Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janika26

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik internetes hírportál nem rest elcseszni azon olvasóinak a szórakozását is, akik mondjuk nem töltik le a sorozatepizódokat, hanem a tévében követik a történetet. A Grace klinika új, leszbikus száláról mi is megemlékeztünk a reggeli hírekben, de nem árultuk el a…..
A TCA-sajtóturné tökéletes alkalom volt arra, hogy az egyik legjobb dráma szereplőgárdája és készítői beszélgessenek egy kicsit a kritikusokkal, bár puhítani annyira ezt a népséget nem kell, hiszen ez az a sorozat, amit a tévés szakírók feltétel nélkül támogatnak, és…..
Igaz, hogy mostmár a magyar rajzfilmek 99%-át meg lehet szerezni könnyedén dvd-n, de azért még mindig esemény, ha a Macskafogó megy a tévében, szóval ezt ajánljuk első helyen (RTL, 16:35). Persze, mivel kereskedelmi csatornán fut, ezért szét fogják szecskázni reklámokkal, ami…..
comment:com Belehúz nyáron az AXN 2008.05.31 11:10:00
A Lost negyedik évadával itthon először jelentkező csatorna ugyan elküldte pihenni az (egyik) húzósorozatának számító szigetes kalandot, de ettől még nem áll meg az élet náluk, sőt: ismétlésekkel és új sorozatokkal is jelentkeznek, nehogy pihenni tudjon az egyszeri…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
janika26 2008.05.22 16:18:07
janika26 2008.05.22 16:18:54
Susan az évi rendes "Most mutasd meg!"-partiját szervezi, ami a reakciókból gyaníthatóan rémes szokott lenni. A csajok próbálják is mindenféle indokokkal kihúzni magukat, egészen addig, míg Lynette-nek eszébe nem jut, hogy a bulit feldobhatnák azzal, hogy meghivatják…..
Adná az összes vallás minden létező(?) istensége, hogy ez igaznak bizonyuljon: mozifilm készülhet a csehszlovák-teremfutballista-frizurás, poppergatyás, pilótabőrdzsekis szuperember kalandjaiból, aki egy zokni és két gemkapocs segítségével atombombát hatástalanít, azaz…..
hogyvolt Ünnepeljünk, elvtársak! 2008.05.01 10:41:00
Május 1, majális, kis zászlók, úttörőnyakkendő, felvonulók kérték, miazmás. A hogyvolt is megünepli a munka ünepét, így elég takarékos üzemmódban fogunk operálni az elkövetkezendő pár napban. A naptárban mára jelzett hogyvoltok csúsznak egy kicsit, de kitartás, mert nem…..