Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterfix

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén, szombaton kerül sor arra az ünnepélyes ceremóniára, melynek részeként beírják a nevemet a nagy könybe és  hivatalosan is tagjává válok a Bent Branderup által vezetett dán magasiskolának. Az Academic Art of Riding a kortárs magasiskolák talán legismertebb intézete. Míg a nagy klasszikus…..
peterfix 2018.07.30 20:29:09
Nemzeti alapelvünk, hogy mozgás közben a ló arra törekszik, hogy négy lábára egyenlő teher essen. A ló - nyakának előrenyújtásával súlypontját előremozdítja. Az egyenlő teherviselés elvét ilyenkor csak úgy tudja fenntartani, ha hosszabban súlypontja felé lép hátulsó lábaival. De az állítás fordíva…..
peterfix 2018.06.07 10:30:56
@M János: A ló kiképzésének egyik fő feladata, hogy a súlypontját hátrafelé mozdítsa, ezáltal a hátsó lábak toló hatását felerősítse.
NemGogol A megvilágosodás ára 2017.09.18 19:42:18
  Méghogy "Magyarország miniszterelnök-jelöltje"? Nagyobb szerénységet!  Szombat óta tudjuk, hogy “Gyurcsány kormányzása nem csak gyenge, hanem elvszerűtlen is volt”. Ez a megfogalmazás mindenképpen a relevancia erejével kellene, hogy hasson, elvégre nem a Fidesz, hanem a szocialista párt vezető…..
peterfix 2017.09.19 18:59:37
@Tölgyes Péter: A neve Puch László!
Tisztelt Havas Henrik!  Olvastam a minap sorait, miszerint Ön Vágó Istvánról  pocskondiázós stílusban nyilatkozott.  Sajnos nem ismerem személyesen Vágó Istvánt,( amit mélységesen fájlalok) mégis úgy gondolom, hogy az  iránta érzett egyszerű  tisztelet  nem engedi, hogy elmenjek az Ön által…..
Beszélgetésünk múlt héten közzétett részében azt boncolgattuk, mi vitte a még  majdnem gyerek „úri fiút”, Vitányi Ivánt a munkásmozgalmon át Sopronkőhidáig, ahol cellájának közös fala volt Bajcsy-Zsilinszky Endréével. Most lássuk, milyen út vezetett Sopronkőhidától a Rákosi-korszakon, az MSZMP-n és…..
peterfix 2016.07.14 12:52:44
@Ballib cenzúrázók réme 14: Ha nem vagy elég tájékozott, akkor tartsd a lepcsest más célokra. Megmondom, hogy mit csinált Gyurcsány az időben. Levitte az államháztartási hiányt a csaknem 10 %-ról 4 %-ra.