Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indeksz isis al kaida mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínai kifőzdében ülök és rábökés alapján valamilyen szószos csirkehúst eszem rizzsel. Munkanapon többnyire itt szoktam ebédelni. Tele van a gyorsétterem, de azért jutott szabad asztal a kirakatnál. Szeretek magamban kikapcsolni és csak az étellel foglalkozni, nem hiányzik a társaság. Éppen ezért…..
NemGogol Fegyverbe! 2017.05.28 14:48:19
Egyenlőre még áll, de vajon meddig „Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni…..
indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.29 11:58:37
indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.29 12:22:17
Lopcsótány Fegyenc hazugságai:

www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4

Valahogy, nem tud szabadulni a szemkilövető saját lelkiismeret- furdalásától és állandóan valami ürügyet keres, hogy ugyanazt ő mondhassa ki, amit ő tett annak idején.
Ez a következménye, hogy semmilyen felelősségre vonása nem történt ennek a pszichopata, szemkilövető diktátornak.
2018- ban elsőként kell majd lesittelni. A Szarosz álcivilekkel együtt.
NemGogol Sherlock és Putyin 2017.05.04 12:07:03
Jeeves, a komornyik szerepében, Stephen Fry Gyurcsány Ferenc megítélése a hazai közéletben – már ha szabad egyáltalán a durva pankrációt annak nevezni – meglehetősen ellentmondásos. Puzsér Róbert, néhai magyar- történelem szakos tanár, napjainkban a téma legnagyobb hazai szakértője, mondhatni…..
A jogállami aggályok elsősorban Magyarországot érintik a térségben. Trump elnökként is csak annyit ért a világból, mint egy ingatlanfejlesztő. A Trump-Putyin-Erdogan-trió megrendíti az uniót. Még nyílt összecsapás is kialakulhat a CEU miatt Magyarország és Brüsszel között. Magyarországon oltalmat…..
Kinyílt az olló az MSZP és a Gyurcsány-párt között, ezért ráparancsoltak a pártelnökre: hívja fel Botkát...
indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.28 08:30:48
@ebella:

1) Milyen simicskázás, sorosozás?
2) Milyen adódból?

@siriq111:

Nincs ékezet továbbra sem a CIA frankfurti konzulátusnak álcázott hackerbázisán?
Már a kívülállók számára is egyértelmű, hogy komoly a vita a Fideszen belül az elmúlt hetek szabadságharcos akcióinak értelmével és hangnemével kapcsolatban. Sem a lex-CEU, sem a civilek vegzálásra szóló törvénytervezet nem váltott ki osztatlan örömöt sem a pártvezetésből, sem a rajongótáborból,…..
indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.28 16:20:36
@élhetetlen:
Nyugodjál már le, nagy felderítő, a titkosszolgálat le tud ellenőrizni 30.000 személyt.
Ez kb annyi, mint amennyien 4, azaz NÉGY szebb napon, full illegálban, átrohamoztak a zöldhatáron, hordába verődve a katonakorú, háborús övezetből jött, sorkatonaságot- vagy terroristaképzést megjárt- fiatal férfi "menekültek" 2015. augusztusában.
Eleve, a letelepedési kötvényt vevő nőkre nem is kell nagyon rámozdulni a szolgálatoknak. Aztán ott van még, hogy 50%- uk kínai vevő. Ők meg aztán gyakran szoktak csoportos nemi erőszakot elkövetni, meg robbantgatni, lövöldözni.
indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.28 16:02:21
Ha az Orbán kormány folytatja jelenlegi politikáját, akkor az ország összeomlik - nyilatkozta a B1 blognak a neves katolikus értelmiségi Horányi Özséb...
indeksz isis al kaida mind CIA projekt 2017.05.27 11:55:32
@élveteg:

Arról nem is beszélve, hogy mit művelnének már megint az országot átvonulva-
Röszkénél és a keletinél már láthattuk a produkciójukat...
Zseniális marketinghúzással vezetik fel a House of Cards május 31-én érkező ötödik évadát: az a Pete Souza dokumentálta a sorozat Frank Underwood elnökének egy napját, aki az Obama-féle Fehér Ház hivatalos fotósa is volt (és ő fényképezhette Ronald Reagant is, nem mellesleg). A Netflix nem először…..