Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RustySpoon (törölt)

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ázsiában, pontosabban Kínában, még pontosabban Hongkongban semmi jele annak, hogy az iPadek forgalmazása még nem indult meg a térségben. Már a különleges státuszú államba tartó repülőn feltűnt, hogy több utas is az Apple tabletjével játszadozik, a városba érve viszont egyből…..
RustySpoon (törölt) 2010.06.04 15:41:54
Kurvannya Istenes preambulum 2010.05.27 13:11:00
A nemrégiben (és nem botránymenetesen) megalakult új Parlamentben, a "kettős állampolgárság" megadásához képest itthon kevéssé vitatott, tartalmában nemzeti konszenzust is élvező törvényt fogad el ma az Országgyűlés A Nemzeti Összetartozás (sic!) melletti…..
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
RustySpoon (törölt) 2010.05.26 10:07:33
@Sierpe: A bíróság a döntését nem egy törvény alapján hozza meg, hanem az összes hatályos, az ügyre vonatkozó alapján. Éppen ezért mint minden bűncselekménynél, itt is a kísérlet is büntethető, mégpedig ugyan azzal a büntetési tétellel. De ez a cikkben is le van írva: "bűncselekmény, így az öngyilkosság is büntethető lesz akkor, ha csupán kísérleti szakaszba jut el, mert a Btk. szerint a kísérletre a befejezett bűncselekmény büntetési tételét kell alkalmazni." Olvass figyelmesebben, kommentelj kevesebbet :)
Véleményvezér Mi a baj Istennel? 2010.05.26 08:10:00
Pont a tolerancia és a sokszínűség hívői próbálják megkérdőjelezni, hogy mások saját istenükre hivatkozzanak. Pedig ez is egy teljesen legitim értékválasztás. A jelenkori magyar történelemben először jelent meg Isten neve egy törvényben, mégpedig a Fidesz-KDNP-nek a…..
Magyaridióta Zavaros, mi? 2010.05.19 09:33:00
Képinnen Hogy mi a véleményem az Orbán-féle, ún. Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatáról, azt úgy érzem, sikerült elég plasztikusan ábrázolnom a Nyilatkozat, nyennyere posztban. Az egész  fideszes böffenet pamflet szóra sem lenne érdemes, ha nem szerepelne benne egy olyan…..
RustySpoon (törölt) 2010.05.19 13:01:15
Sárdobáló Bérrettegők 2010.05.17 09:52:00
Nem rég tilosban parkoltam, amit a rendőrség nyomozati cselekménnyel kiderített (megkérdezte tőlem levélben, én voltam-e). Ezután jól megbüntetett, én pedig befizettem a büntetést.A félreértések elkerülése végett szögezzünk le három dolgot.A büntetés alapjául szolgáló…..
Akikről már van fotónk:És akikét még nagyon várjuk:..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
Magam is biciklis lennék, így alapjában véve örülök, hogy a Tisztelt Ház hat prominens tagja ma reggel kerékpárral indult munkába Debrecenből és Karcagról egy kijelölt miniszter is.Mint adófizető állampolgár többszörösen is örülhetek, e hat derék férfiú…..
RustySpoon (törölt) 2010.05.11 23:49:37
@VT22: Nem értek veled egyet. Vidéki vagyok, több vidéki kisebb-nagyobb várost ismerek testközelből és mindenütt problémát okoz a kerékpárutak szinte teljes, vagy részleges hiánya.. Persze, sokan bringáznak és egyre többen leszünk, de a szükséges infrastruktúra a béka segge alatt van. A városok közti és túrautakról pedig már ne is beszéljünk..

Vidéken egyre több helyen szerveznek CMeket, mert igenis szükség van rá ott is. Hülyeség amit mondasz, pontosan az öntudat, a tudatosság szükséges vidéken is.. Nem tudom mikor jártál vidéki városban utoljára, de a legtöbben ugyan az megvan mint Pesten nagyban.. dugó, kevés parkoló, mindenki kocsival jár a következő sarokig, légszennyezés, szmog, por..
Igenis kell, hogy az autóval közlekedőket ráébresszük, 15 perc alatt bárhová eljuthat bringával, ne üljön városon belül kocsiba..
Nagyot fordult a világ az elmúlt napokban, a külföldi és hazai elemzők egyre inkább gyanakodva nézegetik a Fidesz gazdasági terveit. Nem véletlen, az elmúlt napok eseményeiből ugyanis egy nagyon átgondolatlan gazdaságpolitika képe rajzolódik ki. Ha a Fidesz így folytatja, egy…..
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
RustySpoon (törölt) 2010.05.06 17:16:21
Rendkívül érdekes kiadvány akadt a kezünkbe. A címe: Joseph Pulitzer emlékdíj 1991-1994. Tökéletes kordokumentum, ténylegesen megmutatja a rendszerváltozás környéki médiaviszonyokat. Ez volt az az időszak, amikor nem voltak kereskedelmi televíziók, nem volt internet, viszont a…..
RustySpoon (törölt) 2010.05.06 12:48:59
@rockjano_: pont azokat kell végre jól pofánverni akik miután szétrabolták az országot, jönnek a most már legyünk túl ezen, éljünk békében szöveggel. Hát nem.. most jön az amikor ti vagytok a lófasz rossz oldalán..
A héten nem volt időm szerdai retrót és képregényt összedobni, kárpótlásul viszont indul még egy, alkalomszerűen jelentkező rovat, amiben bulvárgyöngyöket hozunk fel majd a játékörténelem tengeréből (és legyen ez az utolsó képzavar a posztban): legendás balhékról, régen…..
Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogyan is "spórol a köztévé". Az a Magyar Televízió, - amely 2004-ben 30, azóta évi 10-18 milliárd támogatást kapott a költségvetésből egészen tavalyig - aminek a székház eladásán 5,5 milliárd forintot bukott az állam - aminek az…..
Örülünk, Vincent? Selyemzsinór 2010.05.04 15:23:00
...mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. üzeni a neves pártpublicista Géberjénbe, valami helyi köpönyegforgatónak, aki belelépett az ő mimóza lelkébe.Hamar kifullladt ezek szerint a választás éjszakáján vállalt szerénység és alázat. A…..
RustySpoon (törölt) 2010.05.04 18:55:09
@idelle:
.. "hogy egy művet ("művet") és annak mondanivalóját párthovatartozás nélkül is lehet - sőt mi több: célszerű - értelmezni."

ez 7 perc alatt kristályosodott ki benned? :)

idelle előző hozzászólásai a poszthoz:
"egy elmebeteg király szellemileg bomlott udvari bolondja."
" ősfideszes bakker jézusmária mi lesz még itt"
„A legkisebb is számít” helyett „A legkisebb is fáj” feliratú Tesco-gyalázó plakáttal tüntetnek éjjel-nappal a hobbidemonstrálók a londoni Westminster előtt. Látva a Tesco terveit, azért egy kicsit átérezzük a félelmüket. Mindenki kedvenc tecsója ugyanis…..
RustySpoon (törölt) 2010.05.04 17:56:32
@Tucsok84: nem akarlak elborzasztani, de sajnos ez 30 éve így van.. és ha kicsit tájékozottabb lennél, tudhatnád, hogy a jelenlegi berendezkedésnek nem h századai, de tizedei sincsenek már nagyon hátra.. elfogy az olaj és nincs alternatíva.. kurva világ lesz 20-50 éven belül.
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
A gyakorlatlan kütyüvásárlók mindig feltesznek maguknak egy picit felesleges kérdést. Tudom majd ezt használni három év múlva? Öt év múlva? Azt szeretnék hallani, hogy a termék olyan, mint a kapa vagy a talicska: az örökkévalóságnak szól.Ha körülnézünk Mac-vonalon, látjuk,…..
5 sherpa hegymászó és egy kínai hegymászócsapat kereste Konyit, aki feltehetően egy jéghasadékba zuhant. Amit jégtörmelék fedett be. A kínaiak szerinte nincs már esély, hogy élve megtalálják. Klein Dávid ma jön le a hegyről. Ő azért nem vett részt a keresésben, mert a karja megsérült, s így…..
RustySpoon (törölt) 2010.04.29 09:48:10
@Kerti Öröm: de igen, szoktak. de ha használtál már ilyet, illetve ismered a lavinák természetét, tudhatod, hogy a legjobbaknak is kb. 20-30 percük van teljesen eltemetve.. utána elfogy a levegő és megfullad a balesetet szenvedett mászó. Ha extrém módon le tudod lassítani a lélegzeted, akkor talán pár perccel több, de maga a pieps csak arra jó, hogy a közelben tartózkodók azonnali kereséssel és haladéktalanul megkezdett mentéssel előássanak. 1-2 óra után már csak a testet keresik.

Ebben az esetben csak azért van értelme még keresni szegény Konyit, mert feltehetően jéghasadékba zuhant és ott maradhatott még levegő.. sajnos az esély minimális..
Nagyon sajnálom őt. :((
2010 nem a magyar hegymászók éve.. :(
D..... Sz.... Éva vagyokInternetes hirdetés alapján kerestem meg az önök klinikáját. Célom zsírleszívás volt...... referens Dr ....... irányított. Aki a vizsgálat során arról beszélt, hogy a zsírleszívás fájdalmas beavatkozás.Ő inkább azt javasolta, hogy ültessünk be…..
Gulyásdemokrácia Most azonnal 2010.04.26 15:53:00
Egy új kormány hatalomátvételének megvannak a maga jól bejáratott hagyományai. Nem a teljes államapparátus takarítónői szintig lecserélését jelenti ez - bár az is benne van-, hanem minden olyan lépést, ami technikailag kötelező a kormányzás átvételéhez. Azaz mindent, amire…..
RustySpoon (törölt) 2010.04.26 20:49:04
@gitáros: jah mert te már nyilván tudod mit fognak beterjeszteni..

a post egyébként miről szól? :)
RustySpoon (törölt) 2010.04.26 20:50:31