Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annuska

10 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én kiszálltam... Meg egy par foto 2009.08.12 19:55:19
Akinek van faceboookja, az eddig is lathatta, de sok a panasz, ugyhogy kuldok ide is par kepet ;)    Julius 4.                 Klarikam…..
Holnap 2 honapja vagyunk itt. Valahol sokkal tobbnek tunik, vlahol meg hihetetlen, hogy maris eltelt. Penteken elhuznak a gyerekek, meg a teljes head-staff, ami a tavalyiak szerint hatalmas bullit jelent, es mar nagyon varjuk. Utana mi itt maradunk 20-ig, mert Cuncyek aznap vegeznek, es akkor New…..
 Nagyon reg nem irtunk mar, tudom, de foleg azert, mert nem nagyon tortent semmi. Beleszoktunk a rutinba, es csak telt az ido. Csak par kisebb botrany volt, foleg a - ki alszik-ki marad kussban-mozog az egesz haz, ha jarsz - vonalon. Ja, meg annyira meguntuk a camp-foodot, hogy mar alih eszunk,…..
Én kiszálltam... Reggel van 2009.07.06 16:25:04
Ma nagyon rendes kislany vagyok. Reggel 6-kor keltem, beszeltem a szuleimmel, Maraval, Loriekkal (mint mindig), lementem reggelizni es most meg blogot is irok. Ez mind azert fer bele, mert csak 10:30-kor kezdek.A tegnapi napom nem ment ilyen jol. Fel akartam jonni netezni, meg aktivalni a kartyamat,…..
annuska 2009.07.08 23:28:12
@boribobo: igen, olyan. cukik.
en is remelem, hogy tuleled.
most mikor lesz siofok? kuldok kepeslapot.
Sziasztok! Most el fogunk titeket arasztani soksok keppel, figyeljetek csak:Ez itt a Times Square, eleg beteg, de a legjobb szerintem a sok sok taxi-s kep! Amugy latszik a kepeken, hogy legalabb egy trillio ember volt ott, erosen kellett koncentralnunk, hogy ne veszitsuk el egymast!  Nah,…..
Hello! En ezt nem ertem! Hol vagyok??? Ez egy gyerektabor vagy valami disznofarm? Szoval gondolhatjatok, elegge kiakadtam mostanra a gyerekektol... Mivel en vagyok a higieniai szakmenedzseruk, meg meg egy orosz( Anastacia) meg ket magyar lany(Timi, Lilla), sajnos nem csak a wcjukkel…..
annuska 2009.07.06 16:28:24
@ycnucági: mi nem szamolunk semmit, ami elveszik, elveszik.
amugy legyszi hasznalj bekezdeseket, mert igy egybe nagyon tomeny
Én kiszálltam... Meg tobb foto 2009.07.04 16:20:46
Ez itt a internet. Mar harom gep mukodik, haladunk, haladunk.       Agika segit a mosodaban. Meg tanul a praktikus kis konyvecskebol.              Lake George, anagy to a kis to mellett, ahol…..
annuska 2009.07.05 15:51:02
@annurpka: a konyvecske egy angol kvazik szleng szotar

miben merul ki, hogy jol nezek ki?

1-10ig olyan 5os. munka kozben nincs idom arra gondolni, hogy miota nem gyujtottam ra.
Csunya dolog am, hogy hisztiztek, hogy irjunk mar, aztan irunk es le se fossatok. De nem baj, megbocsatok, ha legalabb erre kommenteltek. Ja, es Agi, mar ketszer elkuldtem Tominak a meghivot az illy.toto@gmail.com cimre, es meg mindig nem szerkeszto... En nem ertem. Szoval, terjunk a targyra.…..
annuska 2009.07.02 04:52:31
@Morzsi36: a muszakok 10 orasak, es atfedik egymast. Nagyreszt harman vagyunk, de ez sem eleg. Meg keves a gep (10 mosogep, 8 szarito), es ezert nem haladunk tul jol. Minden nap mosunk, egesz nyarra 6 szabadnapunk van, amibol mar kettot felhasznaltunk. Szivas.
annuska 2009.07.05 15:39:29
@Morzsi36: most mit csinaljak? a szerzodesben is benne volt, hogy ennyi a szabadnap. a munkaido meg igy alakult.
Én kiszálltam... Elunk meg 2009.06.27 22:16:00
Tudjuk, hogy reg nem irtunk, de annyira szar a net, hogy eddig nem vallaltam be a kuzdelmet. Mar egy csomo emberrel beszeltem, meseltem ezt-azt, de mindenki zaklasson nyugodtan, orulunk minden pletykanak.Meselek en is az emberekrol. Eddig 2 magyar lannyal dolgoztam a mosodan, de tegnap lecsereltek…..
Szievasztok sziasztok!Agi: egyszerun gyonyoru volt az elmerultunk a globalis mamor tengereben:) hat mi is... kezdem a repcsivel, bevandorlassal:) tom, h gaz:), de en neha majd beszrtam a repcsin. Ferihegyrol Dusseldorfba egy bazi kicsi geppel mentunk, azt hittem szet fog esni. de ezt meg mindig…..
Én kiszálltam... Csakamelo... 2009.06.20 04:41:14
Hat, sok ujdonsaggal en nem szolgalhatok. Latastol vakulasig csak a munka van meg az idegeskedes. Holnaptol reggel 6 orai kezdettel lesz szolgalatban a takaritokommando, de cserebe csak delutan fel 4ig kell pucolnunk a kakit.Most egyebkent fel 11 van, es a mai nap nagy szenzacioja a Color Wars volt.…..
Én kiszálltam... Meselek 2009.06.19 03:13:00
Na, mindenki vagyik a reszletes beszamolora, tessek itt van:En nem izgultam. Tok nyugodtan indultam el, es nyugodt voltam egeszen addig, mig Bori nem kozolte a repter fele a kocsiban, hogy Agika ideges. Na ettol kicsit beparaztam, mert ha Agika mar indulas elott ideges, mi lesz velem harom honap…..
Reggel van, koran, es mi felkeltunk, csak hogy lassatok, hol is vagyunk mostan. Szoval eloszor is New York:                Es a tabor:         Agika es Anna a hazunk…..
Én kiszálltam... Itt vagyung 2009.06.14 14:00:58
Koszi a sok aggodast, megvagyunk. Bar kicsit rosszul esik, hogy senki nem valaszolt a csajok kozul, akinek tegnap irtunk, de mind1... Szoval reszletesen: a repules baromi unalmas volt, a Zurich - New York gepen nem ablak melle raktak minket, szoval vmi mammereken keresztul probaltunk…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
annuska 2008.05.23 09:44:52
comment:com Hírek kávé mellé 2008.05.05 08:11:00
Miközben a Disney műfelháborodik a Miley Cyrus-műbotrány miatt az USA-ban (a kiscsaj pucér háttal pózolt a Vanity Fair című magazinnak), Kínában így reklámoz valami alsóneműt. Fasza, mi? Ha minden igaz, a nálunk Angolkák címen ismert Little Britain készítői javában…..