Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiborc2008

0 bejegyzést írt és 1783 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Ezek hülyék... 2021.10.10 14:36:12
  Mi folyik itt Angliában? Pontosabban mi nem folyik? Például üzemanyag a benzinkutakon. Miért? Azért mert az angolok ha nincs más aki megtegye akkor saját magukat bökik tökön.  Kezdjük messzebbről. 2016-ban öt évvel ezelőtt megvolt a Brexit szavazás, az angolok kiléptek az EU-ból. Ennek meg…..
tiborc2008 2021.10.19 00:01:04
@kés a nyakadon:
Kedves Erdész úr, nekem elmúlt az öröm napja, jöhet az ébredés. Neked, én már felébredtem. Az orbán-gyurcsány show folytatódik. Márkinak tényleg jó kampánystábja van, előbb említett show szervezői között. Csótánynét kivonták a tűzvonalból, gerinek meg szóltak, hogy balekszerepet engedje át nyugodtan Márkinak. A hülyék korábban belementek, hogy a képviselői helyekről csak egy forduló döntsön, így azok között (valószínűleg fidesz-segítséggel) már 39 kis csótánypete található, akik várják, hogy a hülye összefogás életre keltse őket, hálából meg jól sggbe lesznek bacva. Ha lett volna második forduló, még 10 petéje se lenne, most olyan megyékben is vannak, amelyeket Márki zeneszóval nyert meg. Mivel gyurcsótányé lesz a legnagyobb frakció, és ő lesz a királycsináló az ellenzékben.
Azt hiszem, Márki köreiben is akad jó néhány látszattámogató, aki a csótány csettintésére átpattan a másik oldalra. Szóval, ki van ez találva, de ne legyen igazam!
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
tiborc2008 2021.04.13 21:34:33
tiborc2008 2021.09.30 16:42:28
@egyik kutya másik hegy:
Nem érdekes, milyen erős lett csótánypárt vidéken. Ugyanitt korábban a fidesz volt az. Vagy most is az, ki tudja?
Sokszor megesik, hogy egy politikus elveszti a kapcsolatot a valósággal, s elkezd elmebajosként viselkedni. De ez azért ritkaság, hogy egy orvosi értelemben vett tényleges elmebeteg politikai hatalmat szerez. Kuba ilyen ritka hely. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy immár azt is…..
Ass blaster Felmelegedés 2020.10.16 21:40:21
  Sokáig halogattam hogy megírjam ezt a posztot mert nem akarok több barátot elveszíteni, így is ritkul körülöttem a levegő liberális oldalról mióta az idő előrehaladtával egyre konzervatívabb, ódivatúbb, begyöpösödöttebb, maradibb őskövületté válok. Viszont minden pszichológus azt mondja hogyha…..
Ass blaster Mi van ha mégis? 2018.08.27 15:41:43
Az utóbbi időben a helyzet fokozódik. Nem alaptalanul. A liberális világrend és az EU agóniáját látva és tapasztalva azok útólsó rúgásait egyre jobban jobbra tolódok. Hogy úgy mondjam átrugdosnak a jobboldalra. Továbbra is vannak liberális és konzervatív nézeteim, nagyjából fele-fele arányban de…..
tiborc2008 2018.09.07 03:25:39
@diggerdriver:

Miért kéne egy új Hofi, amikor a régi is elmondott mindent Orbánról és Fideszről? Jutubon megtekinthető. (A cigányozástól elhatárolódok.) Vörös posztó emiatt neve a fidesznél.

József Attila nem volt kommunista, viszont Thomas Mann-t ő nevezte fehérek között európainak. Felhasználta a cocirendszer propagandagépezete, mint kinevezett proletárköltőt.
Nem, nem , soha vagy Világosítsd föl című verseit meg kihagyták az összesből. Egy oktatási intézmény névválasztása elkötelezettséget jelent.
Győztek a ballibek Andorrában, legalábbis úgy tűnik, olvasva a sok liberális örömhírt. Én magam nem is tudtam a meccsről. Sose érdekelt a foci, csak az EB- és VB-meccseket szoktam figyelni, azokból se mindent. Szóval csak magyar liberális örömködő cikkekből tudtam meg, hogy Andorra ellen vesztett a…..
Ass blaster Pozitívan? 2017.06.07 18:40:53
Sokáig gondolkodtam hogyan vezessem be ezt az írást. Talán egy történettel kezdeném. Egyik kedves ismerősömmel ebédeltünk egy olasz étteremben. Valami olyasmit mondott hogy a barátai készülnek kitelepedni de még nem döntötték el hogy vidékre vagy Londonba költözzenek. Én meg mondtam hogy nem…..
tiborc2008 2017.06.12 00:12:39
@Szörnyella de Frász:
Nem értheti meg, aki nem élt benne. Az abszurd társadalom abszurd elvek alapján működött. Általános felfogás szerint bűn volt, ha valaki ellopott valamit valakitől, de az államtól kalákában lopott boldog-boldogtalan hallgatólagos közmegegyezés alapján. Tulajdonképp robinhood-i tett volt, ennyivel kevesebb ellopható államvagyon maradt a rablóprivatizációnak.
Ass blaster Úristen... 2017.05.09 21:47:49
Ez a poszt egy terven felül beesett videóról szól. Van nekem egy albán munkatársam. Reggelente én hordom munkába és este haza. Jó barátságban vagyunk. Már fél éve ő az én banksman-em ami tulajdonképpen a gép kisegítőjét jelenti. Ez egy külön vizsgához kötött poszt errefelé. Ő ügyel mindenre a gép…..
Ass blaster Gondolatok. 2017.04.02 17:39:42
  Arról van szó hogy az utóbbi hetek élményeinek hatására megfogalmazódott bennem néhány gondolat amit most közzéteszek.  Nem akarom már tovább spilázni ezt a "melósból színházi szerző" témát, meg a "hogy élem meg" lerágott csontot. csak egy kicsit elidőznék a mű megszületésén amibe akkor láttam…..
tiborc2008 2017.04.17 13:48:26
@MaxVal BircaMan HJCD: Nem igazán tudom követni, ha egy arányos rendszerben nem nyerhetnek, akkor hogyan nyerhetnének egy aránytalanban?
Nekem nem kell se bal se lib, a lényeg, hogy ne fidesz legyen.
Azt se értem, hogyan válik az ország javára, ha gátlástalanul és gusztustalanul lenyúlnak mindent, amit lehet.
Meg egy idióta faszságaira kúrnak el százmilliárdokat stadionokra, olimpiára meg egyéb baromságokra.
Amúgy OV volt már kiszkomcsi, aztán liberális lett, aztán néppárti, jelenleg illiberális. Ki tudja, mi minden lehet még belőle.
Ass blaster Proli politológia. 2016.10.06 00:36:03
Az évek során hozzáértő emberek szakmányban gyártották az elemzéseket a rendszerváltástól eltelt időről. Ezek az elemzések újságírók, közgazdászok, politológusok és egyéb diplomás nagyon okos emberektől származnak. Most próbáljuk meg egy aluliskolázott proli szemszögéből látni az eltelt időt. Hogy…..
Ass blaster Gondolatok... 2013.10.06 15:45:56
A minap találtam képet egy lepke kibújásáról a bábból.   Elgondolkodtam a természet csodálatos világán. Mennyi megmagyarázhatatlan dolog van még mennyi felfedezésre váró csoda.Jelen világunkban a születés csodáját tartjuk az egyik legnagyobb eseménynek.Hogy divatos…..
tiborc2008 2017.04.01 12:51:27
@diggerdriver: Amit mi evolúciónak látunk, az a pillanatnyi eredmény, amelyet a változások létrehoztak. Nem látjuk a rengeteg elpusztult fajt, amelyek nem, vagy rosszul reagáltak a környezeti hatásokra. Ettől tűnik úgy, mintha a változások tervszerűen történnének. Legalábbis valami ilyesmire emlékszem a több évtizeddel ezelőtti biológia-órákról.
A másik dolog a példamutatás. Fejtartás.
A gyerek bizony akkor is figyel, tanul és másol, amikor a szülő nem is gondol és figyel rá.
Amikor kislányom 4-5 éves volt, odaállt a wc-kagyló elé, és úgy akart pisilni, ahogy bátyjától látta. Elővette volna, de nem volt mit. Szegénykém, ez még csak az első komoly stressz volt az életében. :)
Kicsit későn válaszolok neked, mert csak most jutottam el a blogodhoz. Sok sikert a továbbiakban!
Olvasónk szerint túlélésre hajt, és a folyamatos túlóráztatás és a nyugdíjasok visszahívásának ellenére is erősen vesztésre áll a kézbesítési feladatokkal való küzdelemben a Posta a IV. kerületben. Kedves Homár! Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren arra figyeltünk fel, hogy hetek óta…..
Hónapok óta folyik a hecc- kampány egy teljes szakma, jelesül a taxisok ellen, akik között természetesen van ilyen is, olyan is. A Városi Kurir szóra bírt egyet az érintettek közül, aki ugyan, csak inkognítója teljes megörzése  mellett, de nyilatkozott, és nem az íróasztal mellől felállva, hanem…..
Én mindent megpróbáltam, hogy megértessem. Biztos hosszú volt és bonyolult, az adminból látom, hogy kevesen tudták végigolvasni. Fekete Zoltán, az Uber Hungary Kft Habony Árpádja (mind rejtélyes, a cégbírósági papírokon sem szereplő pozícióját, mind kommunikációs habitusát tekintve hasonlít az…..
Előző írásaimban leírtam, hogy miért éri meg egy sofőrnek Katáznia, illetve, hogy miért nem éri meg más vállalkozási formában gondolkodnia, hacsak nincs más választása. Most leírom, hogy miért nem éri meg Uberezni, ha most akarod kezdeni. Először is rengeteg vizsgát meg kell csinálni hozzá!- PÁV…..
Bár a sajtó a taxisoktól hangos, én pedig szerintem minden vonatkozó cikket, blog- és Facebook-bejegyzést elolvastam, sehol nem találtam olyan írást, amelyből kiderült volna a címben feltett kérdésre a válasz. Ez persze részben a taxisok hibája, kommunikációban soha nem voltak erősek. De csak…..
(Újabb vendégposzt, ezúttal Zugav Olga úrhölgy, exhiéna tisztelte meg dolgozatával a Szabad a taxi blogot.) Hát, drágáim, ismét sikerült bizonyságot szereznem arról, hogy a magyar társadalom mentális állapota, valamint átlagos intelligenciája olyan mélységekben jár, hogy félő, előbb-utóbb áttöri a…..
Túlzással sem lehet túlterheléses szervertámadásnak minősíteni azt, hogy a hét elején közös használatra felkínált körlevelemet (lásd poszt alja) a visszajelzések alapján csak kb. 10-15 taxis küldte tovább a kormányszerveknek, hivataloknak, hatóságoknak (és az unikális, külön kategóriát képező…..
Az Uber csak gusztustalan hajszál a taxisoknak feltálalt feketeleves bőrző felszínén. A főváros több mint kétharmadával megemelte a drosztdíjat, úgy, hogy a 4500 taxinak csak kb. 1500 taxiállomás-férőhely jut. Ezek zöme is madár nem járta helyeken, az utasfelvételre alkalmas néhány placcon pedig…..
Szabad a taxi Metált bírod? 2015.10.27 20:16:41
Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke nem szép ember. Viszont legalább buta is, mint a barnaszén. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy közeli hölgyrokonai, bizonyos, kedvező körülmények együttállása mellett, jóképűnek látják a mostanában gyakran nyilatkozó…..
Szabad a taxi Besárgul az Uber? 2015.06.26 16:16:58
A kormányon ma átment új taxisrendelet örömére megint sikerült baromságot írnia az Indexnek Uber-tematikában. Erre az sem mentség, hogy a feldolgozott MTI-híranyag, a más portálokon megjelenő tudósítások, illetve maga Fónagy államtitkár bejelentése is félreérthető volt.…..
tiborc2008 2015.06.28 01:37:51
@Online Távmunkás:

Értsd már meg végre, az olcsóbb tarifa nyújtotta kedvezményt nem az uber adja, hanem az olcsó tarifáért fuvart vállaló ubertaxis, következésképp teljesen mindegy, hogy hány országban használják az appot.
Fuvarszervezőként egyáltalán nem olcsó az uber, a taxiscégek jutaléka általában jóval a bevétel 20 százaléka alatt van.
tiborc2008 2015.06.28 16:30:18
@Online Távmunkás:
Jól kiszámoltad.
Nominálisan kevesebbet, arányaiban viszont sokkal többet.
Ha maradunk az általad írt példánál, taxisnak marad 280-28=252 forint, uberesnek 130-26=104 forint.
Érthető, hogy adóra, járulékra egyszerűen nem telik.
Olyan kurva fejlett, innovatív cég az uber, hogy nem lehet olcsóbb az emberi munkaerővel fuvart közvetítő cégeknél? A fuvarközvetítési díj arányának pont fordítottnak kellene lennie, az ubernek kéne olcsóbban közvetíteni.
Több oka is van, hogy kedden, déli verőn miért nem özönlök az Alkotmány utcába megszúratni magam a nappal, és csak az egyik, hogy én délben rendesen még alszom. Azok, akik ott lesznek, akkor már…..