Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imperior

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iszaposabb, vagy erős sodrású helyeken ez nyilvánvaló, de ott sem jó átkelni, ahol építettek rajta hidat. Például Szegeden. Szg majdnem normális állapolgár, de a fejébe vette, hogy biciklivel jár munkába, ami deviancia, ezért megbüntette a rendőrség. Úgy történt a dolog,…..
imperior 2009.04.10 13:07:04
Vilmarci problémás vásárló. Vásárol, elfelejt, ottfelejt, házhozszállítást kér, ezekért bármelyik bútoráruházban kemény kiképzést kapna, de az IKEA pénztárosa mindent kezelt és megoldott. Például önszántából visszanézte a biztonsági felvételt. A meglepő fordulatokra…..
Kovácsi István 20 milliós céges Audi A6-osának témája mellett Tarlós István a legutóbbi utasveréssel kapcsolatban elmondta, nem érti, miért biztonsági cégeket alkalmaz a BKV, ha képtelen tisztességes viselkedésre bírni őket. "Azt várom, mikor lesz nyilvános akasztás, ha…..
imperior 2008.12.08 13:02:06
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..
imperior 2008.07.31 13:51:13
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
imperior 2008.07.02 13:59:20
Rég nem volt ilyen ijesztő történet a Homáron. XY Naiv Ügyfél egy nap észreveszi, hogy valaki szórakozik a netbankjával, miközben otthon nincs is internetje. Felhívja a bankját és valódi rémdrámáról szerez tudomást. Egy csaló ugyanis az ő hitelesnek tűnő aláírásával és…..