Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ichabod Crane

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
Ichabod Crane 2010.03.25 15:54:32
2008 októberében három műkedvelő szakács megnyitotta a Lakáséttermet. Aki esetleg nem tudná (én se hallottam még erről ezelőtt), ennek a lényege az, hogy a blogjukon mindig meghirdették a következő vacsora időpontját, a menüt, meg hogy kábé mennyivel kell beszállni a…..
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..
Lehet, hogy az izomnövelő szerek nem csak a heréket zsugorítják, hanem az agyat is, Gábor leveléből legalábbis erre következtethetünk. A felkar kerülete egyenesen, a hajhossz fordítottan arányos az agresszivitással. Nem kell sokat számolgatni tehát ahhoz, hogy sejtsük, most sem egy…..
Ichabod Crane 2009.07.03 15:15:31
ha valaki olyan idegbajos, mint ez a két f@sz itt, akkor ne üljön autóba, hanem sétálgasson, és szedjen nyugtatót; jó sokat! üdv!
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas. Innen loptam Sziasztok! Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne,…..
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
Rosszul mondja a levélíró, egyrészt hitegette is a metrón megismert őszülő halántékú férfit, másrészt meg van a sztoriban igazi, bár értelmetlen szakítás, egyszer a parkba bámulva, egyszer pedig a nyelvi különbségekre hivatkozva. Vége az ünnepi nyitvatartásnak,…..