Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györgyi Francsicsné Nagy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Györgyi Francsicsné Nagy 2019.03.11 20:48:13
@bElannaTorres: Vegyék el a tiédet te homár!
Az Átlátszó riportja nyomán mi is megírtuk, milyen változásokat léptetett életbe a Hír TV új vezetősége, már túl azon persze, hogy a vezetőváltás pillanatától kezdve újra szigorúan tilos gecinek gondolni Orbán Viktort, sőt, ami azt illeti, kötelező úgy tenni, mintha senki sem lenne kevésbé geci nála…..
Györgyi Francsicsné Nagy 2018.08.08 16:42:24
@totopad: Igaz,igaz ,mintha csak magam mondtam volna Ványadt Ványadtovics Vinyov.
Úgy tombol a Fidesz-Izrael barátság, hogy a kormánypropaganda vezérpublicistája antiszemita tréfával kénytelen kedveskedni az olvasóinak. ..
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
Györgyi Francsicsné Nagy 2018.03.23 19:09:36
@Marty Mcfly: Igaz,igaz Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov,mintha magam mondtam volna.
Soknak nem nevezhető 10 dollárért (2500 forintért) vásárolt egy régi fotó egy férfi az eBayen. A fényképről kiderült, hogy akár 2,8 millió dollárt (700 millió forintot) is érhet...
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Györgyi Francsicsné Nagy 2018.02.26 13:55:48
@Behajtó70: Más baj nincs,csak az ,hogy lopnak,csalnak ,hazudnak a nap 24 órájában.Nem elég?Ezekhez képest a Camorra,elsőáldozó kisfiuk gyülekezete.
Györgyi Francsicsné Nagy 2018.02.26 13:58:57
@Homo fideszbirkusz: Bár a próféta szólna belőled!
Beismerem, hogy mi Magyarországon nem a legolcsóbbat választottuk az élelmiszerekből, ha találtunk jobb minőségűt, ami még megfizethető volt, így most nem sokkal több a heti kiadásunk, mint Mo-on volt. Persze csak azért nem vettem biot, mert az volt ráírva, főleg mivel Magyarországon a bio cuccok…..
Már idegesek a balatoni vállalkozók. Sok  étteremben már most sokat kiabálnak a nyári munkára szerződött alkalmazottakkal. Pedig a szezon még el sem kezdődött. A vendéglátóiparban, turizmusban eluralkodott pánikra az ad okot, hogy nincs elég szakképzett ember, mert a többség külföldön dolgozik. A…..