Regisztráció Blogot indítok
Adatok
letepem

0 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
A Juventus idei szezonja számos nehézséget tartogat a csapat számára, a klub jogi ügyein túl Paul Pogba kapcsán is inkább a negatív hírekről számolnak be a lapok. A La Gazzetta dello Sport mai kiadásában beszámolt Paul Pogba helyzetéről, aki eddig 37 tétmeccsből 34-et kihagyni kényszerült, és…..
letepem 2023.03.14 20:08:58
@Kukszi: a vicc az, hogy nekik még a klub állja ezeket a kiadásokat is, mert szokott lenni a háznál...
Rendkívül nehéz napok után fogadta a Juventus az Atalantát a Serie A 19.fordulójában. A bomba formában érkező La Dea együttesét négy mérkőzés óta nem tudta legyőzni hazai pályán a Massimiliano Allegri által vezetett fekete-fehér csapat, így volt mit törleszteni Gasperiniék felé, melyet csak tetézett…..
letepem 2023.01.23 19:22:54
@dobor norbert: A feltétel nélküli szurkolásnak is :)
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
A Juventus a bajnokságban szorgosan gyűjti a pontokat, hiszen a Benfica elleni vereség után a Leccét is sikerült legyőznie Massimiliano Allegri csapatának, s november elején elérkeztünk a BL-csoportkör utolsó fordulójához. A Juventus már hiába álmodozik a csoport első két helyének valamelyikéről, a…..
A Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann a minap meglehetősen érdekes gondolatokat fogalmazott meg a német együttes Manchester City elleni meccsét követő sajtótájékoztatón, melynek keretein belül arról beszélt, hogy a Bőrnadrágosok új szerzeménye, a Juventustól 67+10 millió euró fejében…..
letepem 2022.07.26 20:32:17
@JuventusFanatikus: Pontosan 5*4*3*2*1-et :D
letepem 2022.07.26 20:33:11
@letepem: persze ha mindenki játszik és higu is lehet visszavont csatár pl
A Juventust hét év után idén nyáron elhagyó, a múlt héten pedig hivatalosan is az AS Roma kötelékébe szerződő Paulo Dybala a minap megtartotta bemutatósajtótájékoztatóját a Farkasok játékosaként, melynek keretein belül az ilyenkor kötelező panelek mellett szót ejtett az Öreg Hölgytől való…..
Mi a közös a 2010/11-es szezonban és az ideiben? Több, mint azt gondolnánk. Kezdetnek az, hogy mindhárom sorozatot ugyanazon csapatok nyerték, azaz a Milan lett a bajnok, az Inter pedig a Supercoppát és a Coppa Italiát húzta be, míg a Juventus trófea nélkül maradt. Továbbá ekkor történt az, hogy a…..
letepem 2022.05.26 19:36:56
Köszönjük a véleménycikket! Én továbbra is tartom, hogy Cr sok levegő szívott el ettől a csapattól, sajnos Dybala is ennek lett szvsz az áldozata.

Gondoljunk bele abba, ott van egy nagy testvér, aki mindig jobban teljesít, mindig jobban keres... már csak a tapasztalataiból, korából fakadóan és még a piszkos melót is helyette kell végezned (védekezés). Erre egyszer csak gondol egyet és lelép. Ott állsz na jó most én jövök megmutatom, hogy megy ez nekem is ... megy is egy ideig majd jön egy hullámvölgy, sérülés. Frusztrált vagy mert tudod, hogy jól is tud menni. Ördögi kör következik.

Allegri NE takarodj!
Vannak húzó emberei, majd ezek az emberek kiesnek. Géza, dibcsi 6-8, illetve 2 hónapra kidőlt. Mid marad ? Marad egy szarrá járatott Pumuklid. Morál nulla sajnos, és aki van az sem képes kombinatív játékra: Arthur egy jó vkp, Rabiotban van fantázia legalább, de futás, szerelésen kívül jelenleg másra alkalmatlan. Marad egy Locatellid, aki sajnos nem az a fecske. Jó-jó, de MÉG nem klasszis. Van egy nem-center spanyolod és traktoros srácod. Mekiboy lesérül pedig épp kezdett Locatelli helyett felemelkedni. Célfutball kell. KELL.

Azon felvetésre reagálva, hogy időközben kapsz egy kiváló centert nem változtat semmin,tekintve, hogy a középpályád üres és a BL hely megszerzése miatt még eredménykényszered is.

Szóval most kell hangosan Allegri maradását az éterbe kiabálni. Legalább nem lesz toxikus a légkör a blog(ok)on sem. Amúgyis kit neveznétek ki 7 millióért ? Egy Zidane-t, akinek az eredményei nem biztos, hogy edzői kvalitásaiból fakadnak ? Emellett pedig még a fizuja is CR szintű megterhelést jelentene.

Allegri maradjon csak, ha már a fejeseink így döntöttek. A jövő szezonban hasonló teljesítmény mellett már kezdődhet a károgás szvsz.

Forza Juve!
letepem 2022.05.27 09:27:09
@rockitbaby: Nem szórakozom, csupán kifejtettem a saját véleményen! :)

Egyet is értek Veled, illetve nem is. Én így látom, végigszenvedve az utóbbi három évet. Három év elment különösebb, élvezhető játék és eredmény nélkül. Én inkább most a nagyfokú változás ellen léptem fel. Az edző adja az alapot és ezt az utóbbi években sikerült évről-évre megbolygatni.

Allegri jó edző volt és az mai napig is. Meglátjuk mit hoz a jövő az biztos nem ártana egy kis kontinuitás a csapat életében és, ha tetszik, ha nem, ez most Allegri.
A Fiorentina az elmúlt években több kulcsjátékost is kénytelen volt eladni egyik ősi riválisának, a Juventusnak, Federico Chiesa és Dušan Vlahović klubváltása pedig nem múlt el nyomtalanul, sokszor nyilatkoznak a firenzei klub képviselői némi sértődöttséggel a két játékos viharos, ám a klub…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
letepem 2022.05.20 18:45:36
@venember83: Mekifiút nem bántanám, és Rabiot is tud, ha éppen nem babázik muter mellett. A tavasza elég jó volt a franciának, én személy szerint Locatellitől várok sokkal többet.
letepem 2022.05.21 16:21:24
@JeetTrader: nem érdekli, ha kicsit drágább a nyaralás, ugye kevesebb marad a kasszájában pár milliárddal :))
A Juventus keretére komoly átalakítás vár, s az új igazolások mellett a klub vezetősége szeretne megválni azoktól a játékosoktól, akik az elmúlt időszakban nem igazolták, hogy helyük lehet a jövő szezon csapatában. Ennek szellemében a klub nem kínált új szerződést Paulo Dybalának, azonban a…..
letepem 2022.05.19 19:53:47
@MdewC: nem Berna a legnagyobb fék a keretben szerintem, ha játszik több mont 3 meccset egyhuzamban hozza bármelyik kp-unk szintjét sőt. Sajnálom a srácot, mert tud ő ha akar és tudom, tudom, tudom Athletico elleni küzdelme miatt nem fogják itt tartani, de én azóta is mellette állok. Kevesebbért is tartottak meg, igazoltak le játékosokat...
A tegnapi, Lazio elleni döntetlennel búcsúzott el a hazai közönségtől Giorgio Chiellini és Paulo Dybala is, és ahogy az lenni szokott, a szurkolók és a klub is készült erre a szomorú eseményre. Mindkettejük sajátos és jellegzetes módon élte meg ezt a napot, míg Chiellini a tőle megszokott hatalmas…..
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
letepem 2022.05.11 22:42:13
letepem 2022.05.11 22:44:50
Az ismert, s sokak által az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb átigazolási forrásnak tartott olasz szakíró, Fabrizio Romano tegnap közzétett friss híreiben két, a Juventusszal kapcsolatban eddig meglehetősen sokat emlegetett játékos, Paul Pogba, valamint Emerson Palmieri tekintetében is új híreket…..
letepem 2022.05.08 10:38:59
Nicolò Schira értesülései szerint a Juventusnak továbbra sem sikerült megegyeznie Federico Bernardeschivel a szerződéshosszabbítása kapcsán, így nyáron a játékos ingyen távozhat. Az olasz válogatott játékost az ügynöke beajánlotta a Laziónak, és a futballista jó kapcsolatot ápol Maurizio Sarrival,…..
letepem 2022.04.14 19:35:40
@Gabueroo: amikor védett jobban nézett ki a csapat hátul szerintem... olaszosan irányított, üvöltött, pacsizott. Nem tudom hogy vagytok vele, de Szczesny sterilitása után jó volt nézni.
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
Mint az ismeretes, biztossá vált, hogy a Juventus kapitányhelyettese, a csapat tízese, Paulo Dybala nem hosszabbítja meg szerződését az olasz rekordbajnokkal, melyet a klub vezérigazgatója, Maurizio Arrivabene több ízben is megerősített. Ez azt jelenti, hogy a La Joya becenévre hallgató futballista…..
A Juventus folytatja küzdelmét az olasz bajnokság első négy helyének valamelyikéért, s a zebramezes csapat szombaton kora este az Empoli otthonába látogat a győzelemért és a három pontért. Massimiliano Allegri keretéből számos játékos hiányzik sérülés miatt, így Giorgio Chiellini, Federico Chiesa,…..
letepem 2022.02.26 19:12:34
@Juvebest: szerintem a kommentátorunk félreérthetően fogalmazott. Nem többet szeretne, mint most, hanem többet, mint kínálnak az új szerződésében.
A Juventus egykori középpályása, Alessio Tacchinardi a minap hosszabb nyilatkozatot adott az olasz sportmédiának, melynek keretein belül megkísérelte átfogóbban értékelni a Bianconeri jelenlegi helyzetét, kitérve Paulo Dybala aktuális formájára, Dušan Vlahović képességeire, a Villarreal elleni…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
letepem 2022.01.30 10:56:51
@letepem:
Kuluban én még látom az X-et :( vannak klasszis megoldásai: 16-os környékén húzott már parádés megoldásokat.
Benta pedig egy kis kedvencem volt, amikor jó szezonja volt, akkor alap kezdő lehetett volna bárhol, erre kapunk érte 20 millát. Egy dolgot hiányolok csak Bentából, nem elég bátor...
A Juventus ma este bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a nyolcaddöntőben a Sampdoria együttese látogat Torinóba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, a győztes a negyeddöntőben a Sassuolo-Cagliari párharc továbbjutóval találkozik majd. A Juventus keretéből sérülés miatt Federico Chiesa,…..
Az előző szezon kupagyőztese, a Juventus, valamint a bajnoki cím védőjeként az Inter együttese csapnak össze szerda este az Olasz Szuperkupa fináléjában, melynek helyszíne a milánóiak otthona, a San Siro lesz. Massimiliano Allegri keretéből hiányzik majd az AS Roma elleni bajnoki mérkőzésen súlyos…..
A Juventus előtt adott a lehetőség, hogy győzelemmel és három ponttal búcsúztassa az óévet, s az így nyert lendülettel készülhessen a kemény ütközetekkel közelgő januárra, hiszen ma este a kiesőzónából egyelőre szabadulni nem tudó Cagliari csapata látogat Torinóba. Massimiliano Allegri pontosan…..