Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek!

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár az olimpiai megnyitóünnepség már lezajlott, a sportolók bevonulásáról megosztott képek, egészen pontosan a magyar sportolók formaruhája, ismét fellobbantotta a vitát a nemzeti jelképek szerepéről. Különösen a közösségi média felületein jelent meg visszatérő kommentként az, hogy a magyar csapat…..
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2021.07.28 22:30:05
@reCAPTCHA_védelem:

Ma is nagyon elverte Matyi a fenekedet. Bár neked pont ez az élvezet.
Elismerem, hogy a címről óhatatlanul beugrik Orbán Ráchel pelenkás kalandja 2018 augusztusában, egy horvátországi autópálya szélén. E képzet társítása azonban nem volt szándékomban, a címadásnak időszerűbb oka van. Brückner Gergely gazdasági újságíró tegnap este figyelemre méltó áttekintést közölt…..
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.25 20:00:47
@laci hegyaljáról: " Az adalék receptúrába illesztése és a termelés beindítása hónapokat vesz igénybe. DE még mindig csak a PP granulátumnál tartunk."

Ehhez képesz Ausztriában pár textilipari cég összehajolt és megalkották a koncepciót, hogy FFP2 és FFP3 maszkokat gyártanak kooperációban, az egyikük a többrétegü filter részeket adja, a másik a nedváteresztés megakadolyázási munkalátait végzi el, a harmadik a tartógumikat adja, a negyedik a müanyag légzörészt szállítja, az ötödik meg összevarrja az egészet.

A termelést már indítják is, napi 8 ezer maszk készítésére van kapacitásuk.

Persze hihetö, hogy mindez Magyarországon tényleg hónapokba, évekbe kerül, mire az itteni cégek ezt mind összehoznák, hiszen végülis ilyen lassan megy a legtöbb dolog az orsagban.
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.25 20:07:48
@rallus: "Ha megnézed, már a fasorban sincsenek azok az EU vezetők, akik hörögve támadták Orbánt,"

Ja kérem, ahol müködik a demokrácia, ott elöbb utóbb van váltás, egyeseknél annyira utóbb, hogy Merkel még mindig a pozíciójában van és röhög orbán mindennapi szenvedésein.

És ha te megnézed, már a fasorban sincs orbanisztán gazdasági fejlettsége azon országokéhoz képest, ahol müködik a demokrácia és a nép nem segghülye birka táborbóll áll, hogy egy semmihez nem értö diktátort rakjon a hátára akárcsak 4 évig is. Nem hogy egy fél életére!
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.25 21:27:46
@Éhbérkommentelő:

na megjöttél te éjszakai müszakos fideSS troll? A problémádat délutá már 14: 51,kor megbeszéltük, a troll kiollégád azóta se dugta vissza a képét, hogy tovább okoskodjon:

@MACISAJT: "Ezek után Karácsony elvtárs máig össze-vissza 35 ezer( harmincöt ezer) maszkot bírt előhajtani."

A te szellemi képességeidről már jó ideje nem kell semmi kórleírást adni, most is elég annyi, hogy a járvány elleni védekezés kormány és nem polgármesteri hatáskör. Ráadásul amikor Budapest költségvetése 2/3-ban központi állami támogatás (amiből egyre csak vonnak el), akkor ne járjon a fideSS-es pofája, hogy miért nincs pénze egy önkormányzatnak állami feladatokat átvenni és saját maga finanszírozni.

Építsetek inkább további újabb 200 stadiont, ha ilyen f.szául kezeli orbán a válságot továbbra is, legalább lesz elég hely odapaterolni a kórházakban ellátni se tudott sok 10 ezer fertőzöttet, a lelátón meg lesz elég hely a sürgősségi várakozásra, hamar eltelik az 12-16 óra a lelátón. Az eredményjelzőn meg folyhat a digitális távoktatás, a nap 24 órájában lehet sugározni orbán hírhedt dühbeszédeit migránsról, Sorosról, Brüsszelről meg az illiberalizmus nagyságáról.
Állandó úti- és jelenlegi lakótársam, Csenge nemzeti ünnepünk estéjén, március 15-én kezdett el köhögni és belázasodni. Alapesetben nem is tulajdonított volna jelentőséget a dolognak, csakhogy ezúttal szokatlan módon mindehhez nehéz légzés is társult, ami az új koronavírus fő…..
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.25 11:16:38
@teéjesenmindegy:

Akkor mégiscsak be kellene hozni azt a 100 millió afrikai migráncsot, mert azok jobban tudják mint az operatív törzs.
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.25 12:10:49
@teéjesenmindegy: "Tehát a magyarok, egy fertőzött 30 kontaktját tesztelik, az osztrákok hatot.
Akkor ki megy jobban utána a járványnak?"

te fideSS-es észkombájn, ha valaki fertözött, de csak egy emberrel volt kontaktja, akkor elég egy(!!!) darab tesztet csinálni! De ha elmegy a boltba, a rokonokhoz a haverokhoz, utazik tömegközlekedésen, akkor már több tucart, több száz, tesztet kell(ene) c sinálni.

Ráadasul azt se tudod, hogy az osztrákok hamarabb kezdték az otthon maradást és be is tartják a szabályt, a magyarok meg nem, tehát az osztrákok nem fertözik egymást akkora sebességgel mint a magyarok.

Úgyhogy még azt se tudod, hogy a számokat milyen vizsonylatban kell értelmezni, meg hogy a 10 nem feltétlenül eredménytelenebb mint a 200.
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.25 12:21:36
@teéjesenmindegy: "Tehát, akkor dél-korea pont ugyanannyira nyomoz utánuk mint magyarország, ugye?
Juujj, de jó."

Öngól okoskodó, ugyanis Dél-Koreában éppenséggel nö a fertözöttek száma. Ez bizonyítvány a válsággerjesztö orbán kormány "eredményiere" is!

Itt van a felfele tartó Dé koreai görbe a fertözöttek alakulásáról:

www.worldometers.info/coronavirus/country/south-korea/
Nem értem ezt a mai dolgot, bár lehet azért, mert elkerülöm a politikát és nem azt nézem soha, hogy ki milyen pártot képvisel, hanem ki milyen ember! Miért akar egy ember irányítani mindent visszavonásig, mikor pont azt hirdetik, össze kell fogni, közösen kell legyűrni ezt a nehéz helyzetet? Miért…..
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.24 18:46:09
@nemecsekerno_007: "Orbán az ország érdekeit nézi."

na lám, lám megfött A NAP HÜLYÉJE!!!
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.24 18:50:23
@Ad Dio: "A választást a "semlegesek" döntik el. Vagyis azok, akiknek nincs szigor párt preferenciája, de azért elmennek szavazni. Normál politikus őértük küzd Mo-on."

Tévedés, minden politiksu tudja, hogy ez a nép mélysötét, így nem 2-3% semlegesre, nem 5-8% értelmiségire kell ráhajtani, hanem a 80% síkhülyére.

Nemhiába van ma már a legtöbb komcsi szavazó a fideSSben!!!!
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2020.03.24 18:55:18
@Ad Dio: "Feljebb többen leírtuk: ez egy politikai csapda volt az ellenzéknek... bele is trappolt nagy lelkesen."

Söt, a világsajtó is belesesett a Rogyántóni- Takonyárpi észkombány páros csapdájába,. mert a hülyék mindenhol azt írják, hogy orbán most akarja véglegesíteni a diktatorikus egyeduralkodását.

Hogy mennyire hülye ez az egész világ, bezzeg ti atomtudós fidióta panelprolik,. ti vagytok a fény Európa egén.
Nem bírok leszállni a témáról. Viktor annyira sokoldalú, hogy arról beszélni kell. Múlt héten éppen komikusi hajlamait csillantotta meg. Ami az alattvalókra nézve mégis tragédia. Először is az történt, hogy a miniszterelnök úr bevágtatott egy fővárosi rendelőintézetbe testőrei körében, majd üres…..
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.06.20 22:07:41
@Ches Desmond: "Már Merkel is elismerte a magyar határzár fontosságát Németország szempontjából. Ehhez mit szóltok libbantak?"

Igen, Merkek azt mondta, hogy kell délre a kerítés, mert amikor majd az Orbán családnak menekülnie kell, akkor csak Moszkva fele tudjanak menekülni. Rohadjanak csak meg ők Szibériában, nehogy már valami napfényes offshore számlás arab országban élvezzék ez ellopott milliárdjaikat.
Aki nem ért egyet a Fidesszel, az hazaáruló...
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.06.17 16:14:37
@FCUK26:

Öcsém, köcsög fidelitaszos troll, Takonyárpi nemsoká már azért fog fizetni téged, hogy inkább meg se szólalj. Te még egy természeti katasztrónál is tragikusabb eset vagy.
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.06.17 17:09:11
@Mr. Neutron: "A bírák, azok micsodák a B1 blog szerint? Magánvállalkozó kisiparosok? Vagy NGO-k? "

Ilyen az amikor az M1-ből vörös diplomázott fidesztroll okoskodni kezd a világról. Csillagbogár, a bírák, pontosabban az igazságszolgáltatás munkájának egyik alaptétele, hogy befolyás és utasítás nélkül müködhessenek.

Ennek akar a fideszmaffia végetvetni, csak azért a hogy a fideszes bünözők megússzák az eljárásokat. Ennyi eszed sincs hogy ezt megértsd.
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.06.17 17:17:56
@különvélemény:

Másik csillagbogár fidelitaszos trollja: a CEU-tól olyan diplomát kapott az ember (köztük a fél fidezsmaffia), hogy az az eg´ész világon elismert volt, ráadásul a CEU reputációja nemzetközileg akkora volt, mint a fidesztrollok Orbán seggim´ádta. A CEU diplomával töbre vitted az életben, mint a Felcsúti foci akadémia diplomáival.

Azt ,meg csak a legelvakultabb fidesztroll hajtohgtaja (persze teljesen reménytelenül), hogy orbán führernek nem akar az utolsó darabig felszámolni minden neki nem tetsző szervezetet, média elemet, stb.

Csak hogy a történelem megmutatta, hogy állandóan azok végzik lámpavason, akik másokra hazaárulót ordibálnak.
Ha stílszerűen akarunk fogalmazni, akkor azt kell mondanunk, hogy most visszanyalt a matrica. Az áprilisi választáson csúfosan elvérzett Hollik István kezdett ugyanis egyéni (?) akcióba néhány napja, melynek keretében öntapadós matricákkal jelölte meg azoknak a szervezetek az irodáit, melyek…..
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.08 00:08:45
@teéjesenmindegy: "Csak talán van némi különbség abban, ha L. Béla megbicskázza K. Gáspárt a Hörpi presszóban, meg abban, amikor valami buggyant arab nekiáll gyilkolászni az utcán. Mint ma Bécsben."

Igen, L. Béla magyar imádatból bicskázza meg a magyart. Még szerencse, hogy akkor ez kevésbé fáj.
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.08 00:12:50
@Rébusz: De egyébként erre gondoltam. Ez az ÖVP nem a régi. A régi soha nem lépett volna koalícióra az FPÖ-vel.

Te nagyon tudatlan vagy barátom ezekhez a dolgkohoz. 2000 ÖVP-FPÖ koalíció, ráadásul a náci poronty Haiderrel!
2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.08 00:15:35
@Rébusz: "Kurz integrációs államtitkárként többet letett az asztalra, mint a többiek együttvéve. Folyamatosan hallatta a hangját, ezért nem is meglepő, hogy aztán külügyminiszter lett. Szerinted akkor miért választották meg annyian, ha csak pávatáncot járt? "

te tényleg nagyon hülye vagy, az összes kérdésedre pont ott van a v´álaszom. Egy bizonyos IQ szint alatt nem kellene nagyon belelovagolnod magad a mélyebb vitába, maradj te csak meg a Migráns - Soros - Brüsszel bérretegésnél, meg a szelektív hírek kopizásánál. Egy nap ezért Moszkvában akár meneklült státuszt is kaphastz majd.
"Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok." Orbán Viktor miniszterelnök ezen szavai még 2008-ból datálódnak, amivel igen sommásan sikerült megfogalmaznia az akkori választási kampány üzenetét, jobban nem is erősíthette volna meg azt a sztereotípiát, hogy a…..