Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brando

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
USA, Olaszország (Rafran, San Marco), 166 perc, Technicolor, angol Rendező: Sergio Leone Producer: Bino Cicogna, Fulvio Morsella Az még hagyján, hogy ez a film szerintem a valaha készült legjobb western, de szerintem a filmtörténelem (egyik) legjobb filmje is... Ennek egyik ismertetőjele talán,…..
Anyaghányad: 1 kg liszt 45 dkg margarin 10 dkg porcukor 1 dkg só 3 dkg élesztő 2 db tojássárgája 27 dkg tej (pontosan kimérni)        Gyártás menete: Előkészítés: Kimérjük az anyagokat, átszitáljuk a lisztet. A…..
        1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.       2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a…..
"Csak három Indiana Jones-mozifilm készült, és a középső kicsit gyengébb a másik kettőnél A negyedik számomra nem létezik!" Már 6 hosszú év telt el 2008 óta, de még mindig divat kutyázni a Kristálykoponya királyságát, és a hiperunalmas "Régen minden jobb volt, de főleg…..
A gőz-Erővel (haha) készülő VII. epizód miatt lassan minden napra jut valami Star Wars-érdekesség, a filmes szaksajtó pedig tesz is róla, hogy ezek a hírek azonnal körbefussanak a világban. Most épp a nerd témák legjobb online kincsesbányájában, a Geektyranton botlottam bele egy…..
Teljesült a korábbi elemzésben várt célár az AUDNZD devizakereszt árfolyamán, majd ezt követően ismételt beszállási lehetőség kirajzolásába kezdett az árfolyam grafikon. A flag teljes kialakulását követően az ebből való kitörés akár  1.14 fölé is felrepítheti az…..
Öt nappal ezelőtt írtam egy posztot. Miután elolvastam Pietsch Tibor interjúját a "Hosszabbítás" című Nemzeti Sport-mellékletben. http://szabadrugas.blog.hu/2014/09/13/dardai Akkoriban keringet a hír, hogy esetleg ő lesz az új kapitány. De ő maga cáfolta meg, mondván ez kacsa,…..
Nem sok felvétel van, azon se sok látszik, de abból is bőven kiderül minden. Búcsú a nullszöges gólok királyától, az örök emtékáistától, a szélsőtől, aki akkora játékos volt, hogy az emlékezet utólag követelte be az Aranycsapatba. De meghalhat-e igazán, aki bekerült a…..
Tegnap éjjel, magyar idő szerint hajnali egy környékén jelenthették a hírügynökségek, hogy 63 éves korában meghalt Robin Williams. Fura, éppen tegnap délután akartam írni egy posztot a The Crazy Ones (Eszementek) szinkronjáról, és magáról a sorozatról is, hogy nem kár a…..
Jeles nap a mai: épp 70 éve, 1944. augusztus 1-jén született a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, ifjúkorunk kedvenc akciófilmjeinek producere, Andy Vajna, a Rambo-trilógia, a Terminátor 3, és egy seregnyi másik Stallone- és Schwarzenegger-mozifilm producere.…..
A '90-es évek tinihorrorjaiból és vígjátékaiból kihagyhatatlan, mára viszont totálisan elkallódott Freddie Prinze Jr. meglepő visszaemlékezésben szidta Kiefer Sutherlandet a hétvégi Comic Conon (2009-ben ugyanis együtt forgatták a 24 utolsó évadát): "Benne voltam a 24-ben,…..
Brando 2014.07.29 10:03:42
Olvasta valaki az EREDETI cikket?
Itt van:
gma.yahoo.com/why-working-kiefer-sutherland-made-freddie-prinze-jr-075208341--abc-news-celebrities.html

Továbbá az a kérdésem ezen cikk szerzőjétől, h mégis milyen alapon fordítja le az unprofessional szót tehetségtelennek? Megértem, h növelni kell a kattintások számát, de akkor is elfogadhatatlan a félrefordítás mint módszer.

A kérdéses rész beillesztve ide:
"I did '24,' it was terrible. I hated every moment of it," Prinze said. "Kiefer was the most unprofessional dude in the world.
Brando 2014.07.29 15:40:15
@Macropus Rufus: "szerintem Kiefer jó színész."
Ki szerint nem?
Brando 2014.07.29 16:38:45
@Macropus Rufus: Na jó ez igaz. Az apja semmiképp nem az, és Kiefer sem. (amúgy a kiinduló pont - az eredeti cikk -, és abban, mint jeleztem nem jött szóba a színészi tehetség. )
Úgy látszik néha a TV kapcsolgatása közben bele lehet futni egy-két egészen jól sikerült alkotásba is. Tegnap este például a vízilabdás fiúk győzelme után az RTL Klubon kezdődött egy közel húsz éves akciófilm, melynek főszereplői Sylvester Stallone, Sharon Stone, és James…..
Meryl Streep a legnagyobb színésznő, aki valaha a filmvásznon megfordult. Ezzel a kijelentéssel szerintem nem vállalok túl nagy kockázatot. Ez a nő fantasztikus! Bármilyen szerepet - műfajtól és rendezőtől függetlenül - el tud játszani. Nincs számára lehetetlen. Meryl Streep…..
Július 7-én a Parkban lép fel a történelem legsikeresebb angol popduója, a Pet Shop Boys. A zenekar idén már 33 éves, itthon először megalakulásuk után tíz évvel jártak. A Neil Tennant és Chris Lowe alkotta kettős 2013-ban jelentette meg tizenkettedik nagylemezét Electric címmel,…..
Smoking Barrels Top 10 táncos film 2014.06.06 12:00:00
Nem vagyok egy diszkópatkány - életemben egyszer voltam egy ilyen műintézményben, és kb. 5 percet sikerült eltöltenem ott, majd pánikszerűen kimenekültem a helyiségből, nem az én világom -, a táncparkettet is messziről elkerülöm. Úgy látszik, változó korban vagyok, mert egyre…..
Habár a magyar nézettségi adatok alapján igenis sajátunkénak vallottuk Wes Anderson legújabb rendezését, szerencsére ennél összetettebb az ügy: a Grand Budapest Hotel a rendező stílusjegyeinek magas fokú kibontakozása, ráadásul mindez a tőle eddigi leginkább közönségbarát…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
Brando 2014.04.08 12:33:47
@nosy: Tévedsz, sokat és nagyot. Knézy pont a higgadtan közvetítők közé tartozott, sokan pont ezt tartották hibájának. Az m3 rendszeresen ad régi sportműsorokat, ott nyilvánvaló: még mai mércével is remek. Egyedül Gyulai István jobb nála, de ő simán all time best.
Brando 2014.04.08 13:25:54
@MiKeyRuLeS: Én annak idején is élőben láttam, és élveztem. (Volt pár év, amikor szinte minden közvetítésénél eltalálta azt h mi volt fog történni - ha egy csapat bekkelt, megjósolta, h gólt fog kapni, ha egy csapat kitámadott, jelezte, h könnyen jöhet egy gól - jött is) Az említett Bayern-MU BEK döntőnél nem volt ember, aki nem érezte lefutottnak a meccset (én sem, bár az MU-nak drukkoltam); pár éve újra adták, nem éreztem volna, hogy szidta volna a Fergusont, vagy bárki mást, ez sima rosszindulat. Viszont jól látta, ha meccs ott dőlt el, h Matthaust lecserélték idő előtt, és nagyon hiányzott a védelemből.
Komolyan, aki a 2018-as választásokat szeretné megnyerni, az már most kezdjen el zsánerszobor-ötleteken gondolkodni, mert úgy tűnik, néhány ilyen állításával teljesen le lehet venni a népet a lábáról. Elképesztően sok, és elképesztően lelkes ember gyűlt össze ugyanis a Falk…..
Egy idegen országba költözve az ember hamar rájön, hogy egy csomó dolog, amit a nyelvről tanult, nem pont úgy van, mást (is) jelent, és/vagy félreértésen alapul.  Magyarországon, amikor én tanultam, nem meglepő módon a melósok Angliájából indultak ki. Például a living room a…..
Kate Moss is szerepel abban a drámai videóban, amelyben az angol divatvilág meghatározó személyiségei Oroszország melegellenes propaganda törvényei ellen tiltakoznak. A szupermodell és társai símaszkot húztak az Amnesty International megbízásából készített fekete-fehér…..
A kedvenc színésznőm, mégsem neki szurkolok idén az Oscar díjkiosztón. Az Augusztus Oklahomában nem tetszett, és ezúttal Meryl Streep sem nyűgözött le igazán benne. Jó volt persze, de a csoda ezúttal elmaradt. Márpedig a zsenialitást szoktuk meg tőle, ezért kevesebben nem is…..
Egy nappal karácsony előtt egy dolgot lehet bizonyossággal állítani: még a karácsony megrögzött szerelmesei is (amilyenek például mi vagyunk) az öncsonkítás határára értek a karácsonyi zenék elkerülhetetlen áradatának következtében. Megmutatjuk, mi mitől leszünk rosszul…..