Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Gyor Andras

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most a választási csalás gyanúját vesszük elő, mert abban aztán jöttek a bombasztikus hírek. Könnyű hitelt adni ilyesminek, mert a veszteseknek ott az érzelmi megrázkódtatás, s emellett volt egy olyan érzésük a választás előtt, hogy a kormány támogatottsága gyengül, a hallott-olvasott vélemények a…..
Igen, Trianon 2. A különbség csupán annyi, hogy most sokak számára még nem olyan egyértelműek a várható tragikus következmények, mint lehettek akkor, amikor egyik napról a másikra elcsatolták az ország nagy részét. Bár sok ellenzéki szavazó igyekezett mindent megtenni azért, hogy ez ne következzen…..
A politikai számítás tehát szinte hibátlanul bevált – írtam négy évvel ezelőtt a Miért nyert (ennyire) a Fidesz? című blogbejegyzésben. Most ennél többet kell állítanom: a Fidesz ugyanis nagyobb fölénnyel nyerte meg a 2018-as választást, mint amire akár maga is számított. Ha megnézzük a választás…..
Prostitúció-e az, ha csak babákat lehet igénybe venni? Degradálja a nőket a szexrobot? Potenciális bűnelkövetőt faraghat-e valakiből az addig elnyomott vágyak realisztikus megélése?..
Fekete Gyor Andras 2018.03.23 18:31:01
@Nazareus: "egész sok közülük 150 cm-nél kissebb. Az meg már gyerekméret. ""

Nyilvan a kisebb az olcsobb, konnyebb szallitani, en is inkabb egy kis mellu 120 centist vennek, mint valami batar nagy dogot.
Sunday fun: a Magyar Idők - a Fidesz legfőbb propagandaújságja - főszerkesztője Mészáros Lőrinc tévéjében bizonygatta, hogy a Fidesznek soha, semmilyen baja nem volt a menekültekkel. Cikkünk megírásának pillanatában 11 migráncsozós hír szerepelt a Magyar Idők címlapján, a vezércikk is a…..
Olyankor látszik leginkább, hogy a Fidesz már nem képes már demokratikus pártként működni, amikor porszem kerül a hatalmi gépezetébe. Csütörtökön például, amikor a Fidesz delegáltjai kivonultak a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, mert számukra kínos témát kellett volna megtárgyalniuk a…..
A dán boldogság nyomában - 11. rész Novemberben és decemberben 8 posztban jártam körül (mind elolvasható itt), mi lehet a dánok boldogságának titka. Némelyik bejegyzés csekély figyelmet kapott, de volt olyan is, aminek 10.000 felett volt az olvasószáma, Sok komment is érkezett, és kirajzolódott…..
Valószínűleg az a jó világ, amelyben mindenki helyeslően csettint, amikor egy rokonszenves fiatalember korábbi szakmai karrierjét elhagyva vagy legalábbis felfüggesztve, belevág a politikába. Nem akkor lesz a politika valóban normális, ha normális emberek intézik? A most miniszterelnök-jelöltként…..
Igaz, hogy a tavalyi év is a kassza kisöprésével végződött, de az idén még egy lapáttal rátett a kormány a pénzszórásra. Orbán Viktor természetesen a választásokat szem előtt tartva olyanoknak juttatott az adományokból, akik szavazataira nagy szüksége lesz jövőre, így megnyomta a tollát, amikor a…..
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
A Fidesz - a legutóbbi közvéleménykutatások szerint a biztos szavazók táborában többséggel (!) bíró támogatóit - az általam ismert baloldali értelmezések legalább megtévesztettnek gondolják, rosszabb esetben szociológiai stb. okokat keresnek az elmaradott, versenyképtelen világnézetükhöz, sőt vannak…..
  A nyári kánikula ellen többféleképpen lehet védekezni. Jó hűsítő egy remek csobbanás a Balatonba, Velencei tóba, Adriába, vagy egy hideg Swimming pool koktél, sör, jó rozé. Munkában, otthon remek megoldás a légkondi, vagy ha nincsen, akkor otthonra kitűnő a hideg zuhany is. Sorolhatnám a jobbnál…..
NemGogol Terror a városokban 2017.08.18 10:48:45
Mentősök és rendőrök látják el a Barcelonában történt merénylet áldozatok sérüléseit a Ramblán (Joan Sánchez) „– A radikalizálódás hihetetlenül gyors, a katalizátor általában egy közeli mecset vagy az internet. Néhány hét, esetleg hónap alatt eljuthatnak odáig, hogy menni akarnak – állítja Preben…..
Hogy egyszer csak hirtelen vége, és közvetlenül utána sokkal rosszabb, mint előtte. Miután beleélted magad a hangulatba és 3-4 órára megfeledkeztél a magyar hétköznapok szürke és nyomasztó valóságáról, egyszercsak visszazökkensz oda. Mint amikor a legszebb álmodba hasít bele a telefonod kegyetlen…..
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
Budapest Pride Felvonulás 2016. Fotó: Davda Bereznai Nyakunkon a Pride. Természetes, hogy ilyenkor a média is jobban rápörög a meleg témára, mindkét oldal a maga módján. Eredetileg én is egy Pride-os cikkel készültem volna nektek, amiben leírtam volna, milyen szuper dolog a felvonulás, gyertek…..
A Republikon Intézet júniusi közvélemény-kutatása alapján mind az MSZP, mind a DK támogatottsága esett a múlt hónaphoz képest, míg a Fidesz erősödött a pártválasztók között. Úgy néz ki, hogy Botka sem tudja megmenteni a vegetáló pártot a vereségtől, sőt, a Gyurcsánnyal való állandósult üzengetés…..
Az M1 kedd esti, Ma este című műsora túlzás nélkül abszurd drámával örvendeztette meg a nézőit. Az, hogy a műsorvezető egészen mást konferált fel vendégnek, még nem olyan döbbenetes, tényleg előfordul néha, hogy az utolsó pillanatban változik a program, és erről már nem értesítik a…..
Elbúcsúzhatunk Magyarország - állítólagos - politikai stabilitásától, bárki is nyeri a 2018-as választásokat. Az ősszel élesbe forduló kampányba belepusztul a jelenlegi politikai elit...
Fekete Gyor Andras 2017.06.15 11:25:01
@hullajelölt88: "akkor megvalósul egy rémálom: szálasi+rákosi rendszer egybegyúrva. "

Es meg holokauszt is lesz. Orban gazszereloje mar epiti gazkamrakat.