Regisztráció Blogot indítok
Adatok
triplat

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fabrizio Ravanelli a Tuttosport munkatársának beszélt a Juventus csatárkérdéséről, például a számos pletykalap által említett Jonathan Davidről, akit a pletykák szerint Cristiano Giuntoli szívesen szerződtetne a Lille csapatától. „Véleményem szerint Jonathan David tud 20 gólt szerezni a Serie…..
A La Gazzetta dello Sport munkatársa, Fabiana Della Valle értesülései szerint lassan véget ér a várakozás, és csütörtökön Cristiano Giuntoli végre csatlakozik a Juventushoz egy ötéves szerződés aláírásával. Nicolò Schira arról értesült, hogy a West Ham 15 millió eurót kínált Denis Zakaria…..
A Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést. „Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset…..
A La Gazzetta dello Sport igencsak jól értesült a Juventust illető vizsgálat tekintetében, a milánói napilap közölt egy 22 átigazolást tartalmazó listát. Így a vizsgálat tárgyát képezi a torinói ügyészség számára Emil Audero átigazolása a Sampdoriához, a játékoscsere Leonardo Bonucci és Mattia…..
A La Repubblica értesülései szerint a Juventus leendő új igazgatótanácsának az első feladata az lesz, hogy megpróbálja meggyőzni Beppe Marottát a visszatérésről. A 65 éves olasz szakember neve sok kellemes emléket elevenít meg a Juventus szurkolóiban, hiszen a torinói nyolc éve alatt Andrea…..
triplat 2022.12.08 09:34:33
@Leram7: Azért lett elküldve , mert mindenki unta már, hogy amikor volt egy értelmes játékos azt áron alul eladta ( Vidált vagy egy Cancelot stb. aki akar az mehet) nem volt képes érdemben pótolni a hiányposztokat. Mindig jött egy Pjanic . Egy Zs terv persze másik posztra. Így lett Cuadradoból is védő. A vezetőség és a szurkolók is töbre vágytak mint a lagymatag Seria A megnyerésére. Egy BL győzelemre. Ami Marottával nem lehetett volna meg. CSak jött a covid és most isszuk a levét. Próbáltunk előre menni, hogy ha meg lesz a nagy fülű akkor majd minden jó lesz. De hát nem jött. Utólag persze lehet okoskodni, hogy jobb lett volna így vagy úgy de ez van. Várjuk ki a végét az egésznek.
triplat 2022.12.08 14:06:56
Miralem Pjanić csereügylete a Barcelonával továbbra is hullámokat ver, a torinói ügyészség figyelmét is felkeltette a hivatalosan 60 + 5 millió euróért távozó bosnyák középpályás átigazolása, akiért cserébe Arthur Melo érkezett 72 millió euró plusz 10 millió euró bónuszokért. Az ügylet most már…..
Az Európai Bíróság főtanácsnoka várhatóan tíz napon belül előzetes beszámolót adhat az Európai Szuperligáról, állítja a Tuttomercatoweb cikke. A Szuperliga a gyors zátonyra futás ellenére látszólag továbbra sem teljesen halott ügy, hiszen a projekt képviselői bírósághoz fordultak az UEFA ellenében,…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus új elnöke, Gianluca Ferrero visszahívná a klubhoz Alessandro Del Pierót, hogy az igazgatóságból segítse Federico Cherubini és Massimiliano Allegri szakmai munkáját. A Juventus új igazgatótanácsa január 18-án áll majd fel, azt követően, hogy…..
A Juventusnál látszólag teljes a felfordulás a válogatott szünetben, a Corriere della Sera szerint a vezetőségben nincs egyetértés Massimiliano Allegri kapcsán, Pavel Nedvěd péntek óta az edző eltávolítása mellett kardoskodik, miközben Andrea Agnelli és Maurizio Arrivabene egyértelműen posztján…..
Mély hullámvölgybe került a Juventus Massimiliano Allegri vezetésével, s az újonc Monza otthonában elszenvedett szégyenteljes vereséget követően egyre erősödik a szurkolói elégedetlenség, a többség pedig a csapattal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő szakember távozását követeli. Allegri…..
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
Arkadiusz Milik a Benfica elleni meccsen korán előnyhöz juttatta az Öreg Hölgyet, ám gólja nem volt elég, hiszen a portugálok még a szünet előtt egyenlítettek, majd a második félidőben meg is nyerték a meccset. „Irányítottuk a meccset az első 25 percben, jól teljesítettünk, és gólt is szereztünk.…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol az előzetesen verhető ellenfélnek tűnő Villarreal következett. Az első mérkőzésen a zebramezes csapat a rendkívül gyorsan megszerzett idegenbeli vezetés tudatában visszahúzódott, az…..
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
A Juventus a mai napon bejelentheti Gleison Bremer leigazolását, azonban nincs kizárva, hogy a védősor közepére további erősítés érkezik, miután Matthijs de Ligt és Giorgio Chiellini is elhagyta a keretet. A holland hátvéd játékjogáért viszonylag magas összeget kasszíroz a Juventus, és nem zárható…..
triplat 2022.07.20 15:41:51
A mai napon lejár Paulo Dybala szerződése, és az argentin futballista hét év után elhagyja Torinót, a Juventus pedig sajtóközleményben búcsúzott tőle. „Torinóba fiatal, tehetséges ígéretként érkezett, most pedig elköszön a Juventustól, poggyásza pedig rengeteg tapasztalattal bővült, s ennek…..
triplat 2022.06.30 10:48:17
A Juventus folyamatosan figyeli a lehetőségeket az átigazolási piacon, s az olasz sajtó értesülései szerint a támadórészlegét megerősíteni és átalakítani kívánó klub kívánságlistájára felkerült az Eintracht Frankfurt csapatát erősítő Filip Kostić neve is. A szerb játékos a jelenlegi szezonban az…..
triplat 2022.05.25 15:52:09
@Del Pybala: Ebben teljesen igazad van!
De ha a cél hogy több fiatal szurkoló legyen sajnos kell egy olyan ember akire a mai fiatalok odafigyelnek(insta facebook twitter stb..) ezek közül cr volt már mbappe nem jön messi sem és hát a következő aki esetleg mozdítható Neymar (ehh), csak hát a bére. (bár nem tudom ki fizetne neki évi 60 millát a psg-n kívül)
Bár azt lehet hogy a sok reklám meg az egyéb bevételek fedeznék. na jó ez csak az én gondolatom.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus sportigazgatója, Federico Cherubini Londonba utazott, a látogatás legfontosabb célja, hogy az Arsenal vezetőivel találkozzon, s velük Gabriel Magalhães ügyében egyeztessen. A Juventus fontos célja, hogy megerősítse védelmét, ez különösen időszerűvé vált…..
A Tuttosport a Juventus támadó részlegének helyzetéről írt mai számában, s a torinói lap nem meglepő kijelentése szerint csak Dušan Vlahović és Federico Chiesa helyzete biztos az Öreg Hölgynél. A csatársor többi részének a jövője kérdéses, hiszen Álvaro Morata kapcsán az Atléticóval eddig nem…..
A Tuttosport beszámolója szerint a vonzalom kölcsönös a Juventus és Ángel Di María között, a felek már nem hivatalos jellegű egyeztetést is folytattak, az argentin támadónak pedig nincs ellenére a Juventushoz szerződés. A futballista egyértelműen játszani szeretne, miután a PSG-nél nem volt…..
triplat 2022.05.04 13:00:41
@venember83: csak a furcsa, hogy kevesebbért oda aláír? nálunk meg ment a huzavona hogy nálunk legyen 10+bonusz ott meg elég 6+bónusz? (persze ha igaz) Mondanám, hogy minden rendben ezzel. eeeh
A La Gazzetta dello Sport szerint Maurizio Arrivabenének fontos szerepe lehet Giacomo Raspadori nyári klubváltása ügyében. A beszámoló szerint a vezérigazgató nagyszerű kapcsolatot ápol a fiatal futballista ügynökével, Tullio Tintivel, ezen felül pedig a bianconero klubnak is nagyszerű a kapcsolata…..
triplat 2022.04.28 12:35:36
@venember83: Neki is kell majd egy ház az óceánpartján, ha visszavonul. ;)
A Juventus a Sassuolo otthonából három ponttal térhet haza a hétfői 1-2-es győzelmet követően, amelyet Paulo Dybala és Moise Kean góljaival szerzett meg az Öreg Hölgy. „Fontos győzelem volt ez a tabella tekintetében. A Sassuolo nagyon jól játszott, mi kitartottunk, bár olykor túlságosan lomhák…..
A Juventus a Sassuolo otthonába látogatva folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyekért az olasz bajnokságban, s a forduló eddig kedvező eredményekkel szolgált, mert az üldöző AS Roma és a Fiorentina is pontokat hullajtott. "A holnapi mérkőzés nehéz lesz, mert a Sassuolo egy…..