Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ahmed H CIA terrorista

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elnök veszedelmes módon nagy ívben tesz az orosz veszélyre. Nyugaton szorulnak vissza a populisták, de Kelet-Európában és az USA-ban még tartják magukat. A nacionalista-populista erők hoppon maradnak, ha a politika képes érdemi válaszokat adni az aggályokra..
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.18 16:08:17
@miva?:

Jaja.
Az iraki atomfegyvereket is olyan jól odacsempészte, hogy a demokrácia exportőrei azóta is keresik :DDD

imgur.com/a/0tgac
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.18 16:34:25
@miva?:
Ezt a ki is csempészett fegyvereket- no meg kinek- témát még át kéne gondolni:

www.ft.com/content/eb7f4c3c-404c-11e7-9d56-25f963e998b2?mhq5j=e2
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.18 19:39:09
@vajdasagi:
:DDD

Olyannyira lemaradtak, hogy

1) a szankciók visszafelé sültek el
2) a Közel- Keleten már ők dirigálnak
3) a nukleáris erőik a világ legmodernebbje

Amúgy az megvan, hogy
Ronald Reagen
George H.W. Bush

CIA- ügynökök voltak?
Meg hog JFK- t is a CIA tette el láb alól?
Meg építette fel Oszama bin Ladent (és nem mellesleg, majdnem az összes iszlámista terrorszervezetet)

444.hu/2014/10/15/a-cia-legnagyobb-sikere-kb-az-volt-amikor-felepitettek-oszama-bin-ladent
Az Oroszország elleni szankciók immár a nyugat-európai cégek ellen irányulnak, mert az amerikaiak szemet vetettek az európai földgáz-piacra. Lőttek a moszkvai elleni szankcióknak? - kérdeztem egy februári posztom címében a Bekiáltás blogon. Egy orosz ellenzéki lapra és a Financial Times-ra…..
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.17 17:32:03
@petimegmondja:

Jaja :D
Őrzi :DD
Saját tulajdonosaitól :DDD

Már, ha egyáltalán még megvannak :DDD

Nagy kópé, a világ első számú demokráciája, ha pénzről van szó.
Lehettem volna plasztikusabb is :DDD
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.17 17:52:30
@bkkzol:

Dehogy zavarodott.

Parancsot teljesít.
Ahogy a többi nyugati vezető is.

Snowden óta tudjuk is, hogy kiknek a parancsait.
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.17 19:01:09
@petimegmondja:
Ki mondta, hogy eladja?

Az Aranypiac- mint az összes többi (olaj, kötvény, derivatíva)- már egyébként is régóta meg van buherálva, pont Samu Bácsi machinációi által.

Érdekes, hogy leoroszügynöközöd a posztírót, miközben minden következtetésedben arra jutsz, hogy:
a) az USA- nál minden a legjobb kezekben van
b) az USA- nál minden a legnagyobb rendben van
c) az USA a legszuperebb a világon
d) az előző 3 mind igaz

Kicsi troll, nagyon gyenge vagy...

P.S: angol, német és spanyol nyelven is folyékonyan beszélek- olvasok minden nap, úgyhogy tudod kinek add elő a nagymenőt :D

Az amerikai propagandaújságíróknak (zsindeksz, hávégé, népszava, magyar makkancs, mno, rémhirtv, atv stb) a nagykövetségen tartott eligazításon :DDD
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.17 15:18:02
@Sörös Mérenc:

www.neonnettle.com/news/2211-amnesty-international-confirms-us-gave-isis-1-billion-of-weapons-in-2016

Nesze neked, szíriuszi gyíkemberek.

Valami ötleted van egyébként róla, kisöcsi, hogy hol dolgozik 2003 óta, a felszabadító amerikaiak által szélnek eresztett Iraki Hadsereg többszázezer tagja?
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.17 16:19:18
@Sörös Mérenc:

Te Szarosz- bérenc trollocska, pont a gazdád Transzvesztijére hivatkozik:

www.amnesty.org/en/latest/news/2017/05/us-military-admits-failures-to-monitor-over-1-billion-worth-of-arms-transfers/

Öngól, Szarosz- ügynök :DDD

@morph on deer:

Ott van még a rendőrök nem nyilvános kézikamerás felvétele is, a dobálásáról, a tömeg hecceléséről megafonnal és hogy a rendőröktől követeli a határ megnyitását, többezer katonakorú, személyi okmányok nélküli katonakorú férfi előtt...

Tudod, elvtárs, a terrorista nem ISIS- es felirattal, fejkendőben jön be az EU területére, hanem "szegény menekült"ként. Hogy honnan van többezer EUR- juk kp- ban azt ne is firtassuk.

Ez a miránssimogatók kedvence meg pont a határ megnyitását KÖVETELte. Majd köveket dobált ezredmagával a rendőrökre.

Vajon Szaúd Arábia határőrei mit tennének, ha keresztény országokból érkező katonakorú, fiatal férfi "menekültek" így kopogtatnának náluk?
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.17 16:21:10
@morph on deer:

1,45- től csoda fog történni- na bizony, itt egy másik videó, hogyan is színészkednek a migránsok, NGO- k és a CIA- kontrollált migránssimogató csicskamédia, könnyes szemű lefújt kislányokkal- meg egyéb akciókkal, ahol gyerekeket használnak PR- célokra:

www.youtube.com/watch?v=f0CF9c8B_3M
Orbán Viktor azért pécézte ki magának ezúttal Sorost és a civileket, hogy feltüzelje a saját híveit. Az unió végét jelenti, ha a tagállamok nagy ívben tesznek a közös döntésekre - mondta ész kormányfő. A szegedi terrorítélet felülvizsgálata azt jelzi, hogy a magyar bíróságok próbálnak önállóak…..
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.17 08:40:15
Vlagyimir Putyin 18 év alatt teljesen a képére formálta Oroszországot. Milyen eszközökkel lett egy titkosszolgából az ország első embere és vajon meddig van még tartaléka? Putyin 1999 óta vezeti Oroszországot. Azóta az országot egy autoriter és militarizált társadalommá alakította. Sikeresen betört…..
Beléptünk a választási kampány hardcore fázisába: a rezsim turbófokozatra kapcsolta az ellenzék kriminalizálását, a kormányzati terrort és megfélemlítést. Rövid időn belül letöltendő börtönre ítélték Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst egy olyan koholt bűnügyben, ahol semmiféle tényleges károkozás nem…..
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.16 13:18:27
@Meghamisították Orbán hazudozásait!:
Jövő hét keddre megbukik- e mán végre Trumppal együtt?
Vagy csak ilyen témájú, na-ne-ná-né feltételes módban, kérdőjelekkel a végén írt cikkek születnek továbbra is, a CIA- csicskasajtótól?

Hileri toronymagasan vezet :DDD

imgur.com/a/0tgac
Juncker megint nekiment Budapestnek, Varsónak és Prágának menekültügyben. A német elnök azért szólt Magyarországnak a CEU miatt, mert fontosnak tartja a földrész egységét. Az európaiak megszívlelték a Brexit tanulságait és mind inkább az EU mellé állnak. A brit kilépés pörölycsapás volt a…..
A világsajtó nem tudja hová tenni a civil szervezetekkel szembeni hadjáratot, illetve nagyon is.. Orbán megint a pávatáncot adta elő, hogy átnyomja a jogszabályt. Az EU-nak elege van abból, hogy a magyarok és a lengyelek bezsebelik a közösségi pénzeket, de adni már nemigen akaródzik érte...
A röszkei és tompai tranzitzóna leginkább fegyintézetre hasonlít - közölte a helyszínen az Európa Tanács megbízottja. Orbán profitálhat a civilek körüli általános felzúdulásból, mert magányos hősként nőhet saját tábora szemében. Nálunk valószínűleg aránytalanul sok uniós pénzt nyúlnak le, tehát a…..
Ha Macron gyorsan el tudja végezni a házi feladatát, akkor sokat segíthet Merkelnek Európa megreformálásában; A kasseli Documenta egészen más szellemet képvisel, mint amit a magyar és a lengyel kormány megtestesít; Egy szakértő szerint az EU jelenleg is visszatarthatná a milliárdos kifizetéséket,…..
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.12 18:56:23
Putyin legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor immár valóban Simicska Lajos teljes és totális megsemmisítésére adott parancsot. Ahogy azt Oroszországban is láttuk sokszor: az állami erőszakszervezetek teljes súlyukkal nehezednek az egykori legjobb barátra. De mi lehet a válasz?..
A mostani bejegyzésben a kormánypárti média kétarcúságát szeretném bemutatni. Az első példában egy "JOBBOS" és egy "BALOS" hír bemutatása következik ugyanazon az oldalon (a kormánypropagandáén); a másikban ugyanaz a - nem magyar - hír "JOBBOS" és "BALOS" körítéssel. Indzsoj. 1. A) Pártunk és…..
Nem adja olcsón a bőrét a magyar letelepedési kötvény, hiszen hiába vezették ki suttyomban a piacról bő két hónapja, máris felröppent a hír, hogy egy kis pihenő után ismét életet lehelnek a programba. Már az rendkívül gyanús volt, hogy bár némi vonakodás után beadta a derekát a kormány, ám nem állt…..
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.11 11:34:16
@Online Távmunkás:
Bezony, ezektől bármi kitelik:

John McCain amerikai szenátor (R/Ariz.) és az ISIS vezér találkozója

www.globalresearch.ca/did-john-mccain-meet-with-abu-bakral-baghdadi-the-alleged-head-of-the-islamic-state-isis-isil-daesh/5498177

Barack Obama felolvassa papírból: felgyorsítjuk az ISIS- csapatok kiképzését

www.youtube.com/watch?v=p2NkjNvwuaU
A világ legnagyobb vagyonkezelőjének 2. számú vezetője már nem tart attól, hogy a populizmus és a nacionalizmus megássa az eurózóna sírját Schilling Árpád szeretne végre a színházzal foglalkozni, ahelyett, hogy a hazugság falait döntögesse, amiket az Orbán-rezsim folyamatosan emel a valóság…..
Az ember, aki ellen az egész világ összeesküdött. ..
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.10 07:47:26
@werecke:
Esne a tősde...
A tőke (nem csak a nyugati, demokratikus, haladó, fejlett tőke) nem szereti a káoszt, az anarchiát.
Mondjuk ezt:
Öljétek a szar rendőrt és rendőrverés:

coub.com/view/tpto5

coub.com/view/t7zgl
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.10 19:40:03
@rovid:

Oszt' jövő hét keddre megbukik- e mán' végre?
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.11 07:15:28
@Pattaya:

Pszichiáter látott már?
Ha, még nem, hamarosan jön érted a Nagy Fekete Autó, ebben a nagy diktatúrában.

JA, NEM :DDD
Theresa May 25 méterről látványosan a saját kapujába bombázott. Ő megérdemelte, de az ország jól jöhet ki belőle. Juncker amellett van, hogy ne teketóriázzanak, és már a jövő héten rendeljék a kádi elé a visegrádi államokat a menedékkérők átvételének megtagadása miatt. Orbán különben ki szokta…..
A zuglói polgármester a törpepártok összefogását sürgeti...
Ahmed H CIA terrorista 2017.06.09 15:08:36