Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ledeme

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint Zugló egyetlen nem párthoz köthető képviselője megpróbálom összefoglalni a 2016-os év fontosabb önkormányzati eseményeit. Aki csak a jó híreket keresi annak azt ajánlom, olvassa a Zuglói Lapokat. Az év legmeghökkentőbb eseménye minden bizonnyal Sápi Attila MSZP-s önkormányzati képviselő…..
Hatalmas felületeken, zuglói önkormányzati házfalakon  hirdetik 1956 dicsőségét. Nem is lenne ezzel semmi baj, csakhogy  a gigareklámok az önkormányzati házakon szeptember óta, kilenc hónapja minden engedély, szerződés és önkormányzati bevétel nélkül vannak elhelyezve a tulajdonunkon. Kormányzati…..
Szombaton megismételjük kerékpáros vonulásunkat a Rákosrendezői kerékpárútért, járdáért, és általában Zugló és Budapest hiányzó, vagy áldatlan állapotú kerékpárútjaiért. Legyünk sokan, legyünk KRITIKUS TÖMEG, gyertek el egy őszi szezonzáró, kerületbejáró…..
Maratoni hosszúságú és jelentőségű testületi ülés elé néz a zuglói képviselő-testület. A napirendek ilyetén felhalmozódása várható volt, miután az áprilisi testületi ülés feltehetőleg a választási kampány okán elmaradt, minden ember kellett a  sonka osztáshoz a gátra. Ezután a májusi ülést is…..
Zuglóban brutális győzelmet aratott a baloldal - nyilatkozta büszkén a kampányban amúgy kisujját sem mozdító polgármesterünk, azaz miniszterelnökjelöltünk. Én úgy fogalmaznék, a baloldal kampánya volt brutális - mondhatni habonyi gátlástalanságú. A cél nem szentesíti az eszközt - senkinek sem.  A…..