Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HABONYKOMMANDÓ.

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finn soros elnökség nem kegyelmez...
HABONYKOMMANDÓ. 2019.06.13 02:08:00
@morph on deer: tájékoztatlak lipsikém, hogy RETTENTŐEN élvezzük a nyűszítéseteket hallgatni. Élvezzük, hogy a hazaáruló libbantak ennyire szenvednek Orbánék alatt.
PUSZTULJATOK !!!!!!
Az első, gödöllői bírósági tárgyalás után ma Budapesten is sor került az első olyan bírósági ítéletekre, amelyeket a közterületi hajléktalanság hatósági üldözéséről szóló új, október 15-én hatályba lépett szabályozás alapján hoztak. A bíróság mindkét esetben megállapította a szabálysértést, és…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.10.21 16:50:18
@élhetetlen: Igen Orbanek ezt is megoldottak, nem csak pofaztak rola mint a lipsik. Mit erdekel az engem, hogy kutyakajat csinaltak beloluk, vagy a dunaba lottek, a lenyeg hogy nem szarjak ossze koztereket.
Ezt kérdezte nick papagiorgo tegnap az Index digitális fórumán. A „feccölni” kifejezést ő használta, és a semmittevést az ellenzék „bénultságával” magyarázta. Az a benyomásom, hogy az ellenzéki médiát azért nem akarja senki sem támogatni, mert ami nincs, azt nem lehet támogatni. A média nemcsak a…..
Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. ..
Olyan hisztit vágott le Orbán Viktor a Sargentini-jelentés elfogadása után, ami lényegében elvette az esélyét annak, hogy pártja a néppárti frakció tagja maradjon. Úgy viselkedik, mint egy sértett férj a válás után, aki kígyót-békát kiált egykori házastársára, ezzel téve lehetetlenné, hogy az…..
• A migránsválság az egész EU-t veszélyezteti, arra pedig rámehet a jelenlegi világrend és a következmények tragikusak lehetnek • Vége az európai jobboldalnak, ha nem akadályozza meg saját orbanizálódását - figyelmeztet a konzervatív The Times • A magyar politikai rendszernek immanens része a…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.08.10 22:16:30
@morph on deer: Igazabol leszarjuk, hogy a hozzad hasonlo elmebeteg sorosberencek hogy erzik magukat.
15 millio Magyar ember buszke az orszagara, buszke a miniszterelnokere. BUSZKE arra , hogy megint mi vedtuk meg Europat. BUSZKE Orban Viktor nemzetkozi szereplesere, helytalasara.
Választás 2018: Hódmezővásárhely és Pécs - párhuzamosságok A figyelem középpontjában a hódmezővásárhelyi diadal vagy vereség áll – kinek így, kinek úgy.Politológus, újságíró, választópolgár egyaránt a tanulságokat kutatja.Az ellenzéki érzelmű megközelítés legáltalánosabb következtetése: ha…..
Aláírást gyűjt a Fidesz. Nem meglepő, hiszen az egész ország aláírásgyűjtő lázban ég, mindenhol ajánlásokat gyűjtenek, még egy hétig. Amit a Fidesz tesz, az azonban más. A Fidesz ugyanis már az ajánlásgyűjtés első napján – prezentálva, hogy mekkora erő is áll mögöttük – leadták a jelöléshez…..
Kiszivárgott az Európai Unió Csalásügyi Hivatalának (OLAF) jelentése a Tiborcz-féle LED-világítási projektről. Az derült ki, hogy lophattak, nem is keveset. Ráadásul szervezetten. Azt már mi tesszük hozzá: kizárt, hogy erről az após, Orbán, semmi nem tudott volna... Az Európai Unió csalás elleni…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.02.07 17:33:17
@ProsTata: "Ez mit is magyarázott meg?"

Azt magyarazza meg, hogy: KIBASZOTT ELMEBETEGEK VAGYTOK !!!
A hatalomvagy, meg szanalmas bosszuvagy amiert az orszag leszavazott beneteket elvette az eszeteket.
Annyira undoritoan szanalmassan betegek vagytok, hogy kepesek lennetek meg az orszagot ISZLAMIZALNI akaro ellenseggel is osszefogni, hogy valahogy ujra hatalomba keruljetek.
A VILAG LEGJOBB KORMANYA iranyitja az orszagot, ti meg 8 eve hazudoztok kataszrofarol, osszeomlasrol, vilagvegerol. Barmilyen aljasagra kepesek lennetek hogy ujra elfoglaljatok az orszagunkat.
A címben elhangzó állítás nem cinizmus, nincs benne semmiféle kikacsintás. E sorok írója komolyan úgy gondolja, hogy a Fidesz és annak összes kisebb-nagyobb ura vagy épp szolgája és szolgálója kőkeményen dolgozik. Ki a pénzért, ki kényszerből, ki a legfőbb jót látva lelki szeme előtt. Parlamenttől a…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.02.06 12:42:02
@Duplaxiii: En ugy tudtam, egyebbkent, hogy putyini modelt masoljuk. De le van szarva, a lenyeg, hogy az araboknak egyenlore nem sikerult elfoglalni az orszagot.
Es ez nem rajtuk mullott, mert lathattuk, a legnagyobb ellenzeki part vezetojet, amint elborult fanatistakent elteti allahhot, es hogy feleskuszik az iszlam allamra. Szoval ha az ellenzeken mulna, mar reges reg iszlam orszag lennenk.
HABONYKOMMANDÓ. 2018.02.06 19:20:26
@DrGehaeuse: A szokasos agyatlan demagog baromsagokat sorolod. Nyilvan 75 milliard, aminek a harmada se igaz, a vilag osszes problemajanak megoldasra elegendo lenne.
Es kozben nem szamolod bele, mennyibe kerulne, az orszagnak ha Soros terve szerint itt orjongene tobb millio arab. Akiket nyugati szinvonalon kene eltartanunk.
A Soros terv szerint legkevesebb 3 millio arabot kelett volna befogadnunk, es alanyi jogon mindegyiknek 80 millio forint jart volna. Vagyis 240 EZER MILLIARD forintba kerultek volna az arabok ha beengedjuk oket. A 240 EZER MILLIARD az Magyarorszag teljes 8 evnyi koltsegvetese, ennyit kellett volna MINIMUM rajuk kolteni. Plusz az altaluk elkovetett terrorcselekmenyek koltsege.
Szoval hasonlitsad mar ossze mikor jartunk volna jobban, ha 240000 MILLIARDOT koltunk el, vagy az altalatok erosen eltulzott 75 MILLIARDOT ?
Szoval 240000 Milliard vagy 75 Milliard ?????????????
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.02.06 18:49:26
@Amator: "Ha ez véletlenül így is lenne, nincs hozzá joguk ? "

Egyertelmu, hogy nincs joguk az emberek akarata ellenere iszlamizalni az orszagot SENKINEK SEM. Se a volt komcsiknak, se iskolas hulyegyerekeknek.
Vajon szükségszerű a nyelvhasználat és a nemzeti tudat összetartozása? Nem szükségszerű. Egyrészt azért nem, mert valakinek anyanyelve lehet egy nyelv anélkül, hogy kellő fokon, érzékelhető módon hozzákapcsolódna a megfelelő nemzeti tudat, amely felfogásom szerint a szokások…..
Sunday fun: a Magyar Idők - a Fidesz legfőbb propagandaújságja - főszerkesztője Mészáros Lőrinc tévéjében bizonygatta, hogy a Fidesznek soha, semmilyen baja nem volt a menekültekkel. Cikkünk megírásának pillanatában 11 migráncsozós hír szerepelt a Magyar Idők címlapján, a vezércikk is a…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.02.05 00:44:19
@siriq111: Ez nem ugy van mint a lipsiknel, hogy Soros irasba adja mi legyen a velemenyetek. Hanem siman csak jozaneszre hallgatva az igazat mondjak, mondjuk.
Altusz Kristóf nyilatkozata a Times of Malta című lapnak 2018. január 10-én mindenkit meglepett. Felháborodás, értetlenség és azóta is tartó politikai nyilatkozatháború vette kezdetét. Számtalan cikk és publicisztika jelent meg, minden politikus véleményt formált és magyarázatot várt arra, hogy…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.01.29 19:21:10
@midnightcoder2: " Ha a németek be akarnak fogadni 1.3 milliárd nyam-nyamot Afrikából 2050-ig, akkor tegyék."

Ők se tegyek, mert ha a németeket elárasztják az arabok meg a négerek, akkor csak idő kérdése, hogy kirajzanak, és elárasztják egész Europat.
NINCS JOGUK ŐNHATALMUAN ARABOKAT, NÉGEREKET HOZNI EUROPÁBA.
Diáktüntetés volt a Kossuth téren, helyesebben az Alkotmány utcában. Ott voltam, fotósként saját képekkel rendelkezem. Az Alkotmány utca teljesen tömve volt, a jelenlévők 90%-a diák volt. Valóban voltak ott idősebbek is és nyilván valóban kimentek kíváncsi politikusok, bár én egyet sem…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.01.21 11:22:31
@pepin_nymburk: Igen nekunk van 2.5 millio jol fizetett berkommentelonk.
Igy jartatok, ha ti is jol fizetetek volna oket annak idejen, akkor most nektek kommentelnenek.
A rendszerváltás utáni magyar politikatörténetben ritkán látni ekkora böszmeséget, mint amit legutóbb megengedett magának Németh Szilárd volt rezsibiztos, meg mindenféle pártököl betöltésére alkalmazott képviselő. Egy parlamenti bizottság rendes tagját nem akarja beengedni egy ülésre arra…..
HABONYKOMMANDÓ. 2018.01.17 01:57:45
@Csucsupa: Te addigra, mar reg a dunaba leszel love, ahogy a tobbi hozzad hasonlo mocskos sorosberenc hazaarulo libsi. A valasztas masnapjan, az indexre irogato sorosberenc libsiket fogjuk elsonek dunaba loni.
A Jobbik vezetője azt mondja, hogy ő a demokrácia utolsó bástyája Magyarországon. Magyarország és Lengyelország autoriter-nacionalista, már csak látszatra demokratikus. Más vélemény szerint Orbán még nem lépte át a Rubicont, de Brüsszel a körmére koppint, ha megteszi. Mit eszik a CSU a magyar…..
A sors azt jelenti, hogy egy eseménynek jelentéssel kell bírnia, vagyis előre bejósolhatónak kell lennie. Biztosan sokan elgondolkodtunk már azon, hogy életünk történetét saját döntéseink alakítják, miközben a véletlenek elszenvedői vagyunk; vagy az élet titokzatos és a sors megállíthatatlan erői…..
  Településünk két nagyforgalmú út között fekszik. Hetekig néztem a vigyort Soros arcán, majd néhány napig a Keresztapa magyar verzióját. Agymosás. Mindkettőtől felfordult a gyomrom. Ám most megoldódni látszik a helyzet. Beindult a törvénygyár. Konkrétan: képesek szeptember 19-én elfogadni egy…..
Görbicz Tamás Öcsény hősei 2017.09.29 12:15:30
Bevallom, mérhetetlen szomorúság vett rajtam erőt, amikor erről a településről, és az ott történtekről először hallottam, egészen addig, amíg meg nem néztem a videókat*. Akkor felderengett egy kis remény. Ahogyan a panzió tulajdonos beszél, azt tanítani kellene a teológiákon. Fogalmam sincs milyen…..
A kormánypárt mindenképpen szeretné fenntartani azt a látszatot, hogy Magyarországon csak azok a dolgok történhetnek meg, melyeket a Fidesz akar. Kétségtelen, szinte minden fontos intézményt a kezükben tartanak a hatalom birtokosai, ám azért az mégis túlzásnak tűnik, hogy ide vágó titkosszolgálati…..
A nemzetállam mint társadalomszervezési modell a XIX. század elején jött létre Európában, de Nyugaton már a létrejötte pillanatában is kizárólag a modernizáció hordozójaként tekintettek rá, amely az abszolutista polgárosítási modelleknek nyújtott győztes alternatívát. Annyiban volt csak nemzeti,…..