Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalmen

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A repülőgépek vészkijárata melletti üléseken 18 éves kor alatti utas nem ülhet, ez minden gépen így van. De tegyük fel, hogy erre nem gondolsz, amikor online megveszed a jegyeket. És? Majd a rendszer úgyis szól, ha valami nem stimmel, igaz? Na, a kiwi.hu rendszere nem, bár születési dátummal kellett…..
Kalmen 2019.08.21 10:20:19
Az alábbi történetben olvasónk is elismeri, hogy fia hibázott: nem ellenőrizte a benzinkúton váltott megyematricáit, és az is értjük, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató a mi érdekünkből és azért van, hogy behajtsa mindenkin az autópálya használati díjat, mégis nehéz nem úgy értelmezni a…..
A  fenti képen Európa első hegyi vasútja, az 1848 és 54 között épült semmeringi vasút egy szakasza látható. Az elképesztő helyeken haladó pályát már építésekor is tájépítészeti objektumnak tekintették, vagyis fontos szempont volt, hogy a műszaki alkotás harmonikusan illeszkedjen természeti…..
Kalmen 2019.02.01 23:28:10
@movhu: én elképzelhetőnek tartom, hogy csak utólag került oda ez a szöveg, a panaszok után.
Aki kötött már életében biztosítást, annak tutira van biztosítós sztorija is azzal a konklúzióval, hogy "csak addig vagy fontos, amíg megkötöd, aztán fizetsz évekig, és ha beüt a menkű, csak a kibúvókat keresik." Mindez a másik oldalról úgy néz ki, hogy "a biztosító nem jótékonysági szervezet, hanem…..
Kalmen 2019.01.26 20:46:06
@Dezsike: ismerős sztori. kollégám 2 évente földhöz vágja a Honorját és lecseréli az új típusra, mert 2 évvel később nem tudják ugyan arra kicserélni, mivel kifut.
Amúgy nem tudom, hogy megéri-e, mert nem vágom mennyi a biztosításának a havi díja + önrész is van cserekor.
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..
Az nem újdonság, hogy léteznek mindeféle cégek, melyek trükkökkel, apróbetűs vagy nem egészen pontosan kifejtett információkkal próbálkoznak rásózni és a nyakán is hagyni valamit az embernek, hiszen írtó sokat ütünk a Homáron ilyen miatt párkereső oldaltól kezdve telefonkönyves cégig mindenféle…..
Kalmen 2018.09.06 20:44:57
@Watt25: ahhoz, hogy bármit érjen a telefonhívás, ugye tudod, hogy tájékoztatnod kell arról a másik felet, hogy rögzíted a beszélgetést? Ha a beszélgetés 25. percében mondod, hogy rögzíted, akkor csak onnantól számítva használható fel, tehát meg kell vágnod, mielőtt panaszt tennél bármelyik felügyeleti szervnél. Ebben az esetben érdemes kikérni a cég által rögzített beszélgetést.
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
Krisztián rendelt egy Gillette pengecsomagot, és levele szerint kapott egy wannabe Gillette-et.  Nem örült. Nem győzzük elégszer mondani, hogy a neten mindenfélét árulnak mindenféle helyeken. Ami a webshopok szerencséje, az a mienk is: könnyedén szerezhetünk információkat boltokról, termékekről,…..
György nyilván ironizál, amikor a 2 kalóriát tartalmazó Sprite-tól félti az alakját, de tuti nem csak benne merült fel, hogy hogy lehet kalória abban, ami mentes.  Tisztelt Tékozló Homár! A csatolt képeken szereplő üdítőt egy gyorsétteremben kaptam (tudom, sikeres ember nem lehetek, hogy ilyen…..
Kalmen 2018.01.04 22:58:27
@fakkjú: ha iszok egy ilyen üdítőt társaságban, akkor esetleg bedobom, hogy "némá, kalóriamentes, de mégis van benne kalória", talán még ki is posztolom a nem létező mémgyáram facebook oldalán, de azért a homárba nem küldöm be cikknek...
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
Kalmen 2017.11.20 19:16:42
@Baluci: szerintem úgy jön ki, hogy több száma volt a vodánál. Írta is, hogy az egész családot belevitte a buliba.
Kalmen 2017.11.20 19:28:47
@milyen nőazilyen: Hát nem. Jelenleg nekik vannak a legrosszabb ajánlataik alacsony árkategóriában (3-4 ezer ft), főleg, ha készüléket akarsz venni. Azon gondolkozom, hogy a sokat szidott T-re váltok, vagy a Telenornál egy korlátlan mobilnetes csomag... Most hogy lehet otthoni oldal mellé is mobilkészüléket venni a Telekomnál, olcsóbban, mint mobil előfizu mellé, igazából bárhova mehetek. Csak a korlátlan net nekem sok, plusz a Telenorban egyszer már csalódtam, így lehet a T mellett kötök ki.
Ha az ember 150 ezer forintot feccöl egy hűtőbe, egy csudaszép és csudajó éléskamrát lát maga előtt, nem pedig egy batár elektromos hulladékot a gyárból. De, ha már úgy esett, hogy az üvegtartó polc bekerült, de a freon kimaradt, joggal reméli, hogy a gyártó extra gyorsan…..
Kalmen 2017.11.03 23:44:30
@Tehetséges ugandai buzi: nekem már egyre kevesebb undorom van kitenni ételt az erkélyre, mert tele van büdi bogárral a környék. Heti 3-4 db-ot összeszedek a lakásban. Az erkélyen így mennyi lehet? Persze, ha a hűtő nem lenne jó, vagy ha annyi kaja van, hogy nem fér a hűtőbe, akkor fedő+folpack kombó rá és kiteszem, de ne lássam, hogy bogár mászkál rajta.
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Egy haláleset rengeteg gyakorlatias elintéznivalóval jár, ami komoly terher ró az érzelmileg amúgy is megviselt családra. Ha ilyenkor nem jön össze vaami, az különösen fájdalmas. Telekom - kell az ügyfél ha halott is Kedves Hilda! Nem az összeg nagysága, hanem a hozzáállás…..