Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alugos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves olvasóm osztotta meg velem a carto.metro.free.fr weboldal létezését, ahol több tucat város metróhálózatát lehet térképen megtekinteni. A térképeket böngészve számos olyan technikai részletre bukkanhatunk, melyet sem utazás közben, sem a hagyományos térképeket bújva soha észre nem…..
Az egykori Szovjetunió területén rengeteg olyan tömegközlekedési rendszer üzemel(t), melyek nyugati szemmel teljesen szokatlannak, vagy irracionálisnak tűnhetnek. Azonban a Szovjetunió sajátságos világában, ahol többek közt a kevés pénz, az erőltetett iparosítás, a propaganda, a magán…..
Az első BrickHeadz figurákat a 2016-os San Diego-i Comic Con-on mutatták be a nagyérdeműnek (4 db dupla dobozos változatot). Az elejétől kezdve megosztó témájú készletek 2017-től bolti forgalomba is kerültek és a cikk megszületéséig már több mint 40 féle-fajta változata került a boltok polcaira. Ki…..
Végéhez ért a Malév egykori autóbuszának teljes felújítása. Az őszi sajtóbemutató előtt több helyen is nyilvánosan bemutatkozik a kultikus jármű. A megújult MALÉV 350-es, ezen a hétvégén, a X. polgári Ikarus, Csepel, Rába találkozón szerepel...