Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli Pauli

56 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy kis programajánló szeretettel! ..
  A villányi bortermelők egy egészen különleges helyszínen az Ördögárok-dűlő tetején gyűltek össze, hogy varázslatos naplementében egy közös vacsorával ünnepeljék az idei szüretet...
Soron következő rövid videónkban Erhardt Heumann és Jandrasics Gábor (Jackfall Bormanufaktúra/) mesél nektek az új közös borukról. A két pincészet együttműködéséből született Redy Villány már kóstolható. #redyvillany #villanyiakvagyunk #hajravillany..
Idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Villányi Borzsongás Fesztivált, és a páratlanul gazdag kulturális, gasztronómiai programsorozatban immár hagyományosan a borvidéki stifolderverseny és workshop is helyet kapott. Részletes beszámoló itt!..
“Kacsawellness” és játék a tűzzel, avagy egy kis betekintés az Anyukám Mondta Étterem konyhájába...
Csodálatos nyári időben körbenéztünk a villányi és a siklósi szőlőskertekben, ahol Maczkó Róbertet és Riczu Tamást sikerült lencsevégre kapnunk. Megkértük őket meséljenek nektek kicsit az idei évről a szőlőben, és osszák meg veletek szüreti várakozásainkat.  ..
Friss hírek, aktualitások, tervek, és álmok egyenesen Encsről...Kiváncsiak vagytok hol találkozhattok velünk legközelebb? Több nagyon izgalmas dologgal készülünk Nektek a közeljövőben, és van egy nagy bejelentésünk is. Minden kiderül vidám kis videónkból, nézzétek végig! Peace!..
Fantasztikus felhozatal, gasztro workshopok és Magyarország legjobb vidéki éttermei két napig egy faluban. Regisztráljatok és gyeeerteeek nagyon jóóó lesz!..
Lassulj velem! Menjünk metszeni! 2018.02.20 20:13:43
Csodálatos fehér hótakaró fedte be ma borvidékünket. Ilyenkor minden kicsit lelassul. Arra gondoltunk megmutatjuk mindezt Nektek is. És ha már kimenyünk a szőlőbe, meglessük hogy áll a metszéssel a Vylyan Pincészet. A téli szőlőskertekben Balogh Kornél, a Vylyan szőlősze mesél nektek a metszési…..
Igy ünnepelnek a séfek, szerte az Országban. Dudás Szabolcs Anyukám Mondta Étterem és Ruprecht László a SVÉT elnöke mesél arról, hogy telik az ünnep náluk. A felvétel a Pannónia Gasztrohajó konyhájában történt, elnézést a hang minőségért.    ..
Így ünnepelnek a vidéki séfek szerte az Országban. Egy kis karácsonyi hangolódás szeretettel...
Szabó Edit beszélgetett Villányi BORÁSZ hölgyekkel a nemrégiben megjelent Gyengébb? Nem című könyve kapcsán Pécsen a Főtér bor-bárban. Az eseményt élőben követhették az érdeklődők a Villányi Borvidék facebook oldalán. Ha lemaradtál nézd vissza itt:..
Ismét a Pannónia Gasztrohajó fedélzetén jártam, ahol immár hagyományos módon minden hónap első hétfőjén különleges hangulatú borvacsorákat tartunk. Ezúttal a 2010-es év bortermelője Légli Ottó, valamint az encsi Anyukám Mondta Étterem konyhafőnöke, Dudás Szabolcs volt a vendégünk...
  Már régóta "csesztettem" mr. babsterc Erhardt Zolit a recepttel kapcsolatban, most sikerült eljutnom Sopronba és ha már meglátogattam, el is készítettük ezt a hagyományos soproni poncichter ételt. Próbáljátok ki az Erhardt Étteremben, vagy készítsétek el otthon! Egyszerűen nagyszerű!   ..
  Egy perc babsterc (trailer) Hamarosan jön a recept video!..
  A Bock pincében jártam.....
Élőben beszélgettem a Szene családdal Villányban...
  Csütörtök 19:30 élőben egyenesen a Villányi borvidékről!..
Günzer Zoltánnal és Normannal élőben beszélgettünk...
  Lassulj velem kicsit a villányi szőlőkben, és gyönyörködj a természet ajándékában! Szüretkor minden ezer színben pompázik, egyszerűen varázslatos...  ..
Október 2-án a Pannónia Gasztrohajó fedélzetén mutattuk be a VIATOR Apátsági Étterem és Bor-Bár menüjét. A borokról Illés Tamás barátom mesél, Gyurik Gábor séf pedig a gourmet menüről. Köszi a fotókat Szindbád. Ha tetszett oszd meg másokkal is!..
  Miskolcon jártam, csodát láttam! Hajrá PKV!..
Friss aktualitások Villányból szeretettel...