Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rutschy

68 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Raquel del Rosario, a forma 1es világbajnok Fernando Alonso felesége, most nálunk népszerűsíti új albumát.Bevonultál már a studióba énekelni?Még nem, mi hárman egy nagyon hosszú vakációról térünk vissza, és még nem vagyunk ráhangolódva a munkára. Nekünk van néhány…..
Szóval, Lewis Hamilton féltékeny? A barátnője Nicole Scherzinger mindent elmesél a kapcsolatukról.Az emberek többségének tetszik Nicole kirívó stílusa a színpadon, de van akinek nem. Ilyen a barátja Lewis Hamilton is. A rendszerint nyugodt és összeszedett versenyző féltékeny lesz…..
A 27 éves Felipe Massa és a 31 éves divatcég tulajdonos Anna Rafaela Bassi interjút adtak a Contigo magazinnak a lakásukban a Panamby negyedben, Sao Pauloban. Meséltek a házas életükről, Monacoról (ahol igazából élnek), utazásokról (úgy 200 évente), rajongókról és persze a…..
Egy nappal azután, hogy Nicole kiöntötte a szívét a Youtubeon, Lewis Wokingban viszonozta a gesztust. A versenyző beismerte, hogy bolondul a Pussycat Dollsos énekesnőért. Hamilton szerint Nicole óriási támogatást biztosított neki, amióta májusban randevúzni kezdtek. Tegnap este…..
Rubens Barrichello és felesége Silvana a harmadik babájukat várják. A kicsi nemét és hogy mikorra várják még nem árulták el. A párnak már van két fia Eduardo és Fernando...
 Kétségbe esel mikor minden jól megy…R:  Nem Soha nem megyek ki az utcára a … nélkül …R: a mobilom nélkül A legemlékezetesebb pillanat… R: Amikor felhívtak a kiadótól Ahogy a legjobban érzed magad… R: tisztán Mi az ami színpad mögötti…..
 Robert Kubica barátnőjének Edyta Witasnak a gyűrűsujján egy szép gyűrűt véltek felfedezni az újságírók. És teljesen úgy néz ki mint egy eljegyzési gyűrű. A lengyel versenyző nem szeret beszélni a magánéletéről és nagyon ritkán szokott nyilvánosan megjeleni a…..
 Rubens Barrichello: igen, nagyon. Bár egy versenyhétvége nagyon, hosszú és fárasztó, ennek ellenére szeretem meghívni a családomat. Egy kicsit aggódom mikor a feleségem két nap alatt elolvas egy 300 oldalas könyvet. Ilyenkor jövök rá, hogy ő itt nem tud mit csinálni. De az…..
 Ralf kávét szolgál fel, Cora finom sütiket, isten hozott a Schumiéknál. Ők ketten a fiúkkal Daviddal élnek Salzburgban, a nyilvánosság teljes kizárásával. A híres versenyzőcsalád mögött, teljesen normális, aranyos, szívéjes emberek vannak. Az interjúban mesélnek a…..
Jenson Buttont új barátnőjével kapták el a paparazzik. A lány neve Tasmin Egerton, november 26.-án lesz 20 éves. Angol modell és színésznő. Ő játszik a mozikban nagy sikerrel futó St.…..
Mit csináltál a nyáron?Semmi különöset, nem volt semmi tervem, teljesen szabad voltam.A Disneyvel aláírtatok valami hosszútávú együttműködést?Nem, tavaly mi énekeltük a Verdák főcímzenéjét, és felhívtak minket a Disneytől, hogy szeretnék ha az Arielnek is elvállalnánk a…..
Amikor Lewis Hamilton meglátta először Nicole Scherzingert az első gondolata az volt:"De jól néz ki, ő kell nekem." Lewist megbabonázták Nicole fülledt pillantásai és tánca az MTV díjátadó színpadán. Ezután találkoztak a kulisszák mögött is és Lewis elhozta nekünk…..
Raquel del Rosario, a Forma 1-es pilóta Fernando Alonso felesége, a Disney új hangja. Ugyanis ő énekli a Spanyol verziójú "Ariel a kis hableány" című rajzfilmnek a betétdalát.A Forma 1-es feleség elmondta, hogy neki evvel egy álom vált valóra, mert gyerekkorában imádta…..
A motorsport-total.com megkérdezte olvasóit kit tartanak a legszebb a forma 1-es párnak. Az olvasok egyöntetű szavazása szerint Jenni Raikkonent választanák Miss forma 1-nek, aki 33,86%-kal lett első. A második helyen Lewis Hamilton barátnője, a Pussycat Dolls éneksnője végzett 24,26…..
     Mika Häkkinen és Marketa a Cote d'azure-on nyaralt és képek tanúsága szerint nagyon szerelmesek. Mika egy csíkos alsónadrágban, Marketa pedig egy sexy, csillogós, flitteres bikiniben fürdőzött. Mika nemrég elárulta egy finn lapnak, hogy Marketa és…..
 Raquel részt vett egy amatőr tervezők divatbemutatóján, itt készítettünk vele interjút   Valami érdekes a kezdő tervezők között? Még nem láttam semmit, a mai este csupa meglepetés lesz. És maga a díj, a felkérés, mit gondolsz róla? Mindig mikor fiatal embereknek…..
Coulthard hivatalosan is bejelentette, hogy kisfia lesz. Menyasszonya Karen Minier az évad végére várja a babát. Coulthard már viccelődött is, hogy a fia 2028-ban a Ferrarinál fog versenyezni. David megesküdött otthon, hogy legkésőbb karácsonyig lecseréli a kormányt, bölcsőre.…..
 Claire Bourdais, Sebastien 25 éves felesége tudja milyen az az érzés mikor elmegy a férjed, a testvéred, az apád és visszajön. Vagy nem… „Én félek, nem fogok hazudni neked.” – mondja Claire, aki a pár első gyermekével várandós – „3 hete…..
 Heikki Kovalainen otthon leginkább a számítógépen szeret játszani. Suomussalmiban, ahol szombaton Heikki megtartotta a szokásos gokartversenyét, készítettünk egy rövid interjút Catherine Hydedal, Heikki barátnőjével. Catherine igyekszik mindent úgy alakítani, hogy nekik…..
 Cora Schumacher körbe nézett a divatban és szeptemberben megnyitja új butikját Salzburgban. A járókelők elkerülhetetlenül látni fogják a boltot, ugyanis az a főutcán lesz. A tervezett nyitás – nem hivatalosan már most is lehet ott vásárolni – szeptember végén…..
Autósport bulvár hírek 2008.07.29 05:38:13
Halihó!A héten biztos nem lesz új hír, mert a ringen leszek. Ha hazajöttem pótolok mindent...
 A Német nagydíjra Hakkinen Marketa nélkül érkezett, de a szívében ott volt vele. Az Express-nek beszél először a Marketához fűződő viszonyáról. A finn világoskék szemei csillognak mikor Marketához fűzödő viszonyáról beszél. „Én nagyon boldog vagyok vele. Nekem…..
 Rossz kilátások: Nicole és Lewis karácsonyig nem fogják egymást látni, az indok az, hogy a mindketten a karrierjükre akarnak koncentrálni. Ezt jelentette ma a Femalefirst. Ez az igazi oka a szakításnak? A boldog kapcsolat alatt, teljesen más rejtőzködik… Nicole és Lewis…..
 Cora árulja az új divat butikját Salzburgban. Többek között ezért is fogta férjét és a privát repülőgépükkel, elrepültek Berlinbe a divat hétre. Cora a Bildnek: „Én nagyon inspirált vagyok. Én mindent felhúzok, még az olcsó toppokat is, de sajnos egy normális…..
 Mit csinálnak a forma 1-es versenyzők, ha éppen nem a pályán róják a köreiket. Fernando Alonso elárulta nekünk: Ő főzni szokott! A kétszeres világbajnok mosolyogva meséli: „A legjobban a paellat tudom elkészíteni. És az abszolút kedvenc ételem a tortilla.”…..