Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szappanos Laci

73 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásfelújítás konténer rendelés Budapesten   Felújítja a lakását, vagy a családi ház átalakítása küszöbön áll, vagy bővítheti a házát Budapest környékén? Ismert, hogy egy ilyen munka során sok sitt és szemét halmozódik fel. Ebben az esetben a munka megkezdése előtt érdemes alaposan megfontolni,…..
Veszélyes fák kivágása Flór Ferenc Kórház Precízen végzett fakivágás Flór Ferenc Kórház +36 70 272 0149 Krisztián Károly, jótállás a munkára, minőségi szerszámok, elérhető ár, környezetkímélő, professzionális szolgáltatás erdészeti mesterembertől. Fakivágással együtt kínált szolgáltatások Miért…..
Fakivágás kosaras emelőkocsival Zsófialiget Megbízható fakivágás Zsófialiget +36 70 272 0149 Krisztián Károly, garancia, kiváló minőségű eszközök, megfizethető ár, környezetkímélő, profi megoldás erdészeti szakembertől. Szolgáltatási palettám Miért válasszon engem fakivágáshoz? Sokszor…..
Öreg fa kivágása Fenyvesliget Biztonságos fakivágás Fenyvesliget +36 70 272 0149 Krisztián Károly, garancia, minőségi szerszámok, elérhető ár, környezetkímélő, professzionális szolgáltatás erdészeti mesterembertől. Szolgáltatások Miért válasszon engem fakivágáshoz? Gyakran Ismételt Kérdések…..
Magas fa kivágása Kistarcsa Biztonságos fakivágás Kistarcsa +36 70 272 0149 Krisztián Károly, garancia, kiváló minőségű szerszámok, megfizethető ár, környezetkímélő, profi megoldás erdészeti mesterembertől. Fakivágással együtt kínált szolgáltatások Mi szól mellettem, ha fák kivágásáról van szó?…..
Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Kaszásdűlő A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Kaszásdűlő környékéről beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző összetételű…..
Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Hármashatárhegy A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Hármashatárhegy övezetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet…..
Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és konténer rendelés Filatorigát A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Filatorigát környékéről behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk…..
Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Csúcshegy A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Csúcshegy körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző…..
Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Csillaghegy XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a Csillaghegy környékéről beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és…..
Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Békásmegyer A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a Békásmegyer régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a…..
Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténer rendelés Aranyhegy A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Aranyhegy régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír…..
Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Aquincum A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Aquincum övezetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a…..
Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Vérhalom A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Vérhalom körzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú…..
Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Újlak A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Újlak körzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.…..
Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténeres hulladékszállítás Törökvész A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a Törökvész vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a…..
Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Szépvölgy A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Szépvölgy vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a…..
Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi hulladékudvarunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Szépilona XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a Szépilona övezetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl.…..
Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Széphalom A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Széphalom régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa…..
Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Szemlőhegy XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Szemlőhegy vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl.…..
Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás Rózsadomb XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Rózsadomb környékéről beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl.…..
Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi sittlerakónkban és lomelszállítás Rézmál A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Rézmál övezetéből behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír…..
Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Remetekertváros XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Remetekertváros vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az…..
Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Petneházyrét A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Petneházyrét övezetéből beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle…..
Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Pesthidegkút A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Pesthidegkút körzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet…..