Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK2

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, hogy a homoszexuálisok folyton azt hangsúlyozzák, mennyi mindenben hasonlítanak a heteroszexuálisokra, és egyfolytában azért küzdenek, hogy úgy kezeljék őket, mint a többségi társadalom tagjait, mégis elég jellemző rájuk az „öngettósítás”. Itt nem csak a melegfelvonulásra vagy a…..
Ez az új politika stratégia mind Botka, mind a Momentum részéről: a hitelességüket a régi ellenzék eltemetésével akarják megteremteni. ..
FCUK2 2017.05.31 20:33:43
@morpho: a lengyeleknél sem a szocdemek szavazok haltak ki :) már megint nem gondolkodsz, de megbocsátom, tőled nem is várja el senki, hiszen csodák nincsenek:)
A véleménynyilvánítás szabadságának nagyobb dicsőségére...
FCUK2 2017.05.30 18:05:45
@morpho: szólásszabadság van, pubi.

"mindenhova saját embereket betonoztak be 120 évre" ezt viszont bizonyítsd már, kérlek, kíváncsi lennék, mivel nem igaz :)
FCUK2 2017.05.30 19:37:54
@morpho: akkor bizonyítom, hogy hazudtál, csak hogy ne érhesse szó a ház elejét.

ezt írtad: "mindenhova saját embereket betonoztak be 120 évre".
nézzük szavanként:
mindenhova: nem igaz, sem a sarki kisboltba, sem a tesco hiperbe nem. a mindenhov tehát nem igaz

saját: ugye ki a saját ember. ezt nem tudjuk, csak hogy egy adott pillanatban hogyan gondolkodik, és ezt sem mindig. példa erre az elmúlt 7 évben megválasztott alkotmánybírók közül pl a volt kancelláriaminiszter, aki nem mindig dönt úgy, ahogy várják. tehát ez a szó véleményes
embereket: ez az egyetlen igaz szó a mondatban
betonoztak: én nem tekintem betonozásnak azt, hogy egy 2/3 birtokában megváltoztatható szabályozás véd valakit egy poszton. a jelenleg hatályos választási törvény ugyanis megmutatta, hogy lehet 2/3-ot szerezni, az előzőben is lehetett, az, hogy nem tudtok, a saját bajotok, viszont ezért miért lenne betonozás?

és végül a legszebb: 120 évre. ugye a tény ehhez képest az, hogy 9 évre neveznek ki itthon bárkit is, és valóban, van olyan, hogy ennek lejártát követően amíg nincs utód. mivel azonban ezek az emberek felnőttek, minimum 30 de inkább 40+ évesek, a 120 év azt jelentené, hogy 160 évig élnek alsó hangon. morphó, ez még tőled is nagyon gyenge :)
FCUK2 2017.05.30 21:18:03
@morpho: megint hazudtál, és megint bukta, nem unod még?
Közép-Európa nem szeretne az út szélén maradni, de ez nem vonatkozik Orbán Viktor Magyarországára. Magyarországon a közmédia terjeszti az állam által kitalált álhíreket. A magyar és a lengyel kormány élen jár a jogállam felszámolásában. Egy német alkotmánybíró aggasztónak minősítette, amit a…..
Botka Lászlót szombaton választja meg az MSZP-kongresszus a párt hivatalos miniszterelnök-jelöltjének. Csak a legjobb memóriájúak emlékezhetnek rá, hogy amikor december végén berobbant az országos politikába (amivel megszakította az ellenzéki tárgyalásokat), három feltételhez kötötte az…..
Csak tavaly 29 ezer 400 magyar állampolgár távozott külföldre. Ez az adat azonban csak az egészségbiztosítási kijelentkezésen alapul, tehát a valós szám ennél jelentősen nagyobb lehet. Természetesen a kivándorlás nem csak Magyarországon probléma, hiszen a rendszerváltás óta…..
A kormányzati cinizmus nem ismer határokat. A parlament hétfői ülésén megtudtuk: Ahmed H., aki 3 tárggyal megdobta a röszkei rendőröket épp olyan terrorista, mint a manchesteri robbantó, támadása 22 halottjával...