Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törpilla von Gödöllő

151 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
32, de 12 millió forintért is találtunk rendkívül szép állapotú eladó garzonlakásokat. A bérleti díjak is széles skálán szóródnak: míg Kecskeméten négyzetméterenként 1500 forintot lehet besöpörni a lakáskiadással, Budapesten a belvárosi részeken akár a 3200 forintot is…..
Lázár Ervin óta tudjuk, hogy a tündérek a Négyszögletű Kerekerdőben laknak. Meg persze sok más helyütt. De vajon ki lakik – és ki fog lakni - a Tündérlaki mélyúton, a Keszkenő vagy éppen a Rokolya utcában? Mesemotívumok alapján keresgéltünk az ingatlanhirdetések között...
Igazi intimkertes, mediterrán stílusú oázist találtunk Szentendre óvárosának macskaköves utcái között megbújva, de barokk rezidencia is sorjázik az eladósorba került ingatlanok között. Igaz, nem a legalsó árkategóriában: 100 és 300 millió forintos vételár környékén…..
Növényszigetbe épített LED világítás, dupla kerti faház, vízlágyító berendezés, on-line követhető kamerarendszer – széles skálán szóródnak a Pest megyei eladó kertes házakhoz tartozó extrák. Kiváló a felhozatal a 30 és 50 millió forint közötti ársávban Maglódtól…..
Azt gondolhatnánk, hogy a Váci utcában csak kihalásos alapon lehet lakáshoz jutni, de a város szívének ebben az ikonikus részében is vannak eladó ingatlanok. Nem is akármilyenek. Nézegessen velünk luxuslakásokat a legfelsőbb kategóriából!..
Budapesten 10 millió forintért ma már gyakorlatilag nem lehet lakást venni, vidéken viszont házat is. Az Otthontérkép adatbázisa szerint az országban jelenleg 9 és 10 millió forint közötti irányáron csaknem 1100 ilyen ingatlant hirdetnek. A kínálatot persze a Kádár-kockák…..
Gyönyörűen felújított 85 és 120 négyzetméter közötti lakásokat találtunk a XII. és az I. kerületben, a Déli pályaudvar vonzáskörzetében. A kínálati négyzetméterár errefelé már 2016-ban verdeste a 700 ezer forintot, s most még magasabb...
Még ha alapvetően mi magunk szeretnénk is megtervezni, berendezni újdonsült otthonunkat, egy-egy tökéletesen rendbe hozott és befotózott ingatlan láttán akkor is gondolkodóba eshetünk. Ilyen csodás kégliket kerestünk. Vigyázat, igazán káprázatos tartalom következik!..
Pécsett 94 négyzetméteres belvárosi lakást, Debrecenben 3 szobás, 66 négyzetméteres kéglit, Budapesten viszont csupán 36 négyzetmétert és egyetlen szobát kaphatunk 15 és 16 millió forint közötti áron. Szubjektív toplista a területi árkülönbségekre kihegyezve...
Körbenéztünk a felújítandó házak között Budapest peremkerületeiben. A jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben, amikor az árak felfelé rugaszkodtak el, érdemes megfontolni ezt az opciót a nulláról történő építkezés helyett. Kalandozzunk a potenciális tetőterek, a télikertek,…..
Hat millió forintnál is nagyobb lehet az árkülönbség egy 35 négyzetméteres panellakás esetében attól függően, hogy az ingatlan Angyalföldön vagy éppen a XVIII. kerületi Havanna utcában van. Szétnéztünk a panelgarzon kínálatban. 15 millió forint alatt senki ne számítson…..
Aki nem akar belevágni nulláról egy saját otthon létrehozásába például a jelenleg erősen szakemberhiányos építőipart elnézve, annak nem marad más választása, mint mások által megálmodott családi házat venni. Gödöllőn pedig igen szépeket álmodnak!..
Mivel az irodapiaci bérleti díjak is nekirugaszkodtak, a nagyobb otthont keresők pedig az intenzív áremelkedésnek kitéve egyre több és nagyobb kompromisszumra hajlandóak, reálisan gondolkodik, aki némi fifikával meglovagolja az ingatlanpiaci boomot. Nézzünk szét az alagsorban és a…..
Otthontérkép Gigapanelek a piacon 2018.01.19 06:00:00
Olyan ritka a 100 négyzetméter feletti panel, mint a fehér holló, de azért akadnak jó ajánlatok az eladó lakások között azok számára, akik legalább háromszobás otthont keresnek. Pécsett már négyzetméterenként 150 ezer forint alatt is akad megfontolásra érdemes kégli...
Óriási telekkel rendelkező eladó házakat kerestünk a budapesti agglomeráció településein. 8500 négyzetméteres birtok is akad, no meg olyan, amin fürdőtó van aranyhalakkal, vízeséssel, patakkal vagy éppen nyitható tetejű medencével és borospincével megspékelve...
Minden szinten szinte minden – így foglalható össze a XIII. kerület ingatlankínálata. Az exkluzív új építésű vagy luxusszinten felújított méretes otthonoktól a csodás kis, körúthoz közeli garzonokon át a panelekig széles skálán válogathat a költözni vagy befektetni vágyó...
Olyan lakásokat kerestünk, amelyek kifejezetten kapósak Airbnb szempontból: vagy azért mert már most is ily módon funkcionálnak, vagy azért mert némi bútorzattal gyorsan „Airbnb-képessé” tehetők. Korántsem csak a belvárosban akadtunk elgondolkodtató ajánlatra!..
Hűvös halomban állnak az üres, azaz azonnal birtokba vehető, kandallóval is felszerelt házak az Otthontérkép kínálatában. Mutatunk pár impozáns találatot Debrecenből, Kecskemétről és a fővárosból is. Vigyázat, elbűvölő tartalom következik!..
Körülnéztünk a 10 és 30 négyzetméteres menő mini lakások között. Fullpanorámás, 24 órás portaszolgálattal rendelkező és csodás belső dizájnnal bíró ékszerdobozkát is találtunk Budapesten 16-22 millió forint közötti áron. Egy igényes lépcsős galéria vagy épp egy leleményesen felszerelt konyha révén…..
800 ezer és 1,1 millió forint közötti négyzetméteráron találtunk 3 gyönyörű eladó penthouse-t a főváros 3 különböző szegletében: Csillaghegyen, Orbánhegyen és Újlipótvárosban. Budapesten persze nincsenek klasszikus értelemben vett penthouse-ok – már csak a felhőkarcolók…..
Balatonőszödi okosotthont és téliesített tiszacsegei horgászparadicsomot is találtunk az aktuális nyaralófelhozatalban. Minden árkategóriában bőséges a kínálat, megtalálhatják számításukat azok, akik a természetjárás szerelmesei, de azok is, akik full extrás, láblógatós…..
Indiai almafából készült konyhabútor, a földszinti gyorsétterem fűtési rendszerének köszönhetően minimális rezsi, de kertkapcsolatos lakóparki 3 szobás lakás is várja az érdeklődő ingatlanvásárlókat Sürgős!-jeligére. Válogattunk néhány rendkívül szép állapotú,…..
A legszebb eladó gerenda házak igazi csemegét kínálnak a természet szerelmeseinek országszerte. Bár ez az ingatlantípus nem igazán terjed el Magyarországon, aki egyszer rákap az ízére, nehezen vált. Mutatunk passzívház rezsivel működő példányt Csobánkáról, de halas tóval…..
A következő időszakban is számolni lehet a külföldi turisták és a budapesti kikapcsolódni vágyók – vagy éppen üzleti megbeszélésüket az éjszakába nyúlóan folytatók – hadával a Király utca környékén. Nem mellesleg mind a hosszú távú, mind az Airbnb-jellegű…..
Exkluzív penthouse, szuper panoráma, 60 és 45 négyzetméteres tetőterasz is várja azokat, akik Győrben vennének ki 70 és 100 négyzetméter közötti lakást. A bérleti díjak jellemzően négyzetméterenként 1500 és 3000 forint között alakulnak a népszerű Duna-parti városban...