Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK5

0 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
FCUK5 2020.03.06 18:41:20
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a hazai egészségügy egyik legnagyobb problémája épp az, hogy orvosok A vezetők, nem managerek. Ugye azt nem gondoljuk, hogy pl egy Vodafone vezetője ért minden területhez?
A napokban kapott újabb lendületet a Demeter Márta ügyében indított kormányzati rágalomhadjárat, némi, hogy is fogalmazzak diplomatikusan, külső segítséget kapva. Az ügy ismert: Demeter rákérdezett, hogy miért hozta haza a Magyar Honvédség repülője a miniszterelnök lányát Ciprusról, amire az jött…..
Egyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy aktívan mutássák ki gyűlöletüket az övéktől eltérőekkel szemben - ahogy egyre kevesebben kapják fel a fejüket a gyűlöletüket szavakban kifejezők megnyilatkozásaikor...
FCUK5 2019.07.07 23:55:19
@csüngőhasú norvégbáró: igen, maga a házasság idejétmúlt intézmény, nem is értem, minek akarja a melegek egy része.
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
A V4-ek sikere, Orbán sikere, a demokrácia sikere - zengi a propaganda napok óta. A siker pedig az, hogy nem olyan politikus kerül az Európai Bizottság élére, akire az Unió polgárai szavaztak...
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
Az a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, mindent elkövet, hogy megakadályozza a népakarat érvényesülését...
FCUK5 2019.06.30 21:40:01
@taga.20: lehet, de a jelek nem ezt mutatják. nagyon is inkább az néz ki, hogy megint igaza lesz. ti meg buktok, nem mintha ebben lenne bármi újdonság :D:D:D
Lehet, hogy mégis el kellett volna kezdenie építeni Paks 2-t. ..
Az előválasztási rendszernek nincs semmilyen hagyománya Magyarországon, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne hasznos eszköz az apátiában lévő választók felrázására. Mivel az utóbbi kilenc évben a Fidesz szisztematikusan bekebelezte a képviseleti demokrácia intézményrendszerit, leépítette azokat a…..
Magyarország továbbra is keresztbe fekszik szinte minden olyan kezdeményezés előtt, melyek az EU távlati céljait szolgálnák. Különösen a klímaváltozás elleni harc és a menekültkérdés megoldása számítanak elvetendő témáknak a magyar diplomácia gyakorlatában, melyhez általában a V4-ek közül sikerül…..
Az előválasztás nagy előnye, hogy végre felpezsdül az ellenzéki politikai élet. Érdemi viták alakulnak ki, a jelölteket szemmel láthatóan inspirálja a verseny. Vége az apátiának, felcsillan a remény a változásra. Olyan dolgokról esik szó, amelyek fontosak az embereknek. S nyilván azok a sorok,…..
FCUK5 2019.06.24 18:16:51
@Gábris szomszéd: Orbán, mert gondolom, rá gondoltál, nem indul ősszel. ellene tehát nehezen. viszont Tarlós ellen meg egyelőre nincs jó jelölt, tehát balról is sokan őt fogják választani, mert ő a legjobb. vagy ő a legkisebb rossz, a végeredmény ugyanaz. erről ennyit.
FCUK5 2019.06.25 17:39:07
@Pop40: szia taga, jó az új nicked.

azokra a büntető ellenzékiekre gondolsz, akik Pesten sem tudtak egyirányba szavazni? vagy kikre?

nekem úgy tűnik, hogy nem vagytok többen. legalábbis a választások ezt mutatják.

önkormányzati választás lesz, szerintetek itt nem a pártállás a fontos, hanem a személy maga. na, Tarlós ezért fog nyerni.

És még valami: Pesten vagy Tarlós nyer, vagy ti vesztetek, ez a két lehetőség van.
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
Valami nagyon nincs rendben azokkal a funkcionáriusokkal, akik a közösségi médiát használják arra, hogy könnyítsenek a lelkükön. Egyre több olyan poszt jelenik meg ugyanis kormánypárti káderek tollából, melyben a Fidesz belső viszonyait taglalják, és a végkövetkeztetésekben finoman szólva sem…..
Nyakunkon az előválasztás, aminek a tétje, hogy a lehető legjobb ellenzéki jelölttel le lehessen győzni a Fidesz fővárosi helytartóját. Tarlóst. Miközben a jelöltek szerencsére érdemi szakmai vitát folytatnak, a háttérben megy a fúrás, elárulta-e a DK, egész pontosan…..
Nem indítanak saját jelöltet, "civil" mögé bújnak...
FCUK5 2019.06.17 18:09:55
@Gábris szomszéd: ez baromság, a fidesz sem fog össze senkivel. nem összefogni kellene, hanem népszerűbbnek lenni. addig pedig kussban lenni, mert lehet, hogy pár helyen egy teljes összefogás képes lehet nyerni, nem kizárt, de várost vezetni megint más téma, lásd Zugló.

visszatérve a lényegre: ha nektek szabad valamit, a Fidesznek is szabad, vagy attól féltek, hogy Botka elbotlik? nem kizárt :D:D:D
Orbán Viktor kivár. Ez jelentheti azt is, hogy tanácstalan, azt is, hogy tehetetlen, de azt is, hogy több variáció közül próbálja kiválasztani azt, amely számára a legkedvezőbb lehet a következő években. A legvalószínűbb variáció ez utóbbi, ám tény, hogy közel tízéves kormányzása óta még nem került…..
A finn soros elnökség nem kegyelmez...
FCUK5 2019.06.11 19:14:39
@csüngőhasú norvégbáró: te, neked nem tűnik fel, hogy ezzel a stílussal csak egyre több fidesz-szavazót csináltok? nekem mondjuk ok, csak akkor szögezzétek le, hogy fidesz-katonák vagytok :)
Üzentek Orbánnak. ..
FCUK5 2019.06.11 17:31:57
@Megbolondoult V. Orbán pápa: ha eltekintünk attól az apróságtól, hogy nincs Führerem, az a válasz, hogy szerencsére a ti hülyéiteket egyenként és összességében is többen rühellik. Szerencsére. De nem ez volt a felvetés.
Néhány hónapig el kell felejtenie az illiberális állam külsőségeit, és úgy kell tennie az Orbán-kormánynak, mintha visszatérne az uniós államok standardjaihoz. Nem egyszerű viszont a feladat, hiszen közelegnek az önkormányzati választások, de az eddigi nyerő stratégiát most le kell cserélnie az…..
FCUK5 2019.06.08 13:23:48
@felucca02: nem állítottam ilyet, ebből is látszik, hogy igazam van, te sem értesz semmit:)
FCUK5 2019.06.08 21:06:33
@felucca02: egy szót nem írtam ilyenről, csak annyit, hogy TI nem értitek a világot, és addig Orbán marad, amíg ez így van. Mondom, hogy nem érted a különbséget:)