Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4S

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. 24 órás ellátást igénylő pelenkás beteg lett Tisztelt Cím!   Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. Senkit nem adott meg akit értesíteni lehetne, így…..
4S 2017.06.02 11:34:44
@Tempus.Anh: amit a migransokrol irtam, hogy max 8-10 ezer koruli embert akarnak betelepiteni ami elenyeszoen kicsi szam. De senki sem gondolhatja komolyan, hogy embereket el lehet osztani amikor szabad mozgas van az eun belul.

A lenyeg hogy a migranstema magyarok szamara egyaltalan nem relevans tema, mert nincs rank hatassal. A kormany tematizalja folyamatosan, hogy elterelje a figyelmet a valoban fontos problemakrol.
Olyan mint a voros poszto a bikanak, nem latja a mogottebiranyito kezet.

A valoban fontos temak:
1. A kormany es a hivatalok korruptsaga olyan nagy hogy elmondhatjuk hogy az allamot foglyul ejtettek.
2. Az oktatas szinvonala rohamosan romlik
3. Az egeszsegugy es a szocialis rendszerbosszeomlott
4. Az emberek nagy reszenek nincs nyudgijmegtakaritasa, es nem is tervez ilyet.
5. A kozbizalom es kozhangulat igen rossz

Ebbol legalabb ketto erinti az eredeti postot is amirol beszeltunk.
En neked is azt javaslom ( minden szemelyeskedes nelkul tenyleg) hogy a szamodra relevans temakkal foglalkozz. A migransok nem ilyenek. Ok sem a multban sem a jovoben nem fogjak az eletedet befolyasolni.
Az viszont hogy elut az auto holnap es nincs surgossegi orvos a korhazban nagyon is
4S 2017.06.02 12:39:56
@she_wolf: csak annyi hogy ha te a magyar kulturat felted 8-10 ezer migranstol ( aki a 10 milliohoz kepest alig 0,1 %) ! Akkor az azt jelenti hogy tenyleg valami komoly baj lehet az ha valaki magyar. Kerdes miert szegyelled/juk magunkat ezert es miert gondoljuk, hogy vallalhatatlan dolog magyarnak lenni?

Az a baj, hogy valaki majd beszel egy migranssal es utana atter muszlim hitre?

Ha buszke vagy arra, hogy magyar vagy es eros a kulturalis kotodes akkor ugyse tudnak megvaltoztatni.

Itt inkabb az a baj akkor hogy ugy gondolja Orban hogy a magyarsagtudat nem eleg eros. Erted ugye mit akarok mondani, hogy ilyen rossz velemennyel van a magyarokrol. A nemetek azert nem felnek befogadni ennyi migranst mert ugy gondoljak a nemet tudat eros es integraljak majd az embereket.

Ez esetben ez a valos gond, es ezzel kene foglalkozni, hogy miert jo vagy nem jo magyarnak lenni. Es hogy lehetne elerni hogy a magyarok szeressenek Magyarorszagon elni es szeressenek magyarok lenni es buszkek legyenek magukra es a magyarsagukra.
Ehhez viszont a kormanynak konzultalnia kene az emberekkel, es hat masok velemenyenek kikerese nem tartozik az erossegeik koze.
Helyette ezzel az egesszel nem foglalkoznak csak ujabb es ujabb ertelmetlen temakat nyomnak a kozonsegnek.
Ehelyett foglalkozhatnanak azzal, hogy azon gondolkozzanak hogyan javitsak az emberek elegedettseget es eletminoseget.
4S 2017.06.03 06:03:12
@she_wolf: irasban nehez atadni amire pontosan gondolok.
Nem azt vitatom hogy adott esetben hogyan Orban jol kezelte-e a migransvalsagot vagy sem. (En szemely szerint egyetertek a hatar lezarasaval, es alapvetoen ahogy kezelte a kerdest, leszamitva a meghurcoltatas reszet)

Hanem azt mondom, hogy a tema fontossaga elenyeszo a tobbihez kepest. Ez olyan mintha egy szazpontos matekdogabol az elso kerdesre kifogastalanul valaszolt volna, es erre dongetne a mellet. Meg ott van ot feladat amire nem erkezett valasz (egeszsegugy, oktatas...) tehat ez meg mindig egyes.
Ezert lenne fontos hogy a tobb pontot ero feladatokkal kezdjuk, fontossagi sorrendben. Amikor hullanak az emberek a rossz egeszsegugy miatt es a nepesseg 60% a szegenysegi kuszobon el akkor tenyleg a migransok a legfontosabb problema?
Ezert mondom hogy eltereles. Errol sokkal fontosabb lenne beszelni.

A magyarsagtudattal kapcsolatban, nem rad gondoltam, hanem ez csak szofordulat