Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filmvadász

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leírás: Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban.Az elsöprő kalandban a h nyatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette…..
Leírás: Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy…..
Leírás: Elizabeth nem a tanárnők gyöngye. Lusta és lógós nőszemély, ráadásul utálja a munkáját, a legszívesebb otthagyná a tanári pályát. Az óráit ellazsálja, és ahelyett, hogy a diákjaival kommunikálna, inkább filmeket vetít az óráján. Egyik nap új helyettesítő tanár érkezik az iskolába. A sármos,…..
Leírás: Az öt általános iskolai haver, hosszú szünet után, az egykori kosárlabda-edzőjük temetésén találkozott újra, és egy emlékezetes hétvégét töltött egymással. Három esztendővel később Lenny a családjával együtt a nyüzsgő Los Angelesből visszaköltözött az Isten háta mögötti szülővárosába, a régi…..
Leírás: Harminc évvel a középiskola befejezése után újra találkozik egymással az öt egykori középiskolai jó barát. Szomorú aktualitása a dolognak, hogy meghalt a kosárlabdaedzőjük, akivel megnyerték a bajnokságot. Ha már a temetésére végre összejött a csapat, kihasználják az alkalmat, és együtt…..
Leírás: Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya és palacsintájából épp meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba. Minden nagyszerűen alakul, de másnap…..
Leírás: "Csigidicsá, te, figyuzzá, tesó, szavazzá' má' rám, jó, mer' ha paramentes képvisellő lennék, akkó' csumára nem lenne több anyagi gondod, mer' én a legtutibb anyagot szállítom neked, tesóm, és a lotyódnak is kitömöm a bukszáját, de simán, érted, tesó, mer' tarcsunk össze itt a gettóba', nem,…..
Leírás: Egy éjszaka Neo találkozik egy gyönyörű ismeretlennel, Trinityvel, aki elvezeti őt egy másik világba, ahol Neo találkozik Morpheusszal és személyesen megtapasztalja az igazságot a mátrixról. Neónak egy kérdésre is választ kell találnia, amely ugyanolyan mellbevágó, mint az első. Vajon ő a…..
Leírás: Gray és Sam tökéletesek együtt. Mindent együtt csinálnak, azonos az ízlésük és ennél jobb nem is lehetne a kapcsolatuk. Pláne, hogy testvérek. Megismerkednek Charlotte-al, aki hat nap múlva már hozzá is megy Samhez. De nem hiába olyan egyformák a testvérek, úgy tűnik, hogy a nők terén is…..
Leírás: Vito Corleone halála után Michael lép apja örökébe. A férfi szerteágazó kapcsolatrendszerének felhasználásával új profilt alakít ki a családja vezette maffiának. Hamarosan azonban újabb összeütközések és árulások veszik kezdetüket, amikben az új vezetőnek helyt kell állnia. S Michael nem…..
Leírás: Bennek, a feltételesen szabadlábon lévő férfinak szép felesége, imádnivaló kislánya és állandó munkája van. Amikor azonban a férfi váratlanul elveszíti a munkáját, kétségbeesett lépésre szánja el magát. A szintén börtönviselt öccse, Ricky biztatására beszáll egy könnyűnek ígérkező balhéba.…..
Leírás: Egy lövés, egy találat - ez Tom Beckett (Tom Berenger), a haditengerészet legendás mesterlövésze életének alapszabálya. Sok-sok célpontja fizetett már életével, amíg ő tökélyre fejlesztette tudását, mint látszatra érzéketlen és számító gyilkológép, a túlélés és emberölés művészetének…..
Leírás: A lottónyereménynek hála, Tamás megcsinálhatta a filmjét, ami azonban a várakozásokkal ellentétben nagyot bukott. A három fiú egy képeslap révén Alex nyomára jut, aki most szabadult a dutyiból Amerikában és megint csak álnéven, egy színdarab jogait akarja megszerezni. A fiúk azt remélik,…..
Leírás: A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az "amerikai", aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el.…..
Leírás: Amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki: szerelem, barátság és rivalizálás. Regina (Labancz Lilla) az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki csinos és gazdag is. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy hollywoodi álom? Ám egy nap…..
Leírás: A kamasz Hazel és Gus sok mindenben hasonlítanak egymásra, és még többen különböznek a kortársaiktól. A két tinédzser ugyanis a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkedik meg egymással. A lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni…..
Leírás: Tessa tizenhét éves, és szenvedélyesen szereti az életet. Ám csak néhány hónapja van hátra, ugyanis leukémiás. A halálos betegség árnyékában összeállítja a bakancslistáját, csupa olyan dolgot, amelyről minden hasonló korú lány álmodozik, beleértve a szüzessége elvesztését is. Miközben a…..