesek kiváltságának, hanem minden adófizetőt megilletnek. Ami elméletben működik, a gyakorlatban sajnos nem mindig valósul…..
FCUK6 2017.07.09 13:24:21
@MaxVal BircaMan HJCD: béranya. Kihordta, megszülte.
FCUK6 2017.07.09 14:02:50
@MaxVal BircaMan HJCD: ha béranya, akkor nem ő adta a petesejtet, tehát nincs.
Másfél éve még elnyomókkal együttműködő kollaboráns. Most már kivételes államférfiú. Hát döntse már el végre!..
FCUK6 2017.06.21 19:55:13
@morpho: mint a pufajkás, akit teliszájjal szavaztál meg?:)
FCUK6 2017.06.21 20:31:17
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: na, a morpho a te nicked, vagy tényleg a harcosra szavaztál, hogy annyira érintve érezted magad, hogy válaszolnod kell?:):):)
FCUK6 2017.06.22 22:10:59
@Bambano: a józan európai ész a kommunista ügynököket elítéli, nem koronázza miniszterelnökké. Itthon a baloldal legalább kétszer megtette 90 óta.
Sokan mondják, a kommenteket nem szabad olvasgatni. Kizárólag saját magunk felidegesítésére jó, érdemi vitákat szinte lehetetlen lefolytatni, időpazarlás. Mellesleg online megnövekszik egyeseknek a bátorsága, olyanokat is felvállalnak sokan, amit személyesen nem tennének meg. Emellett a kommentfalak…..