Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsanna_86

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Bigyóblog And the winner is... 2010.03.09 09:51:00
Véget ért az EzPontAz kütyübolttal szervezett közös játékunk, kisorsoltuk a nyerteseket. Összesen 97-en játszottatok és remek vicces mondatokat küldtetek be. De nem akarom húzni az időt, kisorsoltuk a díjakat:A Pánik gombot domiNick nyerte.Az Országúti lelkeket Equinoxe nyerte.A…..
Zsanna_86 2010.03.09 11:48:11
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
ROFL-net Meglepetéééés 2010.02.13 21:25:05
Ez a Valentin napi sablon annyira borzalmas és giccses, muszáj volt kipróbálnom :DRemélem nem pártol el senki, hétfőre helyreáll a rend és visszatér az az uncsi zöldes :P..
Minden fontos részlet a videóban  Az antikiller filmrészleteket itt töltsd le (150 MB) 10 percnyi nyersanyag Az oldal alján lehet letölteni  Helyenként túlterhelt az oldal. Próbáld később újra. Vagy itt  És itt Legfontosabb infók: Youtube…..
Zoly mesélte, hogy tegnap volt valami szépségverseny (World Cyber Girls) ahol kérdezgettek a nőktől és az egyik arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc játéka azt mondta (egy másik mellett), hogy Mesterlövész :PÁllítólag nagyot hördült a tömeg. Ezt látta még valaki? Ha a hölgy…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Már érkeztek képek szép számmal, közte már igen sok az olyan, ami tényleg jó motívum volna. Nehéz lesz dönteni, az már most biztos.Kommentek között "eddiep" következőt írta, ami hasznos lehet mindenkinek: Eloszor is, ha tenyleg jo minosegu polokat akartok letrehozni,…..
No mindenki, december óta várni kellett, de most újra itt van. Ahogy eddig legtöbbször, kreatívnak kell lennetek! Ez a nyereményjáték a már többször említett, tervezési fázisban lévő RPCJS pólókkal kapcsolatos. Már van pár saját tervezésű pólóm, de tudom, hogy ti…..
Zsanna_86 2009.09.08 09:47:44
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.10 11:06:19
Úgy néz ki, sikerült megtalálnom az új alanyt, amely magyar játék és egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik... Ilyet sem láttam még. Úgy kb egy hónap múlva lesz majd egy új nyereményjáték, ahol a kreatív emberekre számítok. Valamint később lesz majd egy másik is, oda is…..
Zsanna_86 2009.08.13 09:50:21
Határozatlan ideig sikerült egy partnert szereznem erre a blogra, nevezetesen a Skinzone.hu-t. Jobboldalt jelenik meg a bannere minden második oldallátogatásnál.Laptopodat tudod kinézetre feltuningolni, úgyhogy akit érdekel, vagy szeretett volna ilyet eleve, ajánlom a linket.A…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Zsanna_86 2009.04.22 11:21:21
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Zsanna_86 2009.04.21 13:55:22
Mielőtt a videós beadványok nyertesít kihírdetném, köszönöm mindenkinek a részvételt!Jött vagy 3 tucat videó, közte igen sok ötletes beadvány. Érdekes, hogy a megvalósítások meglehetősen különbözőek voltak. Van aki harci hörcsögként adta elő, voltak akik párosan…..
Ezek jöttek még: Golden Axe (Zsanna & Rattata)Diablo 2 (kovacs5630)Super Mario 2 (Lurzt)Bomberman (Alkatraz)Mario (KGery) *hangerőt fel*Aknakereső (Bendi)Final Fantasy VIII (Ateszmetál)Word of Warcraft (Kanga)F.E.A.R. (peethy)World of Warcraft (Szabóbence)Counter Strike (exodus)Prince…..
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..