Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ROLEX LACI megvéd minket a gazdagoktól

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hallod, állj fel és takarodjál innen, a kezed-lábad eltöröm, te faszfej!"..
ROLEX LACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.07.07 12:47:01
@hidroponi: Nem, ez egy pillanatig sem jutott eszebe, mert 8. eve ebben az orszagban minden arrol szol, es kizarolag azert tortenik, hogy megbuktasak az orbanrezsimet.
Es nem is hiszem el, hogy barmelyik libbantnak ezenkivul volna mas celja az eleteben, mint Sorost szolgalni, es megbuktatni a nemzeti kormanyt.
Sokáig gondolkodtam, mit lehetne írni a Pride hetére, és bevallom, mindent elcsépeltnek vagy túlzónak találtam. Már mindent leírtak a témában, és sokan, sok helyen vitatkoztak a melegfelvonulás létjogosultságáról, valamint arról is, hogy kellenek-e kordonok vagy sem. Most csak annyit szeretnék, hogy…..
Áder János jogvégzett ember, az ELTE-n diplomázott, ügyvédi szakvizsgával rendelkezik, sőt az MTA-n végzett munkája során a törvényalkotói munkát kutatta. Ahogy az alaptörvényben is olvashatjuk "őrködik az államszervezet demokratikus működése felett". Most, hogy ezt tudjuk, felmerül a kérdés, hogy…..
A szovjet metrószerelvények nem sokban különböznek az orosz metrószerelvényektől. Talán annyit el lehet mondani az előbbiek védelmében, hogy évtizedekig megbízhatóan tették a dolgukat, ám felújított változataik talán még veszélyesebbek az utazókara, mint a rozsdás matuzsálemek. Valahogy mindig az…..
Most már az ajtót kellett feszegetni. Legutóbb az ajtók a másik oldalon nyíltak ki, mint ahol az utasok várták. Még jó, hogy nem zuhant ki senki a sínekre. Napi félmillió utas életével szórakozik Orbán és Tarlós. Ha ők elfordulnak a Fidesztől, Orbán az egész választást elbukhatja. Itt a Kávézóban…..
Elbúcsúzhatunk Magyarország - állítólagos - politikai stabilitásától, bárki is nyeri a 2018-as választásokat. Az ősszel élesbe forduló kampányba belepusztul a jelenlegi politikai elit...
ROLEX LACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.06.15 17:02:42
@jolka40: " Kádár is 30 évig volt hatalmon, és a nép szép csendben (néha morgolódva) elvolt. Így igaz."

Nyilvan az, hogy a libsik altal szeretett voroshadsereg itt allomasozott 40 evig, egy picit sem befolyasolta az embereket.
1. Mit ír elő a civiltörvény? A ma elfogadott törvény azoknak a szervezeteknek ír elő kötelezettséget, amelyek évente legalább 7,2 millió forintot kapnak külföldről. Az ilyen szervezeteknek három kötelezettségük lesz: Be kell jelenteniük a bíróságnak azt, hogy külföldről támogatott szervezetté…..
A zuglói polgármester a törpepártok összefogását sürgeti...
ROLEX LACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.06.10 18:58:28
@EU zászlót mindenhova!: "Komolyan, ezek a libsi elmélkedések kb. olyanok, mint , amikor Hitler a Bunker c. filmben nem létező hadosztályokat tologat az asztalon, és a végső győzelemről papol.. "

Jo hasonlat, tetszik. Es a vege is hasonlo lesz, gigantikus bukas. Egni fognak mint a Reichstag. :)
Közel 600 milliárd forintnyi közbeszerzés ment az Orbán-közeli oligarcháknak öt év alatt: a felcsúti fociklub tovább gyarapodik, Paks reklám- és médiaköltései kormányközelbe kerülnek, a letelepedési kötvényen pedig csak Magyarország bukott, mindenki más nyert. Németh…..