Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kúrórudi

0 bejegyzést írt és 1997 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyra becsült kollégám, Fleischer Tamás decemberben foglalta össze a Népszava hasábjain, hogy milyen városszerkezeti érvek szóltak amellett, hogy most pont ne a Galvani híd épüljön meg Budapest déli régiójában (először az alberfalvait kellene megépíteni, ami viszont így a beláthatatlan jövőbe…..
kúrórudi 2021.01.16 00:32:10
@hasdrubal_barcas_44: Hű... Fidesz robot vagy-e?

Költői a kérdés...a 100-szor bemásolt propaganda fröcsögésed egyértelművé teszi a választ.
Hogyan nevezzük Földünk tengerszinttől számított legmagasabb pontját? A helyi nyelveken Csomolungmának vagy Szagarmathának? Esetleg használjuk egy olyan ember (George Everest) nevét, aki egyrészt kézzel-lábbal tiltakozott  ez ellen, sőt nem is úgy ejtette ki a nevét, ahogy ma használjuk? Egyáltalán…..
kúrórudi 2018.01.05 00:40:55
@David Bowman: az Elbrus csak 5400
.
kúrórudi 2018.01.05 00:47:02
@Allesmor Obranna: Butaság. A Mars Olymposa és az Everest 22km vs 8.8km méretkülönbsége között a kialakulásbeli különbségen kívül főleg mérési oka van. A Földön a zérópont az óceánok vízszintje (tudod, tenger szint feletti magasság...), a Marson nincs víz, így nincs tengerszint... Ha pl. az Everestet a Mariana árokhoz nézed, akkor bizony a Földön is közel 20k a legnagyobb magasság...
Szerző: Németh Ákos Ezúton is köszönjük, az utókor nyilván nem felejti, el nem évülő érdemeit. Azért nézzük csak meg mi történt azokkal, akik maradtak a magánnyugdíjrendszerben: Annak idején, nem tűnt racionális választásnak a rendszerben maradni, hiszen gyakorlatilag azzal fenyegettek, hogy aki…..
kúrórudi 2017.08.21 19:53:17
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

te egy féreg vagy, ezt eddig tudtuk.. most meg már bizonyíték is van rá h fizetett féreg vagy.

"Vissza kellett szerezni a nyugdíjcápáktól a magyarok elsíbolt nyugdíjadóját, ez a lényeg."

az orbán maffiára gondolsz? mert akkor igazad van, vissza kéne szerezni tőlük...
kúrórudi 2017.08.21 19:54:47
@röf: fingod nincs a tényekről... előbb nézz utána, aztán gyere ide pofázni mert így csak magadat égeted fidesz seggnyaló...
Megy körbe az RTL Klub és az Új Egyenlítő közötti hiszti. Pár dolgot nem árt ehhez tisztázni. Nyilván sokan jelezték: A hangfelvétel készítése és közlése is jogsértő. Ezzel pedig Németh Gábor a hitelét kockáztatja. Ő a saját kis egy személyes blogján a főszerkesztő, a sztár újságíró, az alapító, a…..
Tegnap este hivatalosan is eldőlt a kérdés: Isten, sors, szinkronicitás igenis létezik, sőt, az a közhely is igaz, hogy "ez egy kis ország". Történt ugyanis nemrég, hogy olvastam a hírekben: újraindul a Mónika Show az RTL-en, és megrohantak az emlékek. 11 éve dolgoztam ott 2 hetet, de több…..
kúrórudi 2017.05.23 13:12:29
Aki ismeri a legtöbb luxus óra márkát, illetve rajongója a különleges és minőségi daraboknak, már biztosan hallott a Hublot brandről. A márkát Carlo Crocco alapította 1976-ban. Óráikat leginkább az innovatív és modern design jellemzi. Elsősorban a kiváló minőségű szíjakról vált ismertté és…..
Jól áll nekik a kor. Nem fog rajtuk az idő, sőt, van, akin javít. Azok az ezüstös tincsek, a szemkörnyéki nevetőráncok kifejezetten szexisek. Biztos vagyok benne, hogy rajongótáborukat náluk jóval fiatalabb hölgyek is erősítik. A derékhad persze azokból kerül ki, akik már 20-30-40 évvel ezelőtt is…..
kúrórudi 2017.03.18 15:25:07
@Látens Inszinuáció:

akkor hajrá dugasd magad a zöldséges józsival a krumplik között ha neked ez az igényszinted
Szeretett testvéreim a hitben. Meg még abban a tévhitben, hogy a kormánynak köze van az olimpiához. Lajos, ezzel kapcsolatban kimondta az igaz szót: “nem a kormány, nem a parlament ügye” az olimpiarendezés. Azt is mondta még. Legfeljebb segítheti az olimpia rendezését a kormány. Na, még a parlament…..
kúrórudi 2017.02.20 12:57:36
kúrórudi 2017.02.20 12:59:07
@roli101:
"évi 1%-ról beszélünk"

pont ennyi volt az MNYP kiadás is.... akkor feleslegesen nyúlták le szerinted, mert bírtuk volna?
Nem is tartott szombaton semmiféle rendezvényt a Demokratikus Koalíció - tudta meg a B1 blog...
kúrórudi 2017.02.19 15:46:29
@morpho:
+ Putyinék Krímben...
UPDATE: Borkai Zsolt: "...(az ellenzéki pártok) ...sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország…..
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok és Gyárfás Tamás MÚSZ elnök közötti háború újabb csatájában az Audi látványosan az elnök mögé állt, legalábbis a sajtótájékoztatón külön roll up jelenítette meg a négykarikás autógyártó logóját. Nagy kérdés, hogy a cég tisztában volt-e vele, hogy egy nagyon…..
kúrórudi 2016.11.18 00:42:29
@Hannibal ante portas:

Pontosan. Egy ostoba ember segghülye posztja ez, amiről üvölt a hozzá nem értés.
Természetes, hogy mindenki próbálja így vagy úgy egyedivé tenni a saját autóját, de vannak akik ezt úgy érzik minden „erkölcsi” határon átivelő módon valósitják meg. Lehet ez egy önkifejező eszköz számukra, lehet ez a belső zűrzavaruk kivetülése, de kérek mindenkit, hogy ha ekkora a baj inkább…..
Sok oka lehet annak, hogy miért füllentünk szülőként. Előfordul, hogy szeretnénk valamiről meggyőzni a csemetét, és már csak néhány kegyes hazugságra vagy buta mondatra marad energiánk. Az is benne van a pakliban, hogy mi is ugyanezeket a mondatokat hallgattuk gyerekként...  1. Nekem mindegy, azt…..
kúrórudi 2016.07.27 13:34:23
@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

"Érdekes, nekem sosem hazudtak a szüleim a jézuskáról/mikulásról, vagy arról, hogy honnan jön a gyerek. "

Nyilván ezért lettél koravén gyerekből megkeseredett fasz felnőtt... Ja és még mielőtt félreértenéd. Nem, nem azt mondom h hazudni kell a gyereknek. De álmok, vágyak, mesék kellenek nekik. És igen, a Mikulás, Jézuska, de még a fogtündér is ilyen. Persze nem kell túlhazudni, azzal én se értek egyet. A gólya hozta meg persze hogy faszság, a gyerek aktuális szintjén kell elmondani és kész.
Nyilvános WC 60 millióért? Ez azért kicsit erős! Bezzeg Ausztriában ilyesmi nem törtenhetne meg! Vagy mégis? A bécsi 31-es villamos Stammersdorfi végállomásán az utasoknak igazi luxusban lehet részük, - a heute.at tudósítása szerint - a 14,62 négyzetméter alapterületü építményt mai árfolyamon több…..
Újabb „világmegváltó” recept kering a médiában: osztogassunk mindenkinek munkamentes alapfizetést, bárminemű feltétel és elvárás nélkül. A magyar verzió szerint minden gyereknek 25 ezer, minden felnőttnek 50 ezer, minden terhes anyának 75 ezer forintot kellene adni puszira, alanyi jogon. A pártok…..
kúrórudi 2016.05.25 14:07:01
@eo:

"Számos kísérletben bizonyították, hogy a közvetlen, anyagi természetű jutalom csökkenti a motivációt, nem növeli."

most akkor egyetértesz vagy nem? mert ez az idézett rész pont az, amiről a poszt szól... vagy ez csak freudi elszólás volt???
kúrórudi 2016.05.25 14:09:58
@David Bowman:

te jó magy segg vagy. a nyugdíj kurvára nem ilyen, azt ugyanis előtte keményen befizeted a fizudból...
Antoninus Heliogabalus aligha tartozik a Római Birodalom legjelesebb uralkodói közé. Uralkodása négy évig sem tartott, és alighanem a Római Birodalom III. században elmélyülő válságának egy jellemző tüneteként foghatjuk fel. Vallási újításai kiváltották az alattvalói…..
kúrórudi 2016.05.06 15:09:21
@Józsi01:
jó nagy segg vagy józsi...azért 200-as évekbeli római sztoriból napi pártpolitikai ostobaságot levonni ritka nagy pöcsfejségre utal...
kúrórudi 2016.05.06 15:29:49
@StevenS: ugyan már... szánalmas szélsőjobbos összeesküvéselmélet
Bár külön-külön is érdekelnek ezek a témák, annyira mégsem keltette volna fel az érdeklődésemet, hogy beáldozzam egy pénteki késő délutánomat, estémet arra, hogy meghallgassam, mit is mondanak erről azok, akik irigylésre méltóan elkötelezettek valami mellett, de a meghívó…..
Nagyon, de nagyon szégyellem magam a csúnya viselkedésemért amit az Országházban műveltem. Szerettem volna a munkámat végezni, és ez által az embereket tájékoztatni a háborús előkészületekről, de Berci hál istennek időben leállított. Most pedig Laci bácsi teljesen jogosan…..
kúrórudi 2015.11.21 20:35:34
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

"megy a süjjesztőbe"

Közíró, te, persze. Egy suttyó kocsmatöltelék jobban tud magyarul helyesen írni, mint te.

És ne fogd külföldre, meg a billentyűzetre. A fenti hibához köze nincs ezeknek. Az ilyen hiba szimpla bukta az érettségin... Proli, szélsőjobbos, barom vagy.
kúrórudi 2015.11.21 22:25:47
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

szerintem te mész a "a süjjesztőbe"...
kúrórudi 2015.11.21 22:29:36
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

te azért hívod magadat "közíró"-nak, mert van egy szánalmas blogod, amit naponta kb. 2 ember megnéz véletlenül?
Van az nyilván százmilliárd fölött is, de mindegy. A Napi Gazdaságnak adott interjújában az ÁSZ elnöke azt mondta: tízmilliárdos károk származhatnak abból, ha a köz tulajdonában álló vállalatok, intézmények rosszul működnek. 1. Domokos ÁSZ-elnök szeretné, ha egyes…..
kúrórudi 2015.05.27 13:46:16
@darkgreen:

"A magáncégek veszteségét általában az állam fedezi."

Jaj. Te vitaképtelenül segg vagy.
Azt tudtuk, hogy Kínában vannak szellemvárosok, de azt már kevésbé, hogy ezt Afrikában is sikerült megvalósítaniuk. Pedig igen, méghozzá Angolában. A terv először nagyszerűnek tűnt, a nehézségek később jelentkeztek. Mindenki, aki járt már Luandában, tudja, hogy a város…..
Hegedűszó műtét közben, egy gyors ebéd veseátültetés alatt, felgyulladó beteg pajzsmirigyműtét közben. Az elmúlt években számos fura eset történt komoly orvosi beavatkozások közben, némelyikre nehéz magyarázatot találni. A hegedűs, aki Mozartot játszott a saját…..
kúrórudi 2015.02.10 18:59:05
@f renc: le akarták szopni az ápolónők és ez buziként mélységesen felháborította őt, attól fél, hogy még heteró gyanúba keveredik a barátai előtt
„Bízzál, s virágzóbb századokat remélj, / Elődeidnek szép kora visszatér...” (Berzsenyi Dániel: A tizennyolcadik század) Van-e jobb környék Berzsenyi Dániel sorainak, szellemének felidézésére, mint a Balaton nyugati hátországa? Van-e környék Magyarországon, ami jobban…..
A hétvégén felszántotta a netet a Totalcar híre, miszerint a VW gyártásba veszi az új Trabantot. Pedig a Totalcaron nincs is ilyen hír. Akkor mégis, hogyan? Így. Tessék megnézni a böngésző címsorát, meg alul azt a fekete sávot! A SHRTURL.com egy tipikus prank-oldal,…..
kúrórudi 2015.01.24 22:28:40
@prokee:
te - mint a tc szerzője - írtad a tc logójával...

akkor mi is nem igaz abból amiket fent írtam?

1. az lapotok hitelességével játszol. GÁZ 1.
2. fikázod az olvasódat. GÁZ 2.
3. a kettő ráadásul összefügg: te tévesztetted meg az olvasót majd te fikázod az olvasót. ÜBERGÁZ.

és most meg még terelsz meg értetlenkedsz.

tanács: van amikor az elnézés kéréstől az ember nem kevesebb hanem több lesz. sőt, általában így van ez. most különösen.
kúrórudi 2015.01.24 22:35:07
@prokee:

mellébeszélsz. értem h mi a különbség. nem is ezt írtam.

te nem érted vagy nem akarod megérteni h jó nagy tapló voltál. gondolom abból se gyanús ez hogy előttem is sokan hasonlókat írtak...
kúrórudi 2015.01.24 22:42:16
@prokee:

lufi..hát persze. még mindig vagy nem érted, vagy játszod. egy elnézés egyszerűbb és elegánsabb lett volna... nem nekem kell írd.
...méghozzá Fa Nándor sajtóirodájától. Ebből közlünk most egy bekezdést, változtatás és szerkesztés nélkül. Jelige: nagy ívben teszünk a disclaimer-re.         Ezúttal informáljuk Önöket, az érdeklődő média képviselőket, Fa Nándor nevében,  hogy a Fa…..
A Csernobili és a Fukusimai katasztrófát követően számos zöldszervezet vetette fel a nukleáris létesítmények fokozatos leépítésének gondolatát az alternatív energiaforrásokban lévő potenciált előhívva, majd azokat felhasználva: az azonban tagadhatatlan, hogy jelenleg nincsen…..
kúrórudi 2014.12.21 23:47:08
@Cny:
Meg arrais van példa, hogy sose praktizált nulladrangú jogászból valaki miniszterelnök legyen. Meg hogy egy gázszerelőből 2-3 év alatt milliárdos vállalkozó (csak mert az előbbi haverja).

A kérdés nem az volt, hogy milyen elképesztő dologra van még példa, hanem az, hogy ez helyes és elfogadható-e. Szerintem nem. Pont.