Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cgod

6 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Republicator A két dimenziós ló 2008.09.27 12:11:00
És kijött a Magyar charta, ha olyan eredményekkel, mint ami elvárható lenne, akkor azt mondanám, okkal. Viszont sikerült olyan tartalmat beletenni, ami nagyjából egy Z kategóriás science fiction filmnek felel meg.Érdekes lett mostanra kicsiny, de annál érdekesebb társadalmunk, egy…..
Republicator Náciveszély 2008.08.07 15:19:00
Érdekes módon mostanában egyre gyakrabban kerül elő a téma, most például egy zoom.hu-s cikkben olvastam róla, tipikusan 'magyarázzunk meg mindent' stílusban. Jelenleg éppen azon vannak felháborodva, hogy tizenpár éves nejlonok kiírják a wiwes profiljukra, hogy ők a haza megmentői,…..
A mindennapok szara Némi redesign 2008.08.05 10:47:00
Aki ma már idetévedt, láthatta, hogy elkezdődött egy folyamat...majd idővel be is fogom fejezni, viszont most már alvás van ezerrel...meg remélem holnap megjön a válasz a kérdésemre EU ügyben. Szóval jó reggelt mindenkinek : )..
A mindennapok szara Náciveszély 2008.08.05 16:21:29
Érdekes módon mostanában egyre gyakrabban kerül elő a téma, most például egy zoom.hu-s cikkben olvastam róla, tipikusan 'magyarázzunk meg mindent' stílusban. Jelenleg éppen azon vannak felháborodva, hogy tizenpár éves nejlonok kiírják a wiwes profiljukra, hogy ők a haza megmentői,…..
Republicator Kotoniádé 2008.08.05 17:55:00
És akkor ezt most így hogy? Van az olimpiai faluban több ezer sportoló, majd kiosztanak köztük százezer kotont, most akkor mi ez, felhívás keringőre? Mi szükség van az olimpikonoknak kotonra? Hát nem olimpiázni mentek ki? Pofám leszakad, de tényleg, mindenki pampog itt a sport…..
 És ismét a szokásos nem történik semmi, maximum a hét slágerei mennek folyton, a gárda, meg a dinnye. Mind a kettő tulajdonképpen kényszerű pótcselekvés, nagyjából hasonló logikával. Az ötszáz kilós bomba is csak egy napra lehetettceleb. Mondjuk kezdem azt hinni, hogy…..
Jártomban-keltemben sok olyan apróságot látok, ami nem közvetlenül romboló hatású, de hozzájárul a napi stressz-mennyiségünkhöz. Olyan dolgokat, amiken változtatni nem pénzbe és nem is energiába kerülne, és javíthatna mindnyájunk közérzetén. Egy pár ilyen dolgot terveznék…..
Republicator Utána 2008.06.25 06:53:00
Az áradás után Reggel van. Ébresztő szól a táborban. Priccsről fel, barakkból ki. Kint négy sor mélységben felsorakozni, szemle. A büntetendők listájának felolvasása: akik a nevüket hallják, elvonulnak pár gépkarabélyos őr társaságában, a többieknek irány a mező…..
Republicator Oktatásügy 2008.05.09 23:00:00
Tisztelt polgárok!Candy vagyok, a globálszar blog szerkesztője, én képviselem a roskadozó oktatásunk megreformálására indult mozgalmat.Szerintem közületek is elég sokan szenvedtek az elmúlt években az elhibázott oktatáspolitikától, gondolok itt akár a Pokorni-féle húsz, majd…..
Republicator Belügyminisztérium 2008.05.11 21:11:00
isztelt Állampolgárok! Steppenwolf-nak hívnak, engem bíztak meg az önkormányzatok, illetve a rendészeti szervek működését felügyelő tárcával. Röviden felvázolnám terveimet, melyeket természetesen a közeljövőben jobban kibontva is ismertetek majd. Kezdjük az…..
Cgod 2008.05.12 14:26:30
Ahoi!

Amit még nagyon fontosnak tartanék, az egy erős irtás vágása a szefuritisek erdejében. Egyrészt ténylegesen és folyamatosan ellenőrizni, hogy nem rendőr -e az illető, másrészt minimum három havonta pszichiátriai vizsgálat alá vetni őket, illetve ha valakinek van velük valami űgye, arra külön vizsgálóbizottságot felállítani olyan személyekből, akik biztos nincsenek benne egyik cég pixisében sem. Illetve most nem tudom hogy van, de szekus ne lehessen büntetett előéletű. Esetleg budapesten érdemes lenne vizsgálni az önkormányzat és az in-kal, illetve a 11. kerületi rendőrség és a Doorman security (azok, akik a Zöld Pardont védik) összefonódásait. Illetve esetleg létrehozni egy szekusok károsultjai segélyvonalat, aminek a számát kötelezően fel kéne tüntetni minden helyen, amit védenek, így nem kéne velük személyesen konfrontálódni. Villogós szekusautót szétbüntetni, illetve bármi olyan fellépésre, mikor szekusok karhatalmi szervként lépnek föl, azt az alkotmányos rend megbontásának kísérleteként értelmezni (inkal rohamcsapatot villogóshummerestül kutyák elé vetni).

Rendőrség fölé civil vizsgálóbizottságot ellenőrzésképpen. Kistelepülésekre meg infrastruktúrát...pl. Érden még mindig nincs csatorna meg műút...több, mint 60k lakos, pest megyei megyei jogú város...láttam én már olyan 5000res lakosú borsodi falut, ahol voltak utak meg csatorna...