Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Úton Vagyok

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címebe írhattam volna az is, hogy a következő létezésem ösvényét... Ez olyan megnyugtató lenne. De nézzünk csak vissza, most kinek az ösvényét járom? Persze a magamét, de ha boncolgatjuk egy picit, belemerülünk a részletekbe, kirajzolódik egy ösvény amit nem most tapostam, hanem előttem…..
Szedd-Magad A létezés boldogsága 2019.11.10 11:42:21
 Érzéseinkhez ragaszkodunk, kutatjuk, keressük a helyzeteket, társakat, amiben, akikkel át tudjuk élni a boldogságot. Ezáltal a boldogság, a kellemes érzés, a kielégülés, tárgyakhoz, társakhoz, helyzetekhez kötődik az agyunkban.De megint általánosítok, pedig azt nem szeretem, szóval az agyamban.  A…..
Szedd-Magad gyüjtögetés... 2019.11.10 11:12:24
érzelem, gondolat, kimondás, cselekedet egysége, ha nem egy irányba mutat, akkor szétesünk   -Magabiztosság vezet a pofáraeséshez Egymástól tanulás csak az egymás mellett éléshez kell, magunkkal éléshez magunktól kell tanulni.    A Show elszáll az élmény megmarad   Minden figyelmed arra a…..
Szedd-Magad Elengedés 2019.11.10 11:09:31
 Az elengedés azt is jelenti, hogy gondolataink elengedése. Vegyük észre, ismerjük fel, honnan jönnek ezek a gondolatok, valójában mi váltja ki a gondolat-erdőt, ami ott susog bennünk ébrenlétünk minden percében és meggátolja utunkat ágas-bogas, kusza folyondárjaival és bozótjával. Ameddig hadakozol…..
Szembe jött velem, mikor kellett. Beletrafált. Van amihez nincs mit mondani, mert kész van... Olvassátok:..
Szedd-Magad Advent 1 2017.12.04 19:51:36
Az ember gyermekként születik a világra, és rácsodálkozik az élet minden mozzanatára és végül gyermekként távozik a világból, mert önmagán kívül már semmilyen sem marad. Boldogok akik egész életükben lélekben megőrzik gyermekségüket, nem romlanak el, nem követik rossz hajlamaik sugallatait. Akik…..
Tegnap olvastam egy regényben: "Két tűzoltó kijön egy égő házból, az egyiknek kormos az arca, a másiknak tiszta. Melyik mossa meg az arcát? - A kormos arcú? érkezett a válasz - Nem, a tiszta arcú fogja megmosni az arcát, mert látja a másik arcát és úgy gondolja, az övé is kormos, a kormos arcú ránéz…..
Szedd-Magad Tükröm-tükröm 2017.11.08 15:55:19
A tudat tükör, tartsd tisztán, benne látod a világot.A világ tükör, lásd tisztán, benne látod magadat...
Ítélkezés a szenvedés alapja... minősítés... jó-rossz, vélemények amiken nem múlik semmi.....
Szedd-Magad A kapaszkodóm 2017.08.15 16:57:19
A 21. században már nem trendi a csoportkarma... egyéni karmából is egyre kevesebb van... haladunk... (erről majd később...) de látni kell a káosz lehetőségét is. Hihetetlen mennyi mindenben hihetünk és hiszünk is... el. Sokszor szeretném megrázni az embereket, hogy halló! Amit tudatosságnak hiszel…..
Szedd-Magad Üres kehely 2017.08.10 13:39:50
Meditáció közben olyan legyél mint az üres kehely, ha sikerül, a hallhatatlan lelkek belecsepegtetnek valamit, amire szükséged van.  ..
Szedd-Magad Az utolsó vonat 2017.07.19 01:18:06
A megálló távol volt mindentől. Nem tudom hogy kerültem ide. Váltókon és síneken kellett átlépnem, fekete olajjal átitatott kövek között itt-ott apró gazcsomók próbáltak megkapaszkodni. Hatalmas vitalitás van ezekben a gyomokban.   Sötétedett, nem úgy nézett ki, hogy itt ma még vonat jön. Az…..
Már nagyon vártam, hogy kész legyen a biciklim. Tavasszal szétszedtem, hogy rendberakom, 10 év után legyen egy rendes karbantartás. A fékeket  cserélni kellett és a váltót kipucolni és egy új váltóbowdent venni, mert teljesen elrozsdált az évek során. Közben hetek teltek el, minden volt csak…..
Szedd-Magad Szeddmagad... 2017.06.27 14:26:29
Az előre eltervezett tartalom már az első bejegyzés előtt megdől a fejembe, így most elengedek minden koncepciót hagyom, hogy együtt folyjon az életemmel ez a blog.  Na a blog elnevezéséről kicsit azért írok. Egy rém unalmas munkanapon, monoton tedd ide-tedd oda munkám volt, ilyenkor fülessel…..