Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emole

146 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
moleblog párizs 2012.01.26 22:50:00
Egy darabka Párizs költözött az életembe.            Caillebotte - Párizsi utca egy esős napon   "Szent Mihály útján suhant nesztelen, Kánikulában, halk lombok alatt S találkozott velem."Valójában nem volt sem kánikula, sem halk lombok.…..
http://soundcloud.com/duekreativnap2011/2-csoport-j-v-bel-t-k 2. csoport - Jövőbelátók by duekreativnap2011..
Egyszerű lenne mindig azokra az energiaforrásokra támaszkodni, amelyeket ismerünk, megszoktunk. Valljuk be, hogy ez baromi kényelmes lenne, de csupán azért, mert tudjuk, hogy Dubai alatt x évre elegendő kőolajtartalék van, még nem vethetjük el azokat a lehetőségeket, amikhez talán…..
Elfogadták a népegészségügyi adóról szóló törvényjavaslatot. Az emberek többségének ez a rendelet szúrja a szemét, nem kivételek ez alól a táborlakók sem.Hamburger adó, chips adó, népegészségügyi adó, és még sorolhatnám a különböző neveit. A július 11-én…..
http://soundcloud.com/duekreativnap2011/6-csoport-interju 6. csoport - Interjú by duekreativnap2011..
Nincs olyan ember, aki sokáig bírná egyedül, minden mozgó lénytől elzárva egy lakatlan szigeten. Aki az ellenkezőjét vallja, az hazudik. Társas lények vagyunk, az evolúció így alakított ki bennünket, együtt kell hát élnünk ezzel. A Facebook korában ennek ellenére nehéz…..
Bizonyára mindenki ismeri azt az érzést, amikor hullafáradtak vagyunk, egy általunk kedvelt zeneszám mégis sokszor visszaadja az életkedvünket, energiát ad. Sokan sokfélét szeretünk, de abban egyetértünk, hogy a zene jó doppingszer. Vajon mi hozza ki az emberből ezt a fajta…..
Politikai krízis, gazdasági válság vagy szakítás utáni női hiszti. Ezek a gondok bármennyire is ködösítenek, egy dologra vezethetők vissza: a rendszerben beálló energiazavarra.Ne kezdjük Ádámtól Évától, de az őskorig azért nem árt visszanyúlni, ha meg akarjuk érteni…..
Szemhunyásnyit alvós éjszakák után kifejezetten szívmelengető az energiáról csevegni. Az ember lánya legszívesebben bekuporodna egy sötét, jól kibélelt sarokba, hogy aztán nyugodt szívvel vegetáljon, amíg csak lehet. Helyette viszont laptoppal, fényképezővel és kamerával…..
Ez a harmadik cikk helye, megírásának mellőzésével rengeteg energiát spóroltunk meg!!! Megértésüket köszönjük!..
A tábor egyik hiperaktív emberét kérdeztük, hogy mi a titka. Minden kérdés, ami titeket érdekelhet, azt mi feltettük neki, és az interjú után egy teszt alá vetettük.-    Hogyan töltöd fel magad energiával, alváson kívül?-    Minden reggel …..
Szabó AnikóKósa Réka..
4 esemény, ahol az egyébként hasznos energia megzabolázhatatlanná váltPompei, Kr.u. 79. A Vezúv forró hamut és kődarabokat lövellve seperc alatt elpusztította a Római Birodalom egyik leggazdagabb városát. Korabeli beszámolók szerint a hamu és kőréteg Pompeiben öt-hat méter…..
Szénhidrogének, víz, és egy kis ásványi szennyezőanyag. Nem túl ízletes recept, mégis ezért a keverékért gyilkolja egymást szüntelenül az emberiség. A kőolaj a huszadik században vált a legalapvetőbb energiahordozóvá. Ám ahogy a készlet csökken, úgy nő a konfliktusok…..
Egy nem mindennapi Curriculum Vitae egy mindennapi személyiségről, akinek elválasztják a szemét a húsátólKaffából származom. Az első házam az 1550-es években nyílt Isztambulban. Azóta meg sem tudom számolni, annyi van. Matuzsálemi kort értem meg, ugyanis Kr. e. 300-ban láttam…..
Újra itt vagyok Balatonfenyvesen. Vár rám a tíz nap hajtás. Gazdámmal felpörögve nyaraltunk egy hétig, kipihenve az érettségi fáradalmait.  Kadmiummal borított testemet a napon süttettem és a parton henyéltem. Szerencsémre alacsony szinten voltam tartva, felkészülten várva a…..
moleblog jam 2009.05.11 14:19:00
Vasárnap csúcspontja a jam volt. Pityuval elhatároztuk (már vagy két hete), hogy a hajdani stúdióbeli jam emlékére megismételjük az akciót. Pityu és Viki Garázs-próbaterem, végre nem tojástartóval, hogy a fejed essen szét, hanem profin vastag filcezéssel, inspiráló…..
emole 2009.12.17 13:32:26
Azóta annyi változás állt be, hogy ilyen lett a cucc:

m.blog.hu/mo/molehill/image/20092/090511_gk1.jpg

Befigyelt egy Gallien-Krueger Backline 600 az sk. ládához :)

Száj fülig ér: már én is tudok vesekövet zúzni, és a szomszédok is örülnek, bár az egyik gitáros, a másik meg dobos... :)))

A ládáról meg a kettővel korábbi postban van szó...
moleblog jaj jaj 2009.06.29 19:14:00
Jaj, jaj, egy hónapja hiába vársz újabb eseményekre - ez engem is nagyon elszomorít.De ez nem azért van, mert nem történik semmi, ellenkezőleg: túl sok minden történik, és mellette még dúl a meló is ezerrel, vagyis a blog mindig hátrább és hátrább szorul :(Dióhéjban: voltam…..