Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vargnatt

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Delphi egy igazi, autóipari óriás-beszállító. Erőátviteli rendszerektől kezdve folyadékkristályos kijelzőkön át futómű-alkatrészekig mindent gyártanak. Sokan így vagy úgy, de kerültek már kapcsolatba a termékeikkel. Bár pár évvel ezelőtt komoly gondban voltak, mostanra…..
Bah, ez konc a javából! Telós Bandi eresztette el láncáról a Hiénát Nizzában és az egy ilyen Bowers&Wilkins fejhallgatóval a pofájában tért vissza. A P3 - bár szinte belépőmodell - igazán elfogadható és jó cuccnak számít a hordozható, mobil fülesek között. Védőtok,…..
Talán emlékeznek még, az idei magyar WTCC-futamon jelentős számban képviseltük magunkat. Telós Bandi a Chevynél melózott, én pedig egy háromtagú stábbal kiegészülve pirkadattól alkonyatig, péntektől vasárnapig ott lógtam a Zengő Dension csapattal. Dolgoztunk, keményen,…..
Vargnatt 2011.12.24 14:28:10
@duplo: @fandrew: Köszi szépen mindkettőtöknek! :)
Mondjuk a hétvégén 12 órás éjszakás leszek, utána meg majd' két hétig nem leszek a saját gépem közelében, szóval esélyes, hogy nem én leszek a befutó.
A tegnap nyereményként meghirdetett, mindenen szóló Tunebug-hangszórót nem adjuk olcsón, dolgozni kell érte. Mivel a hangszóró és a zene szervesen összekapcsolódik, a zene pedig művészet, így a feladat is művészettel és alkotással kapcsolatos lesz.Minden hétfőn összeül a…..
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
Nem olyan rég (na jó, rég) volt egy remek sajtóbemutató, amivel kicsit felhúztak. A róla szóló cikk végén azonban tettem egy ígéretet. Íme: "Ja, a fordosok adtak egy gömb alakú iPod-hangszórót, meg pár tábla chillis csokit, mert ma mindenki azt hiszi, mennyire baró, ha a…..
Talán emlékeznek még a ë-auto (ejtsd: jo-auto) frankfurti standjára, ahol a két zavarba ejtő prototípus megtekintése jutalmaként elhozhattuk az autószalon vitán kívül ultimate ajándéktárgyát, a golyóstollba integrált lézerpointer-pendrive kombót. Már a sajtószobában, ahol…..
Nem tudom, hol az igazság. Nem tudom, hogy gond van-e a gyöngyöspatai cigánysággal. (Naná, hogy úgy alles zusammen nyilván nem lehet gond minden gyöngyöspatai romával, inkluzíve gyerekek, de hát ki kér már itt számon bármiféle differenciálást, disztingválást, különösen az…..
Vargnatt 2011.10.11 02:58:02
@hungarisztan: Nos, sajnálom, hogy így érzel, de teljes mértékben meg tudlak érteni. Azért nekem még hiányozni fognak az írásaid. Remélem, új lakóhelyeden megtalálod majd a számításod, sok sikert kívánok hozzá! Esetleg nyithatnál arról is blogot, hogy a választott országodban hogyan működnek a dolgok, hogy tanulhassunk belőle. Egyébiránt én is tervezek némileg nyugatabbra költözni, de nekem még beletelik néhány évbe, mire konkretizálódik ez a dolog.

Köszönöm eddigi cikkeidet, és minden jót a továbbiakban!
Amikor Bandi elkészítette azt a (nekünk) publikus Google-táblázatot, amibe be kellett írnunk, milyen járművet viszünk majd Tökölre, milyen a kg/LE aránya, és mit tud százon gyorsulásban, én az esélytelenek nyugalmával rakosgattam be az adatokat. A szerkesztőségben közel nincs…..
Frissítés (június 30.) - Szépen halad a letöltés-számláló. Nemrég már elérte, és azóta bőven meg is haladta a 14 milliót! Az elmúlt napok ilyenkor szokásos RC esője után szerintem senkit nem ért váratlanul, hogy az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb,…..
Belsőség Csodák nincsenek 2011.06.30 05:00:00
Az utakon biztosan nem. Tán meglepőnek tűnhet a kijelentés, de elhihetik: nem alaptalanul mondom ezt. Mindent láttunk már, minden volt már (még Bristol is, amitől zengett az egész európai szaksajtó), lassan végére érünk, elfogy a lendület, mi jöhet még a minden után? Vagy…..
Vargnatt 2011.06.30 07:01:36
@szpsz: Nem tűnt fel, hogy ez a cikk csak a beetetés, az előjáték volt? Az igazi élménybeszámoló gondolom később jön...

A fenti verdáról el nem tudtam volna képzelni, hogy köze van az Opelhez, de mintha egy Manta(?) ajtót vélnék felfedezni rajta. Némi guglizás után Bitter CD-nek tűnik, izgatottan várom a menetpróbáját :)
Nem egészen 2 hónapja kaptunk egy bejelentést a Desktop Team blogon, hogy valami készül Barracuda kódnév alatt. Rá 3 napra meg is jelent az akkor még kevésbé ígéretes előzetes. A fő változások a kompatibilitást érintették, sütik, HTTP fejlécek, valamint a TLS 1.1, illetve…..
Vargnatt 2011.04.12 23:47:43
@penge™: Köszi, asszem ezzel meg is oldódtak a problémáim. Mindig tudsz valamit javasolni, most se csalódtam benned :D

A reload menüt teljesen visszaalakítottam, csak még beleraktam a 10 percet is, igaz a menüben randán jelenik meg, de legalább elvileg működik.

Nekem anno amúgy a 9.5 pont a Sharp skin miatt tetszett meg annyira, hogy Opera-függővé tegyen, nagyon szerettem azt a témát :)

Ez az Omelion valóban elég jó. Nyilván lehetséges megcsinálni szépen a házi skineket, csak elég nagy meló, meg utána karban is kéne tartani, és ezt a legtöbb skinnél elfelejtik, aztán pl. fülcsoportok esetén csak egy felirat jelenik meg a nyilacska helyett, vagy össze-vissza elcsúsznak a felhasznált képek, ritkán találkozok rendesen update-elt, jól összerakott, szép skinekkel.
Vargnatt 2011.04.12 23:49:55
@penge™: Nálam is kicsit bugosnak tűnik.
Ezek hülyék. Ilyen fostalicskával Budaörsig el nem jutnak, nem hogy Afrikába. Vagy irgalmatlanul nagyot fognak szívni, racsnis kulccsal a kézben nyomják le a nyolcezer kilométert. Vállaljuk. Meglátjuk. A kalandért megyünk. Néha már attól félek, túl könnyű lesz. Beülünk az…..
Vargnatt 2011.01.11 21:35:27
@mükkemakk: Támogatom az ötletet, a Zápor Jóska nekem is nagy kedvencem, bár én szívesebben mennék Szibéria felé vele, mégiscsak ott van hon, az a 'Tajga rémének' világa :) Meg az állófűtésnek is ott vennénk nagyobb hasznát. Bár csak egy 968 M-et volnék hajlandó beáldozni a kalandnak, az már annyira nem volt különleges, meg abból még azért akad manapság is.

Andriséknak pedig hajrá, remélem, többnyire pozitív élményekkel gazdagodva, épségben-egészségben érnek haza! A Daihatsu meg jó kis igásló, a célnak megfelel, pont ilyen 'üsd-vágd, nem apád' stílusú járgány.
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Nem mondanám, hogy Valentino Rossi rendelkezne a néhai Gyurcsók mester hihetetlen tudásával, és a távolból operálná a rákot televízión keresztül, viszont szakértelme a motorkerékpárok terelgetésében kétségbevonhatatlan. Yamahás korszakának méltó emléke ez az olajnyomat,…..
Igen, ez már az utolsó Yamaha csomagok egyike. Úgy látszik, Rossit soha nem lehet megunni. Ha vinnél egyet a szomszédnak is, itt a lehetőség! A kérdés: Milyen hangot ad Csikós Zsolt Yamahája, ha kihagy egy henger?..
A Hiéna sem kivétel, főleg ha nagy, szaftos koncot akarnak kihúzni a gyűjteményéből. Nincs tekintettel a kérlelően néző, zsebóra-szemű gyerekekre, sőt, ha teheti, meg is kóstolja őket, de a fenyegetőzés sem hatja meg. Pedig most épp az egyik legnagyobb kincsétől szabadíthatja…..
Ideje önvizsgálatot tartani. Eddig azt hitte, hogy kedvenc autós lapjában sohasem fog találkozni a balról csonkolható prím kifejezéssel? Tévedett. Nagyot. De mi itt a Totalcarnál egy eléggé nyitott társaság vagyunk, nem vetjük meg se az autistákat (dolgozik is itt jónéhány), sem…..
Vargnatt 2010.12.11 19:04:15
@horvatht: Ó, köszi, így már megvan, legalább nem kell még szemüveget beszereznem :D

Azt hittem, csak nem elég alaposan néztem meg a képgalériát. Oda-vissza 3x :P
A 10 éves fennállás alatt rengeteg utólag módosított, nem összeillő alkatrészekből összetákolt, nem feltétlenül megbízható működésű autóval találkozott a szerkesztőség. Emlékezzenek csak a ferrari-motoros Lanciára, amit Pistáék bányásztak ki a tyúkok közül, vagy az…..
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..