Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsodnadasdilase

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Él Borsodnádasdon egy 15 éves fiú, Baranyi Dávid Áron, aki középiskolás tanulmányai mellett profik módjára készül és versenyez kerékpárosként XCO és Maraton kategóriákban, ezért eredményei is igen figyelemre méltóak, már utánpótlás magyar válogatottként is megcsillogtatta tudását. Méltatlanul…..
  Magyar Kupa mérkőzéssel nyitja meg a borsodnádasdi futballcsapat a 2017/2018-as idényt. Ennek apropóján kérdeztük a gárda trénerét, Gyárfás Gábort...
  Természetesen nem kell izgulni a szurkolóknak, ugyanis a kiváló hálóőr továbbra is Nádasdon folytatja pályafutását...
Szombat délelőtt újra tesztmeccsen vett részt a Borsodnádasd!..
Csapatunk július első hétvégéjén már elkezdte a felkészülést az új szezonra. ..
A Borsodnádasd fiatal edzője, Gyárfás Gábor fejtágításon járt a hevesi megyeszékelyen, ahol sok hasznosítható információval találkozott. Most az ő beszámolóját olvashatják: ..
A borsodnádasdi klub egyik legjobb és legmeghatározóbb játékosa, Juhász Csaba a múlt hétvégén Szolnokon rendkívül sikeresen szerepelt gárdájával az országos postás bajnokságon, a Postás Konföderációs Kupán! ..
Csapatunk kapusa, Csák László első évét tölti a Heves megyei játékvezetők közösségében. Az elmúlt hétvégén a sípmesterek labdarúgócsapata - az előző években már hagyománnyá vált - Istenmezeje öregfiúk elleni gálameccsre volt hivatalos, amelynek először volt tagja halóőrünk. Megkértük Lacit…..
A Borsodnádasd labdarúgócsapatának vezetőjét, Tankó Rolandot kérdeztük az elmúlt évről, a BLASE-családról és a klub jövőjéről! ..