Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdrienneStephan

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az írónő ezúttal sem okozott csalódást: a Nyomodban izgalmas és érzelmekkel teli sorokon keresztül vezet végig, hogy aztán a végén ismét behúzzon a csőbe. Te megszegnéd a törvényt, ha egy élet lenne a tét? Daisy Carvalho Serra rendőrségi tanácsadó egy gyilkossági nyomozásban. A mostani eset…..
Az írónővel nagy örömömre már a második cserénket bonyolítottuk le az évben. Első regényéről a korábbi bejegyzésemet megtaláljátok itt a blogon. Az ő ismertetőit pedig itt - Felperzselt a hőség, elvakított a napfény - és itt - Körülölel a vihar - olvashatjátok el, ha eddig még nem tettétek. A…..
A mai Book Tag olyan, mint egy mini interjú, talán ezért is tetszett meg annyira. Boldog könyvfüggőnek lenni felemelő érzés!  1. Miért szeretsz új könyveket venni? Imádom körülvenni magam olyan tárgyakkal, amiket szívből szeretek. A gyönyörű, színes borítók, egy teljes sorozat a polcon: ezek mind…..
Elég sokszor gondolok bele, mi lenne, ha a kedvenc fantasy szereplőim belekényszerülnének a mi világunkba időben és térben egyaránt. Nem olyan komoly agyalás ez, sőt, inkább kikapcsolódásnak mondanám, tipikus ablakon kifelé bambulós-téma nálam... Persze ezek a hétköznapi szituációk nem feltétlenül…..
Ma ismét egy jó kis Book Tag-et hoztam Molyról. Bátran vigyétek, töltsétek ki, de a válaszokat el is küldhetitek nekem, amit jövőhéten közzéteszek itt a blogon, ha szeretnétek! 1. Találj egy könyvet kék borítóval a könyvespolcodon. Mi késztetett arra, hogy ezt a könyvet válaszd? C. S. Lewis: Az…..
Kedd van! Most, hogy végre ilyen szép időnk volt egész nap, próbálok tudomást sem venni a tavaszi fáradtságról, és a keddi rendszert követve ismét egy Book Taggel készültem Nektek. Íme: EZ vagy AZ Book Tag: 1.Hol szeretsz inkább olvasni: kanapén vagy ágyban? Ágyban. A hálószoba amúgy is az a…..
Adrienne Stephan Húsvéti Book Tag 2018.03.30 14:38:52
AniTiger hívott ki erre az ünnepi Book Tag-re Molyon. Az ő válaszait itt találhatjátok, a Hagyjatok! Olvasok! blogon. Jöjjenek hát az én válaszaim: Nyuszik - Egy könyv, amiből lehetne több is, azaz örülnél, ha lenne folytatása Sara Gruen: Vizet az elefántnak - Szívesen olvasnám Jacob részletes…..
Ígéretemhez híven ezen a kedden is Book Taggel készültem. Tudom, az Oscar Gála már lecsengett, de engem elszórakoztatott a gondolat, kinek osztottam volna szobrocskákat - persze ezúttal szigorúan a könyveknél maradtam! 1. Legjobb film, azaz a legjobb könyv, amit az elmúlt évben…..
Már egy ideje játszom a gondolattal, hogy hozok pár Book Tag-et a Molyról, hát ennek ma jött el a napja. Úgy tervezem, ezentúl Ha kedd, akkor Book Tag, de az elsőnél kis rugalmasságot kérek - a filmeknek sem tudok ellenállni, de azért remélem tetszeni fog! 1. Melyik volt az első meghatározó film,…..
Ludányi Bettina írónő abban a megtiszteltetésben részesített, hogy cserébe az ő regényéért, amely Az egyetlen menedék címet viseli, elfogadta az én, Felperzselt a hőség, elvakított a napfény című könyvemet. Elolvastuk tehát egymás alkotását, és úgy gondolom nem túlzás kijelenteni, hogy mindketten…..
Adrienne Stephan Elengedem 2017-et 2018.01.20 20:28:51
Kifelé megyünk a januárból lassan, és ez a hónap sokaknak az újrakezdést, az Óév elbúcsúztatását jelenti. Mindenhol azt látom, hogy az emberek szeretnek visszatekinteni az elmúlt évre, még akkor is, ha nem az volt életük sorsdöntő tizenkét hónapja. Aztán csak bizakodunk, hogy ez az év más lesz, vagy…..
A befejező rész még korántsem teljes, de kibontakozóban van. Bár eredetileg csak két kötetet terveztem, már a Körülölel a vihar írásakor rájöttem, hogy Audrey története nem fog egyhamar véget érni. Folyamatosan dolgozom a sztorin és izgatottan várom, mi fog kisülni belőle. Remélem ti is! Persze…..
Adrienne Stephan Kicsit megkésve 2017.12.25 21:59:20
Októberben megjelent a Körülölel a vihar Tehát a Felperzselt a hőség, elvakított a napfény folytatása immár elérhető e-könyvben és nyomtatott formában is, a publioboox.com oldalán. A hónap végén kint voltunk a Margó fesztiválon is, megragadva az esélyt, hogy a két regény több emberhez is eljusson -…..
Adrienne Stephan Miért zenekarok? 2017.10.01 20:24:38
Viszonylag sok kérdést kapok az írásról - aminek nagyon örülök - és gyakran felkerül a téma a zenéről, a zenekarokról. Hogy jött az, hogy a szereplőim nyolcvan százaléka zenész? És hogy a főhősnőm állandóan vonzó énekesekbe botlik? Nos, aki ismer, tudja: nálam nem múlik el nap úgy, hogy ne…..
Korábban már említettem, hogy főhősnőnk a továbbiakban sem tétlenkedik majd. Gyakran a saját helyzetét bonyolítja, de előfordul olyan is, hogy a nagyfőnök rázza fel kicsit Audrey amúgy sem túl unalmas munkáját. Íme egy részlet az utóbbiról: "Dual Mission Tour" - a turné szinte még el sem…..
Eltelt két év. Ezalatt az idő alatt tapasztaltabb, realisztikusabb, talán "felnőttebb" lettem, és azt gondolom, ennek a nyoma ott van a Körülölel a vihar minden egyes oldalán. Sosem szántam komoly olvasmánynak a történetemet, és még mindig úgy jellemezném, hogy könnyed és romantikus. Ez a rész…..
Akik követnek facebookon, már olvashattak egy kis ízelítőt a regény következő részéből. Remélem, ezzel a részlettel sikerült felkelteni minden érdeklődő figyelmét. Aki pedig lemaradt róla, hát íme: Vigyázat, a szelek városa veszélyes lehet... "El sem mertem hinni, mikor végre elértük Chicago…..