Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esszentiále parókiakomédia

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Tipikus magyarok 2017.06.14 09:47:00
A világ legfurcsább szerződésével kezdődött, és 2 személyeskedéstől sem mentes, oda-vissza magyarozós levél egymáshoz baszkódásával végződött egy használt autó biznisz.  A legnagyobb tanulság megint az, hogy a szerződés nem egy kötelező fecni, amin mindegy, hogy mi van, hanem tök fontos irat a…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.14 10:41:31
@neet: ne csináld. Legalább te ne.
Itt fenn igazából a Magyar Posta hollójának lenne a helye, de szegény szégyenében elbujdokolt, ugyanis egyre világosabb, hogy a cég sajnos képtelen megbírkózni azzal a kihívással, amit az elmúlt években a netes rendelések terén bekövetkezett ugrászerű változás okozott. Ügyfélként elég nehezen…..
A TASZ jelenti Sára esküvője 2017.05.19 13:16:30
Sára huszonhét éves. Rövidre nyírt, sötét haja van, kék szeme, gyöngyházszínűre festett körme, és váratlanul felvillanó, kedves mosolya. Nyáron eljegyzésre, aztán esküvőre készül, hiszen, ahogy fogalmaz, megtalálta „álmai pasiját”. Mégis, a TASZ ügyvédjének segítsége nélkül reménye sem lehetett…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.12 09:36:34
@Kitta/na: miért kell az értelmiséget kötelezően társítani a luxuskörülményekkel?
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.12 08:57:09
@Cycmen: LoLLy, a prófétizmus szólott belőled.
esszentiále parókiakomédia 2017.06.12 09:11:07
@Dorottya Veres egy hülye picsa: mégis hány blogod van még? Hány eltitkolt djermeked? Köszi a tippet.
@stakeholder Manyecs: mit takar a satöbbi? Kíváncsi embernek ne satöbbizz, annál többet kell sztriptízelned utánaenter.
@Tudod Te azt jól!: nyár van, alig búvárruhában, megtámadott egy cápa, lábikrám mostmár árva - megg hallgathato Csepregi Éva vagy az UFFo előadásmódjában.
MagyarTarka Pisis hapsik... 2016.05.05 21:46:14
Elhiszem, hogy a szükség nagy úr! De bevallom, mindig rájuk dudálok. Egyszerűen úgy felingerelnek, hogy képes vagyok letekerni az ablakot és válogatott trágárságokat kikiabálni a kocsiból… Mégis mit képzelnek magukról? Miért élvezik, hogy az egész világ csodálja, amint ők könnyítenek magukon? Mit…..
Bár Tamással ellentétben nem gondolom, hogy a BKV  elsődleges feladatai között lenne az országimázs javítása, de abban mélyen egyetértek vele, hogy minden kommunikációban fontos az emberi hangnem, az egyébként normálisan viselkedő külföldiekkel szemben pedig jó lenne több türelmet és elfogadást…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.09 07:22:33
Az őszi levelek már rég lehulltak, a téli fagyoknak is annyi, már nem is emlékszünk az első hóvirágokra, a fecskékről nem beszélve, akiknek már a fészekalj is kirepült azóta, elmúlt a tavasz, beütött a nyár, Dani könyvelője megőszült, Dani pedig még mindig várja, hogy az Extrem Digital kijavítson…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.08 09:34:12
@cmx85s: nem tökmindegy, más az elszámolás, technikailag is, számszerűleg is.
"Mióta az állam betolakodott a hulladékgazdálkodásba, egyre rosszabbul működik minden." - írta az Index május elején. Ennek csodás példáját zajlik épp Tatabányán, de nem olyan hívságokról van szó, mint a szelektálás kérdése vagy az iskolai papírgyűjtő akciók, hanem a legalapabb dologról: a…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 15:52:30
@kundavid: nem viszik el, rádrohad a szemét és körbevesz és megeheted, mint Bartos eb.

www.google.hu/search?q=youtube+bartos+kuka&gws_rd=cr&ei=uwQ4WZXXGKOa6ATXg4n4DA
esszentiále parókiakomédia 2017.06.08 08:43:28
@schlumbergerna: anyád szent ravatlán kezdjél neki politizálni táncikálva te agytrösztkanca.
via GIPHY Teljesen érthetetlen, vajon mi játszódhatott le a biztonsági őr fejében az Euronicsban: edzőuccban nem lehet bemenni, miközben reneszánszát éli a sportcipő, a macskanadrág és top? A csapzottsággal volt gondja? Mi lesz nyáron, amikor a magyarokról ömlik a víz? Vagy esetleg a szatyor volt a…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 09:50:04
@_B_: hülyevagyte..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 11:21:45
@_B_: ezfájt!
@Könnyen elkaptuk, uram!: épptegnap néztem egy filmet, gettóban benzinkutas figurák plexiüveg mögött vótak basszákmeg. Egyszerre csak egy ajtó nyitódhatott. Kemény. Ott a feltételezés nem azon a szinten folyt, hogy valaki kifizet-e valamit.. Fejletlen Detroit.
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 13:45:22
@Könnyen elkaptuk, uram!: jó, csak ne nyugatozzunk akkor.
"A visszaküldés díja vásárlót terheli, attól függetlenül, hogy ki hibázott." - ezt a mondatot ugye a H&M sem gondolta teljesen komolyan? Tisztelt Tékozló Homár! H&M internetes vásárlásom történetét szeretném Önökkel megosztani: Rendeltem nevezett cégtől 2 db 28/32-es méretű…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 10:35:03
@tregards: jó, csak nem értem hogy jött a sztoriba a más is. De miért volt benne más is és mi volt az? Azért az beszédes, hogy egyből a rászorultsági oldaláról fogtad meg.:D Namindegy, szóval?
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 11:16:44
@neet: én mindigvégig nőnek néztelek, ha ez jelent valamit.:D Na meg tudtam is. Értem már, hiúsági átcímkézés, ravasz. A világot tök könnyű kiismerni, csak aztán tudd elviselni is. Van olyan 5 emberi alaptulajdonság, aztán azokba fut minden szál. Azt álmodtam, hogy palacsintával a fejemen, tepsifogó vastagkesztyűben melegítettem a kukim, ez mit jelent? Lesz egy kiskutyám? Pénz áll a házhoz? Oly izgalmas az alomfejtés!
@stakeholder Manyecs: hát igen.
@tregards: nem mint közhely, de írom: van, aki a mentalitások különbözősége miatt megy más országba, de legalábbis dobogós érvként ott van. Meg tudom érteni. A másik megoldás, hogy kivonulsz a társadalomból és ott nem ér semmi karcolódás.
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 12:13:49
@stakeholder Manyecs: elképzeltem egy élő várpiramist lovakboll!
Átlagfizetésből nyaralni eleve nem egyszerű matek. Miközben összespúrkodod egy-két hét árát a magyar tengernél, még az iskolai takarékbélyegek keserű hátoldalának felnyalogatása is édes emlékként dereng fel előtted. Hiába no, a jól megérdemelt pihenés - mint oly sok (szinte minden) más is -…..
esszentiále parókiakomédia 2017.06.07 11:00:07
@hillman.: a kútúrátság: azért vannak társadalmi egyezmények... Alapelvként elég szem előtt tartani a "zavarok-e másokat?" gondolatot. A kiírást meg te sem gondolod komolyan, ki csinál antireklámot magának? Kifejezett kutya- és neveletlen korcsgyerek-barát helyeket meg biztos létre lehet hozni, de ahhoz, hogy megtérüljön és a célcsoportból kifejlődjön egy törzsvendég-gárda, ahhoz minimum metropoliszban kell lennie annak a restauranténak.
@wkker: illetve számukra nem ugatós, megszokták, meg ugye a saját gyerek/állat szara soha nem büdös, vagy kevésbé, idegen számára meg ugyanaz a dózis már nagy, meg ami még fontos, talán a legfontosabb, hogy a másik kutyájára soha nincs ráhatásod, így teljesen más a szinezet. A gazdi el tudja csitítani - ha akarná persze - 1 szóval, te nem. Ez a nem mindegy.

"És ne kelljen nekem egy idegen ember szakértelmében és egy idegen állatban megbíznom."
Ez rohadtul igaz. Azonban eddig nem látnak el az emberek, egyszerű ösztönlények, mert csak az orrukig.