Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kody

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában eleinte az ember felhúz egy sportcipőt és elkezd benne futni, de egy idő után rájön: lehet, jobb lenne egy futócipőben. Bizony egy jó cipő elengedhetetlen...
Kody 2019.03.18 20:31:12
@Hagit elnöknek: Igen, a heti 30km-hez pont elég az ilyen cipő.
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat...
Kody 2016.09.06 10:16:20
@brigi0204: Te egy igazi barom vagy. Sose láttál még vadászt, fogalmad sincs, hogy "állatok lövöldözésén kívül" mi mást csinálnak. Ennyit rólad.

Engem futás közben már támadott meg kutya. Lehet, hogy csak az is pár száz métert kóborolt el. Sőt, a minap Székesfehérváron egy kislányt támadott meg egy eb. A lánynak az egyik ujjpercét amputálni kellett. Az a kutya is csak pár száz métert kóborolt el.

Én inkább köszönetet mondok a vadásznak. A franciák meg máskor figyeljenek oda, és neveljék meg a kutyájukat, hogy ne rohangáljon a vadak után.
Kody 2016.09.06 10:48:02
@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló: Ahhoz előbb ki kellene bújni a monitor mögül, te kis nethuszár. :DDDD
A fapadosok ezer jogcímen próbálnak pénzt lehúzni az utasról, de van pár szolgáltatás, amit mindenki kénytelen kínálni. Összevetettük, hogy ezeket melyik ultra mennyire használja ki utaskopasztásra. Az biztos, hogy ebben is igen szoros a verseny a Wizz Air és a Ryanair között.   Az ultra fapadosok…..
Kody 2016.09.05 10:06:45
@Denise Hogyisdugják:

Pontosan, aki ablak mellé akar ülni, vagy 10 perccel korábban akar beszállni a gépbe, az fizessen. Engem rohadtul nem érdekelnek ezek, a célállomásra a legolcsóbb jegyet veszem meg, a többi nem érdekel. Erre pedig mindkettő tökéletes.
Kody 2016.09.05 10:11:40
@woker: Ráadásul még kurvaanyázik is. Az eszem megáll, egyeseknek mekkora bőr van a pofájukon.
  Mondják, hogy a futás egyszerű sport nem kell hozzá sokminden. Bahh.Aztán ott vannak a cipőboltok, ahol halomban áll a hamvszürke, fogsárga mintás kifutó modell. Be fognak vele próbálkozni. Azt is hallod majd, hogy nem a cipő színe számít. Sokan meg vannak győződve arról is, hogy a láthatóság…..
Kody 2016.07.28 08:51:25
@Burgermeister: Kb. erről van szó. Sok embernél túl sok a tudomány, és kevés a futás.
Kody 2016.07.29 18:22:11
@Tinman: A pulzusalapú a leghatékonyabb? Ezt miből gondolod?
Kody 2016.08.01 10:05:16
@Tinman: Köszi a választ!
Nekem ezzel egy bajom van, hogy a max. pulzust nehezen tudom meghatározni. Innentől pedig számomra bukik az egész.

Bár ha jobban belegondolok, akkor én is pulzuskontrollal futok, csak én úgy hívom ezeket a futásokat, hogy könnyű hosszú futás. :) (Kivéve a résztáv, és a verseny)
Subba Ezalatt a Soundon 2015.07.08 20:25:49
A jó eki, az jó eki B) ..
Dr. kommunikációs igazgató, te osti. Amúgy meg mit fosik, buziként mondom egy ujjal nem nyúlnék hozzá B) A faszkorbács alapos megtapasztalása után dr. Kocsis Máténak itt van egy példa emberségre és fejlett intelligenciára, érted, höhö : Amúgy meg: Innest.      ..
Kody 2015.06.29 09:14:48
@robot_: A két kommenteddel tökéletesen megfogalmaztad a lényeget!
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Kody 2011.04.27 10:13:01
@bontottcsirke: Ráadásul egy ócska provokátor is. Megkapta a főnökeitől, hogy mit kell írni.

Az összes fasz jogvédőnek ez a szövege: "Vannak cigány barátaim, éltem közöttük, megvertek, megerőszakoltak, de mégis szeretem őket"
Kody 2011.04.27 10:48:56
@Garison: Barátom, ez erősen izzadságszagú volt. Én székesfehérvári vagyok, a Rádió út 11 lebontásakor a magadfajta idiótákat úgy zavarták el a helyiek, hogy azt öröm volt nézni. Kuncze apátok is rasszistázott egy kicsit, aztán ment vissza a nagy Budapestre. Fingotok sincs, hogy mi van az olyan falvakban, ahol a cigók mindent ellopnak.
És nem csak Borsodban van gond, hanem már errefelé is. Olvasgass egy kicsit Sárkeresztúrról. Költözz oda, egy telek 1 Ft-ba kerül.
 A nap idézete: "Olyan szakok válthatnak fizetőssé, amelyekre a magyar társadalom és annak képviseletében eljáró kormány a köz érdekére való tekintettel nem tart igényt. Például ilyen a balneológia. A riporter visszakérdez 'Balneológia?'. A balneológia nem ugyanaz. A…..
Vezető beosztásból távoztam a munkáltatómtól, s mivel a pozíciómhoz járó gépkocsi ún. státusz autó volt (csak a megnevezésében persze….), így a felmondási idő alatt a gépjármű nálam maradt, saját fenntartásban persze, de ez így van rendjén. A saját…..
Tisztelt blog!   Az esetem elég friss, a múlt héten történt. Neveket nem írok, mert azt hiszem úgyis kiszednék belőle. Röntgenre kellett mennem egy sportsérülés következtében, a duplájára volt dagadva a bokám, mint ahogy normális lett volna. Elbicegtem a háziorvoshoz, aki…..
Kody 2011.01.18 15:29:05
@JuveKrisz: Persze, hogy várni kell. Én legutóbb 8-ra értem oda, éjfélkor végeztem, és gipsszel a lábamon távoztam. Nem lett volna vészes, de egy súlyos baleset volt a környéken, és egyből kaptam egy 8-as prioritást... Belefér.

Voltam már több sportsérüléssel a fvári kórház sürgősségijén, mindig elláttak, meg is röntgeneztek, ha kellett.

Még annyit, hogy egy bokatörést, repedést, vagy szalagszakadást azért nehéz összetéveszteni egy hétköznapi kis sérüléssel.
RÖVIDHÍR Az a gazdasági válság, amihez az ezredfordulót követő évtizedben, elsősorban is a hornista-gyurcsányista párt, akkori nevükön a szocialisták, kormányzása vezetett, lassan véget érni látszik. Így reális esély van arra, hogy a Nemzeti Erők Minden Jóval Felkent…..
Kody 2010.11.10 12:41:30
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Subba Flightradar 2010.04.13 10:00:00
Non-stop nézheted az Európa felett repülő gépeket, mindezt real time-ban!..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
"Bár a síelés nem maradt el hóhiány miatt, a sífutás azonban igen. Salzburg felett időnként inkább tavaszra hasonlított az idő, mint igazi alpesi télre karácsony és szilveszter között. A lesikló pályákat éjszakánként hóágyúval előkészítették ugyan, de környezetük…..
A sportriporterekre már jó régen felfigyeltünk, és Joey Adonis figyelmét se kerülhette el a közvetítésekben használt klisék tömkelege.A modoros magyar sportközvetítés Kishazánkban az elmúlt években gombaszámra szaporodnak a különböző tematikus sportcsatornák, amivel persze…..
Kody 2009.07.20 08:17:52