Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őszinte Tini

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában elgondolkodtam azon, hogy lehet kéne egy elég erős név váltás… Hiszen hamarosan 20 éves leszek és nem maradhatok mindig tini, elvégre, ha nagyon szigorúan vesszük már most sem vagyok az, ez a gondolat egy cseppet aggaszt és most kezdek rádöbbenni és meg is tapasztalni, hogy közel sem…..
Na hol is kezdjem az egészet? Mostanában nem vagyok annyira a toppon....és az igazat megvallva nem tudnék egy konkrét okot mondani, hogy miért is nem vagyok annyira a helyzet magaslatán. Van nagyon sok tényező ami kikészít, de ha néhányat fel kéne sorolnom, akkor tuti, hogy éles helyet foglalna el,…..
Sziasztok, itt egy kis Őszinte Tini bejelentkezés. Nagyon régen írtam már tudom, ami azért volt mert nagyon sok a tanulnivaló így az utolsó évben, és ezer, meg egy százalékkal koncentrálok az érettségi tantárgyakra, és így egy kicsit nehezebben tudtam megoldani azt, hogy írjak. De most itt vagyok,…..
Egy őszinte tini élete A hugicák 2020.09.19 22:08:07
Én olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy van egy húgom, akivel nagyon jó a kapcsolatom. De ez természetesen nem azt jelenti, hogy nincsenek néha konfliktusok. :D Sőt, néha a világból is ki tud kergetni a flegmaságával, vagy egyéb „cukker” dolgaival. Természetese mi is szoktunk veszekedni, meg…..
A legőszintébben, én most nagyon be vagyok parázva az emelt érettségik miatt…már most izgulok. Nagyon félek attól, hogy nem vagyok elég okos ahhoz, hogy teljesítsem a magamnak kitűzött céljaimat. Ma találkoztam az új történelem tanárommal is, és őszintén, én még sohasem féltem ennyire egy tanártól…..
Igen, igen… vége a nyári szünetnek és megyünk vissza a megszokott mindennapok világába. Van, aki várja és van, aki a háta közepére sem kívánja ezt az egész iskola dolgot. Én, lehet furcsa, de várom ezt az évet, bár ugyanakkor tartok is tőle kicsit mert olyan megpróbáltatásokkal kell megküzdenem,…..
Ez egy igen egyszerű kérdés, egy eléggé bonyolult válasszal. A legtöbben ugyebár erre rávágnák, hogy „IGEN”. Ez lenne a normális, de én mégis inkább azt válaszolom, hogy „Végülis vannak, de ez bonyolult…” Szóval amiért ez az egyszerű kis válasz ilyen egészen bonyolult lesz, annak az oka az, hogy…..
Én mióta megtanultam írni, azóta vezetek naplót, minden nagy eseményt, vagy napi történetet leírok. Meg se tudom számolni, hogy mennyi füzetet irkáltam már tele. (És nem csak azért nem tudom számontartani, mert diszkalkuliás vagyok :D). Nekem az, hogy írhatok, olya mentsvár, mint például másoknak a…..
Már volt „szerencsém” találkozni ilyen gyermekekkel, és valahol sajnálom őket. Nem biztos, hogy jó lesz nekik a jövőben az, hogy most mindent elintéznek nekik a szüleik. Így semmiért nem kell megküzdeniük… ami majd a későbbiekben elég nagy problémákat okozhat, mert nem biztos, hogy majd egyedül is…..
Az én első születésnapomon amikor elváltak a szüleim, volt egy utolsó húzása az apámnak. Az volt az egyik olyan tette, ami megpecsételte a kettőnk kapcsolatát, a jövőre nézve… Éppen a 14. születésnapomat ünnepeltük és apukám reggel felhívott, hogy délben érkezik és felköszönt. (akkor már a szüleim…..
Mindenki azt hinné, hogy mekkora ötlet lesz az, ha együtt nyaralunk a barátokkal. Akikkel amúgy nagyon jól kijövünk, a hétköznapokban, igaz? Erre nekem az a válaszom, hogy attól függ… Ugyanis most megtapasztaltam két féle lehetőséget is egyszerre. Az egyik oldalt, amikor igenis, nagyon jól…..
Nálam erre a válasz egyértelmű, adni. Nagyon nem szeretek ajándékot kapni, és sajnos nagyon rosszul is reagálok amikor kapok valamit. Viszont, ha adhatok valakinek, ajándékot nagyon boldoggá tud tenni. Ahogyan, az előbb írtam, rosszul tudok arra reagálni, ha kapok valamit, vagy ha meglepnek…..
Biztos mindenkinek, ismerős az a mondat, hogy „*ebben* és *ebben* tiszta anyja”, vagy „*ebben* nagyon az apjára ütött”. Ami legalább egyszer biztos elhangzik minden családban. Nálunk is így van ez, csak egy kis csavarral… az elvált szülők módra. Amikor, már szinte egy verseny lesz, hogy kire…..
Szerintem egyszer az életben mindenkinek van, volt, vagy lesz olyan barátja, vagy olyan baráti köre, ahol kihasználják, vagy csak érzi, hogy annyira nem fogadják be. Nekem is sajnos voltak olyan barátaim, akikről azt hittem, hogy a barátaim, és nagyon szerettem volna, hogy a barátaim legyenek ezért…..
Nagyon nagy hatással lehet az ember életére az, hogy miként bántak vele az osztálytársai az általánosban… Én már elvégeztem az általános iskolát és most gimis vagyok, ezért is tudom megírni, hogyan is éltem meg az általános suli buktatóit. Ebben az esetben is tudom, hogy nem én leszek az egyetlen,…..
Mielött a cím miatt tévedésbe esne bárki is, leszögezném, hogy én nem menekülök a problémáim elől... Csak éppenséggel néha jó tud az is lenni, hogy egy hétre elutazol mondjuk nyaralni, olyanokkal akiket szeretsz, és akikkel jó a hangulat. Egy kicsit ki tudsz szakadni ,a mindennapi megszokott…..
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen akinek elváltak a szülei.... És nyilvá azzal sem vagyok egyedűl hogy valaki vagy az anyukájával, vagy az apukájával nem jön ki jól.Nálam az apukámmal, és a családjával szoktak nézeteltéréseink lenni...Na és akkor el is érkeztünk a furcsa családi…..
Sziasztok! Most jelentkezem be elsőnek mint az "Őszinte Tini".Igen, van véleményem a világról,és a körülöttem történő dolgokról, amiket mostantól meg fogok osztani másokkal is. Nyilván az én gondolataim és tapasztalataim sem hibátlanok, és abban is biztos vagyok,hogy nagyon sokszor nincsen…..