Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unlike

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Kovak (Colin O'Donoghue) egy fiatal papnövendék, akit sajnos cserben hagyott a hite – egyre bizonytalanabb, hogy valóban a papi hivatás-e az ő útja. Elöljárója, aki nagy reménységet fűz a fiúhoz, elküldi Rómába, hogy ördögűzést tanuljon - hátha majd így visszatér a hite. Kovak vonakodva, de…..
Minden napra egy film Post Mortem 2021.01.29 19:00:00
Misztikus, szellemekkel küszködő, falusi, kosztümös. A fiatal Tomas katona volt, aki meg is halt a fronton. Már a tömegsírban hevert, amikor az egyik férfinak feltűnt, hogy magához tér. Megmenekült, és a háború után összeállt a megmentőjével. Tomas emlékeiből árulják a túlvilág meséjét, miközben…..
A fenti kérdés fogalmazódott meg bennem először az új Terminátor mozi megtekintése után, és ezzel nagyjából el is árultam mindent róla. James Cameron produceri felügyelete ide, Tim Miller, a Deadpool rendezője oda, a Sötét végzet sajnos pontosan illeszkedik abba a sorba, amit a második rész után…..
A Rolling Stones gitárosa sok minden miatt legendás, ezek egyike, hogy életének egy szakaszában előszeretettel törte össze az autóit (nyilván nem függetlenül a különböző élvezeti szerek lendületes fogyasztásától). Úgyhogy voltaképpen kész csoda, hogy a most árverezésre…..
Unlike 2018.09.05 08:21:20
@gabroca: ... de ebben a régi szarban pont nem az a poén, hogy legyen benne pl. tempomat, meg automata klíma, ez más miatt érték valaki/k/nek... :)
A hírnév sok embert megváltoztat, és gyakran barátságokat is tönkretesz. Az alábbi listán szereplő hírességek azonban kiállták ezt a próbát, legtöbbjük megismerkedése pedig egészen gyerekkorukra nyúlik vissza...
Unlike 2018.07.12 15:20:46
@Field64: ... más szerint nem :)
Az, hogy Steven Spielberg és Tom Cruise közös filmet készítenek, ráadásul Philip K. Dick írása alapján, egy megvalósult álomnak tűnt, amikor bejelentették. Spielberg ugyan mióta a Schindler listájáért megkapta az Oscart, nem volt egészen a régi, de még mindig annak a mozimágusnak számított, aki a…..