Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisvici

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is sok a kérdőjel Massimiliano Allegri jövőjét illetően, s az érintett felek ugyan a napokban azt nyilatkozták, hogy a szezon lezárultát követően asztalhoz ülnek és a folytatásról egyeztetnek majd, egyre erősödnek a pletykák a lehetséges utódokkal kapcsolatosan. A Juventus egyik legfőbb…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Cristiano Ronaldo szombaton érkezhet Torinóba, így még ezen a héten lezárulhat az üzlet, s a portugál játékos 100 millió euro fejében a Real Madridtól a Juventushoz igazol. A Real Madrid sztárja rendkívül közel került ahhoz, hogy csatlakozzon a Juventushoz, amely…..
Az elmúlt évben az Inter együttesénél kölcsönben szereplő João Cancelo inkább a Juventust preferálja, minthogy a Wolverhampton Wanderers együtteséhez igazoljon, a Superdeporte szerint pedig a 40 milliós átigazolás ügyében már megszületett a megegyezés. A Valencia jobbhátvédje jó szezont futott a…..
A Juventus ügyvezető igazgatója, Beppe Marotta úgy véli, hogy a szezon eddigi szakaszának botladozásai dacára a klub jó munkát végzett az átigazolási piacon, azonban a védelemnek fejlődnie kell. "Az igazolások tekintetében pozitív nyarunk volt. Egy ponttal többet szereztünk, mint a tavalyi szezon…..
Kisvici 2017.10.24 21:03:04
A hírek szerint a Serie A címvédője, a Juventus, illetve riválisa, az Internazionale is érdeklődik az Arsenal csatára, Olivier Giroud iránt. A harmincegy éves támadó közel került ahhoz, hogy elhagyja az Ágyúsokat, s a pletykák szerint komoly csapatba vágyik, hiszen elutasította…..
Kisvici 2017.10.11 16:59:28
A Juventushoz nyáron érkezett Blaise Matuidi a legutóbbi nyilatkozatában az őt kritizálóknak üzent, mivel véleménye szerint az a tény, hogy a Paris Saint-Germain és a Juventus csapatának is tagja lehetett, egyértelműen bizonyítja az általa képviselt minőséget. A játékos…..
Olasz források szerint a Juventus kész újabb középpályást szerződtetni a várhatóan három játékosból álló középpályához, és amennyiben ez sikerült, akkor felmerül a kérdés, hogy ki távozna. Az elsődleges opció a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Stefano…..
Leonardo Bonucci legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, korábbi csapata, a Juventus az előző idényben olyan meghatározó döntéseket hozott, melyek következtében kénytelen volt az AC Milan együtteséhez csatlakozni. A középhátvéd csupán 40 millió euró ellenében szerződött a Bianconeri egyik legfőbb…..
A Juventus tegnap megérdemelt vereséget szenvedett a Szuperkupa-döntőben a Lazio együttesétől, s néhány héttel a nyári átigazolási időszak zárása előtt a torinói klub igazgatói a tárgyalóasztal mellett is megküzdenek a rómaiakkal. Az olasz sajtó értesülései szerint a Lazio összesen 50 millió eurót…..
Leonardo Bonucci nagy valószínűség szerint a mai nap folyamán az AC Milan csapatához igazol. A hírek szerint a védőért 40 millió eurót fizet a milánói egyesület, melyből a Juventus tíz millió eurót rögtön vissza is utal Mattia De Sciglio játékjogáért cserébe. Bonuccit egyébként sokáig a Manchester…..
Legfrisebb pletykák szerint az AC Milan szeretné leigazolni Leonardo Bonuccit, akiért már ajánlatott is tett a vörös-fekete csapat. A harminc éves középső védő hosszú ideig a Chelsea és a Manchester City legfőbb célpontja volt, most azonban egy hazai rivális vette ki rá…..
Federico Bernardeschi és Danilo jelenti a Juventus két fő átigazolási célpontját ezen a nyáron, és így Douglas Costa megszerzése egyre kevésbé valószínű. A bianconero csapattól a bajor klub a brazil futballistáért 50 millió eurót kér, és ez az összeg láthatóan…..
Federico Bernardeschi nagy valószínűség szerint el fogja hagyni a Fiorentina csapatát, amennyiben a klub eladásra kerül, s célállomásai között előkelő helyen szerepel a Juventus. A Fiorentina hivatalos honlapján megjelent bejelentés szerint a Della Valle-család kész túladni a klubon az elmúlt évek…..
Juventus és Alex Sandro kész elfogadni a Chelsea 70 millió eurós ajánlatát, és ezt követően a klub Matteo Darmian és Mattia De Sciglio leszerződtetésével kívánja megerősíteni a keretet. A Corriere della Sera napilap értesülései szerint az eredetileg 60 millió eurós ajánlat csábító volt, de egy 70…..
A hírek szerint a Juventus célpontként Leonardo Spinazzolát és Federico Bernardeschit jelölte meg, miután látszólag zátonyra futnak a tárgyalások Douglas Costa ügyében a Bayern Münchennel. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Juventus nem kíván eleget tenni a Bayern München által kért 50…..
Kisvici 2017.06.23 21:06:24
@BigP86: nekem legalább van anyàm
Kisvici 2017.06.23 21:07:19
@MVPP: valószínű szar helyen keresgélsz!na sziasztok
A Mediaset Premium jelentése szerint a Juventus nem csak Douglas Costa apropóján áll kapcsolatban a Bayern Münchennel, hanem Renato Sanches helyzete felől is puhatolózik, akit két éves kölcsönszerződéssel és opciós vételi joggal szeretnének megszerezni. Ez a konstrukció hasonló lenne ahhoz, ahogy a…..
A Sampdoria támadója, Patrik Schick ma reggel megérkezett Torinóba, hogy átessen a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokon. A 21 esztendős támadó tegnap pályára lépett az U21-es cseh válogatottal, amely 3:1-es győzelmet aratott a korosztályos olasz válogatott  fölött. A…..
Kisvici 2017.06.22 11:37:29
A Juventus Spanyolországban keres helyettest Dani Alves megüresedett helyére, az opciók között pedig felmerült a Valencia csapatát erősítő João Cancelo és a Real Madridnál futballozó Danilo. Dani Alves várhatóan nagyon hamarosan távozik a Manchester City csapatához, ahol ismét…..
Massimiliano Allegri legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogyan fogadta a hírt, amikor a klubvezetés a keret fontos játékosainak a távozásáról tájékoztatta. Mindez nem újdonság a mester számára, hiszen az AC Milan esetében Thiago Silva és Zlatan Ibrahimović pótlását kellett megoldania, de a…..
Kisvici 2017.06.19 22:41:21
@Andras74: sőt ezt talán pont ő linkelte be ha jól nézem és nem nagyon beszélek olaszul de Énis azt olvasom abban a cikkben hogy évi 7millio eurós fizetés és megállapodtak!
Kisvici 2017.06.19 22:44:07
@Rikoo: legyen igazad!!
Kisvici 2017.06.19 23:58:44
@Drughi Di Bianconeri: ezt ti most mégis kire értitek?Eltudom képzelni mekkora észlény lehetsz szerencse csomagom
A Juventus veteránja, Dani Alves úgy véli, hogy az egykori csapata, az FC Barcelona ellen két káprázatos találatot is szerző Paulo Dybalának egy nap el kell majd hagynia a Juventust ahhoz, hogy még magasabb szintre jusson. "Fényes jövő áll Dybala előtt, de úgy gondolom, hogy egy nap – nem tudom,…..
Keita Balde Diao ügynöke elutasította azon, Rómából érkező híreket, melyek szerint a Juventus a személyi feltételekről egyeztetett volna ügyfelével, egyben megerősítette azt, hogy a Lazio nem kínált a játékosnak új szerződést.  A támadó szerződése jövő év…..
Kisvici 2017.06.14 18:45:29
@En7ex: még 2szélső és felőled vége lehet a mercatonak??oké kurva jó lesz 7-8támadószinű játékosunk a középpálya meg megint egy kalap szar lesz ott van khedira,Marchisio akik nem fiatalok,Pjanicot pedig fizikálisan elnyomjàk a szarba
Számos különböző forrás szerint a Juventus képviselői jövő héten egyeztetnek a Bayern München igazgatóival, és véglegesítik ajánlatukat a sokoldalúsága miatt igencsak hasznos Douglas Costa kapcsán. A napokban a beszámolók szerint határozottan úgy tűnik, hogy a bianconero csapat igencsak szemet…..