Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Lochte

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar Neumann János az 1940-es években Amerikában kidolgozta a mai modern számítógépek alapelveit, melyet összefoglalóan Neumann-elveknek nevezünk. Ezek közé tartozott a kettes számrendszer használata, a teljesen elektronikus működés, a belső memória használata, a programok tárolása későbbi…..
John Lochte 2020.06.07 18:54:47
@steery: go linux alatt forditod linuxra windowsra vagy masra
A "technológiai szingularitás" (angolul: Singularity) egyike a legnehezebben megérthető és legkevésbé átlátható tudományos fogalmaknak, lévén, hogy összetett és jelenleg még nem ismert hatású folyamatokból tevődik össze. A szó a latin "singularis" azaz egyedülálló vagy különleges jelzőkből származik…..
John Lochte 2019.11.05 09:25:46
@nemecsekerno_007: a szingu egy pont az idoben ami utan a fejlodes merteke iranya az emberi elme altal megjosolhatatlan
A Netflix nem kis összegek befekfetésével próbál komoly tartalomgyártóként megjelenni az amerikain kívül az ázsiai, dél-amerikai és európai piacon is. A sorozatgyártás Európában nagyon felpörgött az utóbbi években, elég csak a hazai piacra gondolni, ahol 2015 óta robbanásszerűen nőtt meg a magyar,…..
A száraz november kampány kapcsán összegyűjtöttünk 7 tényt az alkoholfüggőkről...
Minden (op)rendszernek van előnye és hátránya. Előbbit a tulajok szeretik hangoztatni, de ha valaki az utóbbira hívja fel a figyelmet, akkor a hardcore fanok kitérnek a hitükből. Pedig most épp ez történik. Barnabás végigvett minden rendszert, amit az elmúlt években használt, és elmondta az…..